E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce: Kızanlar kızsın, lafımın arkasındayım---

İnce: Kızanlar kızsın, lafımın arkasındayım

İnce: Kızanlar kızsın, lafımın arkasındayım
08 Haziran 2018 - 23:18 borsagundem.com

İnce, Erdoğan'ın kendisini eleştirirken alkışlayan Korgeneral Temel ile ilgili, "Kızanlar kızsın lafımın arkasındayım. Kim ne derse desin. Asla geri adım atmam. 'Apoletlerini sökerim.' demek 'seni emekli ederim.' demektir. Emekli ederim" dedi

Muharrem İnce, Kuzeykent Miting Alanı'nda düzenlenen mitingde, Kurtuluş Savaşı kahramanlarından Şerife Bacı'nın memleketinde olmaktan büyük  mutluluk duyduğunu söyledi.

Kadın istihdamına değinen İnce, "Yeni dönemde kadınlarımız iş  yaşamının içinde olacak. Bugün 100 kadından 32'si çalışıyor. 3 sene içinde bunu 2  katına çıkaracağız. Kadının çalışmasının önündeki en büyük engel çocuk. Bunun  çözümü basit, her mahalleye bir kreş kuracağız. Sloganımız 'çocuk kreşe kadın  işe' İkinci sloganımız da belli 'her aileye bir ev her eve bir maaş' Bunu  birlikte başaracağız." diye konuştu.

İnce, yeni dönemde her şeyin çok farklı olacağını dile getirerek,  "Yeni dönemde bağıran çağıran cumhurbaşkanı değil, insanlarla insanca konuşan, 81  milyonu kucaklayan barış, huzur, refah diyen, gençlerin ve çocukların gelecekle  ilgili hayal kurmalarını sağlayan bir cumhurbaşkanı olacağım." ifadelerini  kullandı.

Türkiye'nin özgürleşmesi, kalkınması, üretmesi ve zenginleşmesi için  önce mahkemelerin bağımsız olması gerektiğini dile getiren İnce, mahkemelerine  güven duyulan demokratik Türkiye'ye ihtiyaç olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinin konuşmalarından bazı  bölümleri alarak kesip insanlara izlettiğini savunan İnce, cumhurbaşkanı adayı  olduktan sonra Türkiye'yi kucaklaştırmak için sadece Selahattin Demirtaş'ı değil,  sırayla tüm adayları ziyaret ederek hepsine başarılar dilediğini belirtti.

İnce, kendi döneminde milletin değil, devletin kemer sıkacağını ifade  etti.

'Apolet sökme' tartışmaları

Korgeneral İsmail Metin Temel'e ilişkin sözleri üzerine yaşanan  tartışmaya değinen İnce, şunları söyledi:

"Benim dediğim şu; Bir iftar yemeği, AK Parti'nin iftar yemeği.  Erdoğan kürsüde beni eleştiriyor. 'Bayrak, devlet, millet, ordu' demiyor. Beni  eleştiriyor. Beni eleştirirken paşa da alkışlıyor. Ben de 'senin apoletini  sökerim.' dedim. Kızanlar kızsın lafımın arkasındayım. Kim ne derse desin. Asla  geri adım atmam. 'Apoletlerini sökerim.' demek 'seni emekli ederim.' demektir.  Emekli ederim."

Orman köylülerine destek vereceğini belirten İnce, "Türkiye 81 milyon.  7 milyonun üzerinde orman köylüsü var. Nüfusun hemen hemen yüzde 10'u ama milli  gelirden yüzde 1 pay alamıyorlar. Türkiye'nin en yoksul insanları orman  köylüleri. Onlara sözüm şu olsun, dikiliden satış yapılmayacak bizim  Cumhurbaşkanlığımızda. Dikiliden satış yok. Türkiye garip bir ülke oldu dünyanın  bütün ülkelerinde fakirler mutsuzdur. Zenginler mutludur. Türkiye öyle değil.  Türkiye'de fakirler mutsuz, zenginler de mutsuz. Zenginler de gelecek göremiyor  Türkiye'de." diye konuştu.

Fotoğrafları montajlanarak camide zeybek oynayıp bisiklete bindiği  gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını ifade eden İnce, "Ben Cumhurbaşkanı  adayıyım, milletim neyse ben de oyum. Milletim yerde yemek yiyorsa ben de yerde  yemek yiyeceğim. Saraylarda olmayacağım, milletimin içinde olacağım." dedi.

