E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİnce, Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi---

İnce, Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi

İnce, Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi
15 Kasım 2018 - 18:11 borsagundem.com

Muharrem İnce'nin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan pazartesi günü için randevu istediği ileri sürüldü. Kılıçdaroğlu'nun da bu talebe olumlu cevap verdiği belirtildi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu istedi.

İnce'nin, kendi adaylığına ilişkin olarak değil sorun yaşanan bazı belediyelerle ilgili görüşlerini aktarmak üzere randevu talebinde bulunduğu öğrenildi. Genel Merkez de talebe olumlu yanıt verdi. 

CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için, "Sandığımızı koyarız, kim çıkarsa adayımız oluruz. Ben bu görüşteyim başka bir yerde ne adayım, ne de başka bir şeyim" demişti.

"Bu seçim çok önemli" diyen Muharrem İnce, "Benim teklifim sandık konulmasıdır. Ön seçim demiyorum, eğilim yoklaması da olabilir. 39 ilçeye sandık konulur, üyeler gider oyunu kullanır. Arkadaşlarımız rakibimiz değil, arkadaşımız. Kim isterse müracaat eder. İstanbul Belediye Başkanlığı'nın müracaatı olmaz. AK Parti'den, Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak istiyorsak sandığımızı koyarız, kim çıkarsa adayımız oluruz. Ben bu görüşteyim başka bir yerde ne adayım, ne de başka bir şeyim." ifadesini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Taarsuz15 Kasım 2018 22:08

    Geeeell muharremmm Geeeell. Mucuk yapacak kiçdaroglu amcan

  • vatansever15 Kasım 2018 21:47

    ayni partinin uyeleri sanki baska memleketin insanlari gibi rendevuyla gorusun,bunlarin hizmet anlayisida bu ,dunya gunesin etrafinda bir tur atacak gorusme olacak .........fazla lafa gerek yok zaten partinin durumu herseyi anlatiyor.......

  • ALAATTİN CAMGÖZ15 Kasım 2018 20:23

    benca aynı tas aynı hamam.kılıçtaroğlu 9 kez de seçimi kayıp ette yine istifa etmez yine.çünkü rant var.chp de hep aynı kişiler birbirlerini rahatsız etmiyorlar.millet ölmüş kalmış bitmiş umurlarında değil.bir tane daha projeleri dahi yoktur.

  • ŞAHİN15 Kasım 2018 19:46

    KENDİ VATANDAŞLARINA SBER SALDIRI YAPAN İLİŞKİLER İLE NE İŞİNİZ OLUR..BUNA MAYMUNLAR DAHİL..YAZIKLAR OLSUN..

  • Kara Murat 15 Kasım 2018 18:24

    Körler sağırlar birbirini agirlar