E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan torpil iddialarına cevap---

İmamoğlu'ndan torpil iddialarına cevap

İmamoğlu'ndan torpil iddialarına cevap
22 Eylül 2019 - 12:52 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'de işe alınacaklarla ilgili CHP içindeki bir yazışma hakkında açıklama yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamğlu, “Otomobilsiz Kent Günü” etkinlikleri kapsamında yapılan yürüyüşe katıldı ve daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yapılacak işe alımlarla ilgili bir soruya şu yanıtı verdi:

‘TÜRKİYE’DE İŞSİZLİĞİN GELDİĞİ NOKTA’

“Medya A.Ş.’ye kaç kişi alınacak. 6 bine yakın başvuru oldu. 13 arkadaşı göreve davet edeceğiz. Bu tabi İstanbul’da değil, tüm Türkiye’deki işsizliğin geldiği noktayı bize gösteriyor. İşe uygun insanları tercih etmeye çalışacak arkadaşlarımız. Tüm iştiraklerimizde liyakati ön planda tutuyoruz. 13 elaman için 6 bine yakın başvuru gerçekten üzücü. Tümüyle hassas davranacağız bundan hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın.”

TORPİL İDDİALARI

İmamoğlu İBB’de torpil iddialarıyla ilgili CHP’nin bir yazışmasının olduğu iddialarıyla ilgili bir soruya ise şu yanıtı verdi:

“Bizim insan kaynakları portalımız açıldı. Bunu analiz etmelerini öneririm. 25 senedir büyükşehir’in bir iştirak alımında ilan gördünüz mü siz? İnsanların şaşkınlıklarını anlıyorum.

Partimizin içindeki yazışmayı gördüm. Açıkçası bir cümlesi doğru, ondan sonrası yanlış. Böyle bir metodun Benim nazarımda bir itibarı yok. Doğru da değil. Umuyorum il başkanlığımız bir görüşme ve değerlendirme yapacaktır. Herkes referans yazabilir. Herhangi bir insan da yazabilir. Bunda bir sorun yok. Yanlış bir yazışmadır. Yazan arkadaşımızın bir hatası olsa gerek. “ (Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (34)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mehmet yılmaz 23 Eylül 2019 01:12

    NAMUSLU bir insan alınteri ile oynamaz.alınteri ve ekmekle oynayanlarda NAMUS OLMAZ.

  • Hatun Kolçak22 Eylül 2019 23:08

    bence imamoğlu ve diğer chp belediyeleri az işci çıkartılar.bekleyin yakında tüm chp ve hdp li olmayanlarında işine son verebilir.ülke galyana gelmesin diye ufak ufak yapıldı.bu da gayet norlam bir şey değil mi.boruzan chp ye geçti chp ve hdp li lerin tamamı belediyede görev almalıdır.bu da en doğal hakkımız değil mi arkadaşlar.her şey çok güzel olacak.sizler de kayıp etmeye idiniz düzgün yönete idiniz belediyelerinizi.

  • Mahir Kırmızı22 Eylül 2019 22:48

    ALLAH ından bul imamoğlu tam okullar acılır iken ve kış gelir iken beni ve ailemi madur ettin

  • Lale Şaşmaz22 Eylül 2019 22:46

    arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olun hdp milletvekili ne dedi kürdistan yapacağız Türkiye yi ve chp lütfen destek olun ve ittifak yapın demedi mi .imamoğlunu ve chp yi buradan uyarıyorum demedimi basın önünde bizim sayesimizde seçildi eğer bizim dediklerimizi yapmaz ise bir daha seçilemezler diye.demek ki şimdi bedel ödeme zamanı.

  • Kamil Eren22 Eylül 2019 22:37

    başkanımız namusum ve şerefim üzerine yerim ederim ki chp nin kazanacağı hiç bir belediye de hiç bir işciyi işin den çıkarmayacağız demiş idi.bunu büyütece ne var arkadaşlar.bunlar siyaset mühendisliğinin gelmiş olduğu en üst düzeyde söylenen söylemlerdir.inandırıcılık olsun diye söylenmiştir.bu belediyelere ittifak yaptığı partililerden adam almaz ise nasıl bir daha seçimlerde başarılı olalım.lütfen fazla büyütmeyin derim.

  • Kerem Alnıaçık22 Eylül 2019 22:15

    kılıçtaroğlu namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki chp nin kazandığı belediyelerde hiç işcinin işine son verilmeyerek demesi ve arkasından dan binlerce işciyi kanın önüne koyması partiye büyük zarar vermiştir.bu partiye oy verenler bin kere düşüneceklerdir.acaba chp iktidara gelir ise bizleride kapının önüne koyarlar mı diye.

