E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİmaş Makina Sanayi A.Ş. halka arzında büyük başarı---

İmaş Makina Sanayi A.Ş. halka arzında büyük başarı

İmaş Makina Sanayi A.Ş. halka arzında büyük başarı
26 Nisan 2022 - 15:29 borsagundem.com

İmaş Makina Sanayi A.Ş. halka arz sürecinde toplam 129.193 yatırımcıdan yaklaşık 505 Milyon TL talep geldi. Halka arz Türkiye'nin önde gelen aracı kurumu A1 Capital'in liderliğindeki konsorsiyum tarafından 20-22 Nisan tarihinde gerçekleştirildi

Türkiye’nin önde gelen aracı kurumu A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’nin liderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından 20-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen İmaş Makina Sanayi A.Ş. halka arzı yatırımcının büyük ilgisiyle sonuçlandı.

İmaş Makina Sanayi A.Ş. halka arz sürecinde toplam 129.193 yatırımcıdan yaklaşık 505 Milyon TL talep geldi. Borsa İstanbul’da 20-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen halka arz sürecinde Türkiye’nin yüksek kalite ve teknoloji ile makina ve ekipman üretiminde öncü konumda olan İmaş Makina Sanayi A.Ş. halka arzı yatırımcıdan büyük ilgi gördü. Toplamda 129.193 yatırımcıdan, halka arz edilen 14.000.000 TL nominal değerli payların 2,40 katına denk gelen 33.658.547 Türk Lirası pay talebi (yaklaşık 505 Milyon TL) geldi.

‘’Yatırımcılarımızın şirkete ve ülkemize değer katacağını düşünüyoruz’’

İmaş Makina Sanayi A.Ş.’nin konsorsiyum liderliğini üstlenen A1 Capital Genel Müdürü M. Serkan Esenpak, "A1 Capital olarak tahıl değirmenciliği gibi spesifik bir alanda makina ve ekipman konusunda uzun yıllardır faaliyet gösteren ve tecrübesiyle alanında öncü kuruluşlardan olan İmaş Makina Sanayi A.Ş.’nin halka arzında konsorsiyum lideri olarak görev almış bulunuyoruz.. İmaş Makina Sanayi, teknolojiyi yakından takip ederek kendini yenileyen, önemli yatırımlar gerçekleştiren ve 5 farklı kıtada 100’den fazla ülkeye ihracat yapan sektörün önemli oyuncularından biri. Faaliyet gösterdiği sektörün öncülerinden olan bir kurumun halka arzına liderlik etmiş olmamız bizler için de gurur kaynağı. Yatırımcılarımızın da Şirket’in halka arzına göstermiş oldukları teveccüh bizleri ayrıca mutlu etti. Yatırımcıların göstermiş olduğu taleplerin, İmaş Makina'nın faaliyetlerini daha verimli hale getireceğine, Şirket’i gelecek büyüme ve yeni pazarlara açılma hedeflerine daha çabuk ulaştıracağına ve ülkemiz sanayisine değer katacağına inanıyoruz. Halka arza ilgi gösteren, ülkemize ve sermayemize değer katacağına inanarak katılım sağlayan tüm yatırımcılara ve konsorsiyuma katılım sağlayan tüm aracı kuruluşlara A1 Capital adına teşekkür ederim" dedi.

İmaş Makine’nin halka arzı yarın başlıyor

 

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı İmaş Makina'dan halka arz kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)