E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaIMF'ten kriz uyarısı---

IMF'ten kriz uyarısı

IMF'ten kriz uyarısı
10 Ekim 2018 - 08:47 borsagundem.com

IMF, çok uzak bir ihtimal de olsa gelişmekte olan piyasalarda kriz yaşanabileceği uyarısı yaptı

IMF, gelişmekte olan piyasaların piyasalarda son dönemde yaşanan türbülansı finansal sistemlerine ağır bir şok olmadan atlatacaklarını öngördüğünü belirtirken, çok uzak bir ihtimal de olsa kriz yaşanabileceği uyarısını da yaptı.
IMF, bugün yayınladığı Finansal İstikrar Raporu'nda Arjantin gibi daralma yaşaması beklenen birkaç ülke dışında gelişmekte olan ekonomilerin para birimlerindeki keskin değer kayıplarına rağmen
büyümeye devam edeceklerini öngördü.
Raporda, ağır negatif senaryoda gelişmekte olan ekonomilerden sermaye çıkışının 2008 finansal krizinden bu yana görülmeyen bir hızla gerçekleşmesinin beklendiği de ifade edildi. IMF'in negatif senaryozunda gelişmekte olan piyasalardan çıkacak sermaye GSYH'nın yüzde 0,6'sına ulaşabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okie Dokie10 Ekim 2018 12:30

    Tüm hisselerimi anında satıp dolara çeviririm böyle bir durumda. Sonra da tek tuş ile memleketim İsrail'e gönderirim. Sıkıntı yok.

  • Mehmet uslu11 Ekim 2018 04:02

    Şizofrenmisin kardeşim İsraillinin Türkiyede ne işi var burası garibanlar ülkesi al dolarlarını git havai ye felan karılarla kızlarla felan ye.Burada milletin başını ağrıtıyon Ama önce bakırköye bi uğra seni orda bi tımar etsinler.Kendine gelirsin.

  • kucuk yatırımcı10 Ekim 2018 19:31

    bızede sıkıntı yok okıe dokıe, burada yazı yazıyorsan sendekı paradan cacık olmaz..sendekı dolarları 7 lıradan alıyımda kuru gurultu yapma (6) :D