E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan vatandaşlara 'kurban' uyarısı---

İmamoğlu'ndan vatandaşlara 'kurban' uyarısı

İmamoğlu'ndan vatandaşlara 'kurban' uyarısı
02 Ağustos 2019 - 20:24 borsagundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaklaşan kurban bayramıyla ilgili vatandaşlara uyarılarda bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurban satış ve kesim alanlarını denetledi. İmamoğlu, vatandaşlara kurbanlarını sokak aralarında kesmemeleri ve küçük çocukları kurban kesim alanlarına getirmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

İBB Başkanı İmamoğlu, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki kurban kesim ve satış alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Satış alanlarındaki hayvan sahipleriyle de görüşen İmamoğlu sembolik pazarlık yaptı. Daha sonra gazetecilere Kurban Bayramı hazırlıkları hakkında bilgi veren İmamoğlu, vatandaşlara sokaklarda kurban kesimi yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Çocukların da kurban kesim alanlarına getirilmemesini isteyen İmamoğlu, "En sağlıklı şekilde geçmesini diliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle kesim noktalarında çok fazla insan yığılmaması, belli yaştaki çocukların götürülmemesi makbuldür, diye düşünüyorum. Çok sayıda kesim aynı anda yapılmaktadır. Vekalet vererek süreci yönetebilirsiniz. Herkesin o ortamda bulunmasının doğru olmadığını düşünüyorum. Allah kabul etsin. Kurban bayramımız mübarek olsun."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Imamcı 02 Ağustos 2019 22:45

    Helal yav İmamoğlu aga adam, Müslüman adam :) yalnız öyle mübarek olsun gibi gerici yobaz kelimeler kullanma rahatsız olurlar tepede. Ben olsam soy adımı bile değiştirdim çok dikkat çekiyor aydın münevver CHP içinde :)