E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiIMF, Türkiye için büyüme beklentisini düşürdü---

IMF, Türkiye için büyüme beklentisini düşürdü

IMF, Türkiye için büyüme beklentisini düşürdü
19 Nisan 2022 - 16:08 borsagundem.com

Uluslararası Para Fonu(IMF), Türkiye'nin 2022 yılı için büyüme beklentisini düşürürken, enflasyon tahminini yukarı yönlü revize etti.

IMF'in bahar dönemi "Global Ekonomik Görünüm" raporuna göre, bir önceki raporda yüzde 3,3 olarak tahmin edilen 2022 yılı büyümesi, yüzde 2,7 seviyesine indirildi. IMF, 2023 yılı için büyüme beklentisini yüzde 3,0 olarak açıkladı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dünya Bankası, Türkiye büyüme tahminini düşürdü

 

EBRD, Türkiye için büyüme tahminini düşürdü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • edy20 Nisan 2022 09:47

    geçen senede öyle dediler ancak  iki/ üç kez yukarı yönlü güncelledi bu denyolar.

  • Ömer20 Nisan 2022 08:32

    20 yılda tarımı hayvancılığı eldeği fabrikaları hiç ettiler. Herkes kumarcı bitcoinci oldu.

  • baran20 Nisan 2022 15:57

    Bir halttan haberin var mı da ötüyorsun?  Yoksa afaki zırvalıyor musun?  Ah bu hödük cahilliği yok mu?  Hem kel hem hodul  olunca  yozlaşma kaçınılmaz!   

  • esse20 Nisan 2022 09:46

    20milyar $lık  ithalat , 27milyar $ lık  ihracat hacmi olan tarım sektörü için bitmiş demek ...   

  • Hasan tonbul 19 Nisan 2022 21:46

    Türkiye iflas a gidiyor

  • Mucise Reis ;)19 Nisan 2022 17:13

    Yabancı dev yatırımlarılar ? imf nin programınada bakar. nasıl raporlar düzenliyor onada bakar. kredi derecelendırme kurumların notlarınada bakar, gelceğe dair öngörülerede bakar. yatırım yapmasının en büyük maddeleri bu tarz glonbal kurumların notlarıdır. Gerçekten bu tarz kurumlar ile çok iyi geçinecek birimler kurmalıyız. ne istiyorlar nasıl yaparsak notumuz artar. hangi alanlarda ne tür glonbal ekonomık sonuçlar görmek isterler.. yanı abd li ingiliz emeklilik fonu tuik verisine bakmaz :D tarım bakanı verisi, yada partileştirilmiş diğer devlet kurumlarımızın verilerini dikkate almaz. onları sms ile programda CEM bakar sadece, o veriler üzerine şahlandık, uçtuk, coştuk, süper güç oldun gibi zırvalar ordakilerde gülerek bıyık altı izler :D dışarda 1 vatandaş o verileri kaale bile almaz. büyüme yüzde 15000 çıksın :D emekliye varmı faydası maaş zammı alamadı :D işçiye, çiftçiye, faso fiso o veriler,i kurumlarşmış partileşmiş devlet merci verisi