E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu'ndan sel felaketi sonrası ilk açıklama---

İmamoğlu'ndan sel felaketi sonrası ilk açıklama

İmamoğlu'ndan sel felaketi sonrası ilk açıklama
23 Haziran 2020 - 20:01 borsagundem.com

İmamoğlu, sel felaketinin yaşandığı Esenyurt'taki altyapı sorununun 15-20 yıldır yaşandığını dile getirerek, "Bu sorunu inşallah bu yaz halledeceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Esenyurt'ta bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sel felaketinin ardından bölgede incelemelerde bulundu.

Açıklama yapan İmamoğlu, "Bizim tam da bugün İstanbul'da 38 noktada başlattığımız çalışmalardan biri de buraydı. Şantiyeler kuruldu çalışmalar başladı. İstanbul'un kronik hale gelmiş noktalarından biri de Haramidere. Altyapı sorunu yaşanıyor ve bunun gibi birkaç noktada da su baskını riski var. Yaklaşık bu sorun burada 15-20 yıldır yaşanıyor. Bu sorunu inşallah bu yaz halledeceğiz. Kalıcı olarak bu sorunu çözmemiz lazım" dedi. 

Sorunun çözümü için plan proje yapıldığını belirten İmamoğlu, "Yapılaşmayla ilgili problemlerin yarattığı altyapı sorunlarını arkadaşlarım çözecekler. Bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Burada Sayın Valimiz gezi bir takım tespitler yaptı. Biz de tespitler yaptık. Bunların hepsini birleştirip bir çözüm bulacağız" diye konuştu. 

İmamoğlu, öncelik insanların bu akşam konaklaması ve bir takım ihtiyaçlarının giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını belirterek mağdurların evlerine tekrar sıhhatli bir şekilde girebilmeleri için iş birliği yapılacağını söyledi. 

İstanbul Valisi selde bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AkTorol Ahmet Ötzbir24 Haziran 2020 09:14

    Kendim ettim.... Kendim buldum.... Ben ne diyim ? kime oy attın, kim yönetti, kim o hizmetleri sana verdi. sonuç ortada. yorum yok. Esenler oy atıyorsan, hesapda sormayı öğrenmelisin. Hesap soramıyorsan, bedelini böyle ödersin.

  • ye24 Haziran 2020 08:43

    İmamoğlu olmasa, İtanbudaki sel kalkmazdı. Allahdan imamoğlu geldi yönetiyor. Yoksa sabahlara kadar sel suları kalkmazdı. İmamoğlu adam gibi alt yazı patımı 25 yıllık hataları ve ayıbı örter. 1 yıldır yapılmayan durmuş metro hatları bile imamoğlu yaptı çalışıyor şuan. bende belediye bütçesii ile. İyiki ajape kazanmamış  25 yıldır sel yaptırdı, sel dahada buyuyerek devam ederdi.

  • Global24 Haziran 2020 08:00

    Salla yalanı öpeyim inananı der şair hayret bu sefer tatile çıkmamış Pinokyo

  • Vatandaş 24 Haziran 2020 06:39

    İstanbul'u İstanbul yapan Ak Parti'dir. İzmir'e bakın siz. Hep chp de ama hala yapılan hiçbir şey yok. Ak Parti gelsinde belediyecilik neymiş görün.

  • AkTorol Ahmet Ötzbir24 Haziran 2020 00:07

    25 yıldır akp nin çömediğiğini senmi çözeceksin ey imamoğlu ? akp istanbulu yıllarca yönetti. esenleri halada yöneten akpli belediye. şimsi akepe çözemedi, sen nasıl çözceksin ki ? artistce konuşmuşsun. ey imamoğlu 1 yıldır görevdesin. çözsene sel oldu bak. 

  • Bir yorum24 Haziran 2020 03:13

    Sayın sersem bey Ak parti  İstanbul u İstanbul yaptı  94 te Sayın Erdoğan çopten pislikten yolsuzluktan kurtardı!  İstanbul a yapılan işler ortada mal mal konuşma!   18 yıl önce İstanbul nüfusu  5.5 milyon şimdi 16.5 milyon!  Tabi bu rakamlar senin için hiç bir değeri yok. Kafa boş olunca ancak senin gibi zırvalar!

  • Tevfik23 Haziran 2020 23:59

    Biz kendimiz ettik.. kendimiz  buduk.layiyikiz buna..biraz iktidar hatalari vardi.ama .oyle veya Boyle  mecbur kaldik,simdi  pismanlik  fayda  vermez. Cekecegiz...

  • muck23 Haziran 2020 23:22

    İmamoğlu olmsa şuan İstanbul sel olmuştu. Heryer esenler gibi olurdu. AKP gittide heryer esenler gibi değil. Gelecek seçimlerde esenler millet ittifakınca laınınca, dertleri bitecek. onlarda rahata erecek. Şükür Büyük şehir bunların elinde deilmiş yoksa heryerde sel olur, yollar dere olur akardı. eksiden çok oldu öyle. İmamoğlu çalışıyorda çözüm üretiyor. tek tek. 25 yıllık pislik kolay temizlenmez tabi. 1 yıl oldu daha

  • Vb23 Haziran 2020 23:05

    İmamoğlu'na oy vermeyen İstanbullu vatandaşlara sesleniyorum , hiç boşuna yorum da yapmayın dert de yanmayın , başa gelen çekilir , hem zaten eleştrileriniz yüzde yüz haklı olsa da bi faydası olmaz , kurtulmak istiyorsanız bu beladan , Ya Sabır diyin susun ve dua edin  , toplu yerlerden uzak durun , su ve yakıt stoklamanın çarelerini arayın , şehir merkezinden mümkünse banliyölere taşının...tasarruf yapın ilerde lazım olur ....

  • Haktan yana23 Haziran 2020 21:40

    Biraz iş yap be kardeş, Yine şikayet siyaseti, sen de 1 yılda bir sokak çeşmesi suyunun açılışını genel başkanınla yaptın, al külah ver takke, senden öncekilerin eline su dökemezsin, son zamanlarda ancak rol çalma icraatı görürüz ârtik, temel atmama töreni icatcısı, her şey güzel olacak yaaaaaaa.....

  • Ayhan özkan23 Haziran 2020 21:26

    20 yildir istanbula ihanet edenlerin cozmedigi sorunlari en kisada zamanda cozer Ekrem baskanim.

  • Sdk23 Haziran 2020 22:18

    Evet çözüyor... Belediye şantiyelerinin yüzde 90 ı bu geldi durdu... İBB adeta kayboldu...

  • Alpet23 Haziran 2020 21:14

    Ben akp.chp.su bu.. bilmem..ama sana verdigim oy haram olsun..bir defa sastik  dùstuk..elim.kirilsin

  • cingöz23 Haziran 2020 21:04

    25 yıldır akplilerin yönettiği şehirde hala altyapı problemi var. utanın