  • İlhan Gencer 22 Eylül 2019 22:10

    imamoğlu nun bir daha seçileceğini hiç tahmin etmiyorum.çünkü bu sene en büyük destekcileri ypg pkk yakında fırat ın doğusunu bu ayın sonuda büyük bir operesyon yapılacak burası dağıtılacak , gelecek senede kandil ve sincar dağıtılacak ki bir daha chp ye oy verin diyen birisi kalmayabilir.hükümet bunun hesaplarının yapmaktadır.

  • Ayşe Batmaz22 Eylül 2019 22:08

    aslında imamoğlu büyük suç işlemiş olabilir.acaba bu kişileri işten çıkatmada hukuksal acıdan böyle bir yetkisi varmı hukukcuları bu konuyu incelemeye davet ediyorum.

  • Kasım Doğuş22 Eylül 2019 22:06

    acep yarın bir gün chp iktidara gelir ise devlet memurları ve işçilerinin bir kısmınıda işten çıkartırlarmı merak ediyorum.çünkü başkanlarının yeminlerine güvenmiyorum da.

  • Ali Kıvırçık22 Eylül 2019 22:05

    aslında imamoğlu nun başkan yardımcısı ve eşbaşkanı hdp milletvekili sezai Temelli olmasını bekliyordum fakat neden olmadı merak ediyoruz.

  • YUSUF KALEKAPİSİ22 Eylül 2019 22:02

    sayın imamoğılu hdp milletvekili sezai temellil ensenizde ne demiş idi.chp ve imamoğlu bilecek ki seni biz seçtirdik bizim dediğimiz yapmaz iseniz işinizi bitiririz.bunları bileceksiniz.

  • CAFER KILIÇ22 Eylül 2019 22:00

    chp li yılları hatırlarım bülent ecevit zamanı idi.töbder diye bir bir dernek vardı. chp lileri olup da bu derneğe kayıp olanları, kendi yandaşlarını, kendi partililerini  ve lise mezunlarını üç ay içinde hızlandırılmış eğitim adı altında üç ay içinde öğretmen yapmışlar idi.bunlardan kimse bahis etmiyor bile.

  • Kadir YILDIRIM22 Eylül 2019 21:49

    Tüm partilerde torpil vardır arkadaşlar.imamoğlu da mecburen topril yapmak zorunda dır.eğer hdp lileri işe almaz ve belediye nin şirketlerini bunlara devir etmez ise bir daha ne chp nin nede imamoğlu nun bir daha iktidara gelmesi olası dahi değildir.cünkü hdp milletvekili sezai temelliacık acık tehdit etmiş idi basın önünde .bu pazarlıklar çoktan  yapılmıştır ve bitmiştir.çünkü büyük bir kadro açıldı belediye de.atı alan üsküdarı geçmiştir.

  • ŞAZİYE KARKÜRER22 Eylül 2019 21:34

    arkadaşlar biraz mantıklı olun.bu kişiyi kimler seçtirdiler kandil ve sincar ın beyin takımı değil mi tabiki pkk ve ypg lileri işe almak zorunda yoksa bir dahaki seçimlerde ipini çekerler imamoğlu nun.sınav falan hikaye derim.ama büyük bir yanlışında devlette imamoğlu nun ipini çekecektir.çünkü her yaptıkları adım adım izlemekte ve not alınmaktadır.

  • ŞAZİYE KARKÜRER22 Eylül 2019 21:22

    ben kara kara düşünüyorum.bugün başkanları namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki chp iktidara gelir ise hiç kimseyi işten çıkarmayacağım dedi fakat bu değerleri ayak altına aldılar sözleri tutmadılar.bir sürü garibanı bankamatik memuru diyip işten çıkartılar.hem okulların açıldığı gün ve kış bastırır iken.dediler ki bankamatik memuru dediler bakıyorum hepsine kola kıravatlı bile değiller elleri nasırlı garibanlar olduğunu gördüm.ben bugün devlet memuruyun yarın bir gün chp iktidara gelir ise nereden bileyin partinin tamamen yönetimini kandil güdümüne geçmeyeceği nereden bileyim ve nasıl güveneyim bizleri işten çıkartıp hdp lileri bizim yerimize işe sokmayacaklarını şahsen beni korku sarmıştır arkadaşlar.

  • CEMAL BABASIİMAM22 Eylül 2019 21:18

    bir chp li olarak bir daha bu partiye oy veremem.çünkü biz Türklerin ve müslümanların en büyük sözü şef ve namus kavramlarıdır.bunların bir anlamı olmadığı bir parti de  olmamın hiç bir anlamı yoktur.

  • KEZİBAN KARTAL22 Eylül 2019 21:09

    sayın imamoğlu tabiki arkadaşlar ittifak yaptığı partileri işe alabilmesi için işçi çkarması gerekli idi.tabiki bir daha ki seçimlerde hdp nin desteğini alabilmesi için tüm bunların yerine hdp lileri işe alması gerekmektedir.bunun bilinci ile çalışmaktadır başkanımız. HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKTIR.

