E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmralı mahkumu mesaj gönderdi---

İmralı mahkumu mesaj gönderdi

İmralı mahkumu mesaj gönderdi
15 Eylül 2013 - 20:08 borsagundem.com

BDP’lilerle teröristbaşı arasındaki kritik görüşme bitti… Öcalan bakın neler dedi...

BDP Eşgenel Başkanı Selahattin Demirtaş ve BDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan İmralı’da Abdullah Öcalan ile görüştü. Görüşmenin ardından BDP’den yapılan açıklamada, Öcalan’ın, bir yıl önce başlatılan “diyalog sürecini” bundan böyle yeni bir formatla yani anlamlı bir müzakereye evrilterek, derinleştirerek sürdürmek gerektiğini söylediği bildirildi. Anlamlı bir müzakere için gerekli olanak ve araçları devlete de Kandil’e de ilettiğini belirten Öcalan, şöyle konuştu:
“Özellikle devletin, derinlikli bir müzakere için yeterli araçları ve imkanları yaratması sürecin ilerlemesi için elzemdir. Çözüme gidecek yolların ancak bu şekilde açılacağı gerçeğinden hareketle hükümetin de konuyu ciddiyetle ele almasını umuyorum. Bu aşamada karşılıklı ateşkes durumunun korunuyor olmasına anlam biçtiğimi belirtmek istiyorum. Hepimiz, sürecin çok anlamlı olduğunun farkındayız. Ancak anlamlı olduğu kadar zor ve çetin geçeceğini de hepimiz biliyoruz. Önerilerim ve düşüncelerim doğrultusunda zorlukları aşmayı başarırsak, yeni bir formata evrilmiş, derinlikli bir müzakere ile yola devam edebiliriz.”
Açıklamada, görüşmeyle ilgili kapsamlı değerlendirmelerin daha sonra kamuoyuna iletileceği kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FON DEEP15 Eylül 2013 23:58

    yüce türk ulusu silivri.nin bir köşesinde oralarda bir yerlerde bekleyen yeni önderini bekliyor..! incinmiş duygularımızı darmadağın olmuş gururumuzu ve onurumuzu şaha kaldıracak yeni ATATÜRKÜMÜZÜ bekliyoruz. seni çok özlüyoruz BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK.

  • serkan ç15 Eylül 2013 23:39

    vayyy beee!!! Yılların terörist başı bebek katili şerefsiz apo oldu imralı mahkumu. Bravo Borsagündem!!!!

  • 71/415 Eylül 2013 22:45

    bu apo denen zavallı kendi çalıyor kendi oynuyor ne barısı oglum hepınız yerlerınızı bellı ettınız kısın pkklı avı var görecegız hepımız bu iş savaşla biter senide asarlar ahada buraya yazıyorum

  • Cemil 15 Eylül 2013 22:22

    Ne aci Basbakaninimiz bir kulagini Abdullah Öcalana diger kulagini Fetullah gülene kaptirmis..Bir o cekiyor vatandas o yöne dönüyor bir digeri cekiyor vatandas öbür yöne dönüyor.Basimiz Döndü ne Zaman vatandas olarak önümüze bakacagiz?

  • debyz15 Eylül 2013 22:19

    taviz tavizi doğurur paşalar gitti yargı gitmişti şimdi meclis gidecek başbakan gidecek apo gelecek akıllı olun meclite ceylan derisinde oturanlar geçi meçlisi isteyenden çok belediye başkanı adayı olmak isteyen vekil ordusu varya bunnu ben mi söyledim balık hafızam yok yaşaın türkiye cumhuriyeti tc de gitti gidiyor be

  • geceprensi15 Eylül 2013 22:08

    bunuda adam yerine katıpta haber yapıyorsunuzya yazıklar olsun.