Mitinge katılanlardan destek isteyen İnce, "Sizin desteğinize  ihtiyacım var. Her biriniz gönüllü Muharrem İnce olacaksınız. 1 oy bir oy. Bir  oyunuzla çocuğunuzun kaderini, cumhuriyetin kaderini değiştirirsiniz." ifadesini  kullandı.

Mitingden notlar

Karabük'teki mitinginin ardından karayoluyla Kastamonu'ya gelen İnce,  şapkasıyla platforma çıkarak vatandaşları selamladı.

Mitingde sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ait videolar  izleten İnce, kendi döneminde yapacaklarını anlattı.

Konuşmasının sonunda Cide ilçesinden gelen kadın çiftçi, İnce'nin  boynuna ilçenin sembolü olan sarı yazma taktı, iftarlık erik hediye etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • misafir09 Haziran 2018 10:43

    yıllardır vesayetten şikayet edenler,yakınanlar şimdi vesayeti sahipleniyor,vesayet benim diyorlar tükürdüğünüzü yalıyorlar neyi yalamadılar ki.

  • KILIÇ09 Haziran 2018 08:49

    LİDERLİK YAPACAK KİŞİ EMİR ALMAZ KUKLA OLMAZ SADECE MİLLETİNE HİZMET EDER KENDİNDE LİDERLİK VASFINI GÖRÜYOMUSUN.

  • Behsat09 Haziran 2018 01:31

    Valla ince seni seviyorum ama böyle politika olmaz yavrum ya tahmınım arap ülkeleri de iran ırak da erdogandan sonra ilişkileri azaltır rusyada öyle büyük ihtimal avrupa ve amerika ile yakınlasırız o da nasıl olur bilmem sancılı bir sürec olacak guvenemiyorum nedense koalisyona

  • ARMAGEDON09 Haziran 2018 09:19

    rusyadan uzak durmak lazım zaten

  • Düz mantık bakmayalım güzel biladerim09 Haziran 2018 05:21

    Sorun koalisyon sorunu değil ki iskandinavlarda, almanyada koalisyon var ama bu ülkeler dunyanin en zenginlerinden ve habire cari fazla veriyorlar. Mevzu iyi bir eğitim, hukuk sistemi, adalet ve devlet anlayışında. Gençlere okumayı, hakederek kazanmayı , liyakatı öğretirsek biz de uzay cağını yaşarız.

  • #TAMAM 09 Haziran 2018 01:24

    HAK HUKUK ADALET EŞİT PAYLAŞIM IÇIN GELİYOR MUHARREM İNCE ✌✌✌✌✌

  • cccihaddd09 Haziran 2018 00:35

    bir lafa bakarım lafmı diye birde söyleyene bakarım adammı diye

  • Ters mantık09 Haziran 2018 03:43

    Biz de sana baktık adam değil dedik çakma cihadcı 😀😀

  • Harbi09 Haziran 2018 00:21

    Eğer sen bu ülkeye cumhurbaşkanı olursan varya karga lar göçeder suriyeye

  • belirsizlik09 Haziran 2018 00:16

    sayın ince suriye politikanızı anlatın, ortadoğuya nasıl barış getireceksiniz, suriye ırak iran ticareti olmadan türkiye ekonomisi zor toparlar. dış politika stratejinizi ve yapılmış olan yanlışları bu halka anlatın.

  • ...09 Haziran 2018 00:10

    Asgari cürete vakarım 2,200 tl diyor. gerisi boş tüm siyi vaatler. kendime paramla kek de alırım, kırathanede çayda içerim, kitap alır evimded e okurum. bedava vermeyin bana.... bana hakkım ücreti verin. ne bulgur ne pilav. ben çalışırım anlımın terinin karşılıgını verin. ben kendim alırım vereceğiniz vaatleri. asgari ücreti arttıran oyumu alır. magazin programlar içi boş. hayırlısı olsun ulkemize

  • bir emekli08 Haziran 2018 23:55

    başkan olmadan böyle ahkam keser ise başkan olursa ne yapar acaba başkan olacak birine böyle konuşmalar yaparmı

  • misafir09 Haziran 2018 00:01

    bu yorumu yalnis aday için yazdin galiba.