E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleri İnanlar İnşaat’a ait gayrimenkuller toplu olarak satışa çıkarıldı---

İnanlar İnşaat’a ait gayrimenkuller toplu olarak satışa çıkarıldı

 İnanlar İnşaat’a ait gayrimenkuller toplu olarak satışa çıkarıldı
20 Ağustos 2022 - 09:09 borsagundem.com

TMSF, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat'a ait çeşitli illerdeki gayrimenkullerini toplu olarak satışa çıkardı. 138 gayrimenkul için 206 milyon TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye teklif vermek için sadece 22 gün tanındı.


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu(TMSF), FETÖ terör örgütü soruştuması kapsamında el koyulduktan sonra kayyum olarak atandığı şirketlerden birinin daha mallarını satışa çıkardı.

Temmuz ayındaki 144 gayrimenkul satışı ilanından sonra, kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat’a ait çeşitli illerdeki 138 gayrimenkulü daha toplu olarak satışa çıkardığını duyurdu.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda şu bilgiler verildi:

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (“Fon”) kayyım olarak atandığı İnanlar İnşaat AŞ'ye ait gayrimenkullerden Fon Kurulu Kararı ile oluşturulan ve satışına karar verilen İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde (“Şartname”) belirtilen kayıt ve şartlarla satışa
çıkarılmıştır.

“İnanlar İnşaat 138 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün muhammen bedeli 206 milyon TL'dir.

İhaleye katılabilmek için sunulması gereken teminat tutarı 20 milyon 600 bin TL'dir. Teminat olarak; teminat mektubu, T.C. Devlet Tahvilleri, T.C. Hazine Bonoları ve T.C. Hazine Kefaletini Haiz Tahviller sunulabilecek.

“Şartname”de belirtilen belgeler, en geç 12.09.2022 tarihinde saat 16:00'ya kadar “Satış Komisyonu”na teslim edilecek.

İHALE GÜNÜ, SAATİ VE YERİ

İhale 13.09.2022 tarihinde, saat 14.00’te “Fon”un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonunda yapılacak.

Mağdurlar İnanlar İnşaat'a kayyum istedi

 

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha

 

İnanlar İnşaat için nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego21 Ağustos 2022 22:48

    Bu adam çok düzgün adamdı

  • ayse demir21 Ağustos 2022 00:09

    fakirler verin dolor ve altin ve ev ve arsa biran biran once cocuklar yatirim yapin onlarin guzel yetismesi yapin gelecek nesil bakin ornek belediye baskan veya vali veya milletvekil veya bir bakan dolmus binsin kimse yer vermez bu hale geldi denetim yapisin

  • Haydar21 Ağustos 2022 19:48

    Ne diyosun baci

  • İnanlar mağduru 20 Ağustos 2022 22:27

    Kayyum çalışan mağdur Lara birer tane ev versin işte

  • borsacı20 Ağustos 2022 13:11

    ak hükümeti döneminde sürekli kazanan emlak sektörü oldu azcık dokununca sızlandılar.

  • Mehmet20 Ağustos 2022 13:07

    Tapu da nakit kullanmayabilirsin . Bankanın blokeli cek'lerinden kullanın

  • baran20 Ağustos 2022 13:03

    Ulan şerefsizde ne mal mülk varmış meğer!  Neredeyse Türkiye nin  ciğerlerini söküp iskeletini balık kılçığı gibi çekecekmiş kimsenin ruhu duymadan!  Ama bütün planlar ters tepti.  Nasıl da ağlıyordu alçak münafık başı  bir ceketim var başka da bir şeyim yok diye!  En aşağılık dilenciden daha alçak ve günahkar.  Bu Amerika nın gölgesinde korumasında  yarı ölü belki de gerçekten çöldü!  Yaşarken Vakti zamanında Humeyni de Fransa da bayağı bir yaşamıştı. Zira Şah ın kullanım ömrü sona ermiş  İngiliz istihbaratı üst aklı Humeyni yi piyasaya sürmüştü.  Aynı yıl bunların adamları Kabe yi basmıştı.  Hristiyan Dünyası ise ayrı bir rezalet ve pislikle çalkalanıyor. Tam bir  çeteleşmiş papaz güruhu sadece şirk ve günahları artarak cehennem odunu olmaya aday.

  • Almanya'da nasıl acaba20 Ağustos 2022 11:36

    Türkiye'de bu ev-inşaat konuları insanları dolandırmaya çok elverişli, bunda devletin kanunları ve denetlemesi eksik, düzeltmek için bi irade de görmüyorum. Tapuda para alışverişi bile çok komik nakit parayı tapu müdürlüğüne getirmek falan risklerle dolu, bankadan yapsan karşındakine güven yok, ev yapılmadan para verenler tam trajedi..