  • ışın Özdemir22 Eylül 2019 19:10

    Seçimlerde ne uyguladılarsa sana oralardan yüklendiler.Şimdide nasıl torpil uyguladılarsa oradan vurmaya çalışıyorlar.Sen işçi çıkardın yer yerinden oynadı.THY Çindeki hostese mesaj atarak işten çıkarma yaparken veorada bırakırken şimdi ciyaklayanlar neredeydi biz bazıları gibi balık hafızalı değiliz

  • keko22 Eylül 2019 16:21

    oki doki selam. kolay gelsin. senin karakterin bell hiç olmazsa yanar döner değilsin. kapitalistsin. camiye git meyhaneye git havraya git çaça dansı yap hdpye git pkkya selam yolla böylelerinden hiç fayda gelmez sevgili milletim kişi neyse onu dimdik demeli beğenen alır beğenmeyen almaz. kaç dalda oynassan kaç daldan düşersin.

  • Emrah22 Eylül 2019 16:38

    oki doki borsada batmış psikolojik sorunları olan bir arkadaş o yüzden her habere tuhaf yorumları vardır çoçukluğuna inmek lazım  :) psikolojik açıdan.bak keko arkadaşım belediyelerde hep torpil döner gerçek olan budur çalışan işçilerin büyük kesimi torpillidir buna chp,akp de dahildir parti adı önemli değil düzen böyledir neden zoruna gitti yazdıklarım ben gerçekleri yazıyorum hadi yarın sabah git bakalım seni çöpçü olarak alacaklar mı belediyede işe. ah be keko biraz dürüst olun yahu.

  • .....22 Eylül 2019 15:38

    herşey çok güzel oldu.daha istanbul halkı neler görecek.öyle vatandaşa eziyet edeceklerki sol partilerin yuzu kalmıyacak vatandaşın önüne çıkmaya sizler sol değil sizin.verilen sözlerin hepsi yalan çıktı yalacı bunlar.ama çok güzel kelime oyunu yapaliyorlar bu millet kandırdılar.şimdide tiyatroları kapatıyorlar

  • Emrah22 Eylül 2019 15:31

    Kadköy de çalışan özel güvenlik görevlilerinin çoğunluğu torpilli kaç tanesi kadıköy de ilçe sınırları içinde yaşıyor ne diyim yada Ataşehir liste uzar gider neyse bu konulara girme batarsın başkan.eğer dürüst insansan belediyelere ilçe sınırlarında yaşayan insanların alımını yaparsın belediyelere diyeyim.

  • Anti chp li22 Eylül 2019 14:45

    Şu bir gerçek ki CHP seçmeni kadar cahil her yerde saçma sapan yorumlar yazan ucuz paralı trol sarmış Artık tiksiniyorum sizden

  • Emrah22 Eylül 2019 19:08

    Hiç bir parça senin Şalımıyorsun oda senin beceriksizliğin kimseye sarma bir kezbansın

  • Emrah22 Eylül 2019 15:40

    Ne chp ne akp si nede mhp si belediyede işçi olabilmen için ensenin kalın olması tanığının olması gerekir belediyede işçi olabilmen için asıl gereksiz yorumu yazan sensin.

  • Gakko 22 Eylül 2019 14:29

    Personel düzenlemesi yapmıştır. Bunlar zam değil düzenleme yapıyor.

  • Ziya22 Eylül 2019 16:09

    parselleme ve paylaşma desek daha doğru olur.

  • Osm22 Eylül 2019 14:23

    Torpil degil bu ya. Sosyal duzenleme. Hersey ne ka guzel.

  • alf22 Eylül 2019 14:03

    bu ülke selpaklara yazilan faturalari gördügümden bence trollerin bu gibi konulara girmemesi lazim.

  • Vatandaş 22 Eylül 2019 13:53

    Herşey çok güzel olacak.

  • Okie Dokie22 Eylül 2019 13:48

    Ekrem başgan ne yaparsa doğrudur. Şimdi çıldırın.

  • mezarci 22 Eylül 2019 13:40

    siz busunuz ,kilif bulmaya calisma,kilif/post yirtildi

  • AhmetK22 Eylül 2019 21:26

    Metin, hdp kadrosundan belediyeye gşrenlerdensın sanırım. Yazından Turkceyı yeni oğrendıgını dusunuyorum ;) verdın mi chp il baskanlığına cv’ni, cok gunahsız attılar işten, belki seni alırlar. Hos eko basgana cook guvenme, guZel yalan soler o ;)

  • metin22 Eylül 2019 13:47

    trollükleriniz belli oluyor, yöntem degistirin, cumle yapilarinizda ayni. bir baska konuda yeni bi grup acin, sokakta akpil parasi, sigara isteyenler cogaldi, bunlari gorunce size kufurler geliyor, onlarida toplayin. 3. konu da herkez bi yerlerde calisiyor, is yapiyir, işsizsede çalisan tanidiklari var, kimin torpille nerelere geldigini görüyor, o yüzden bu gibi konulara pek girmeyin derim.