E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu ve Yıldırım 16 Haziran akşamı ortak canlı yayında---

İmamoğlu ve Yıldırım 16 Haziran akşamı ortak canlı yayında

İmamoğlu ve Yıldırım 16 Haziran akşamı ortak canlı yayında
10 Haziran 2019 - 13:50 borsagundem.com

Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım, 16 Haziran pazar günü saat 21:00'de İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda ortak yayında karşı karşıya gelecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayları Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun televizyonda ortak canlı yayına çıkması konusu gündemde.

Yayının tarihi ve saati başta olmak üzere ortak canlı yayının ayrıntıları için AK Parti ile CHP arasında yeni bir görüşme gerçekleşti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, planlanan yayın için bayram öncesi yaptıkları telefon görüşmesinin ardından ikinci kez yine telefonda görüştü.

İki ismin bazı detayları netleştirdiği, bunun yanında bazı pürüzlerin olduğu ve bunlarla ilgili karşılıklı önerilerin sunulduğu belirtildi. Ünal ve Altay'ın yayın konusunda açıklama yaptı.

MODERATÖR İSMAİL KÜÇÜKKAYA

Mahir Ünal, ''Engin Altay Bey ile yürüttüğümüz çalışmalar tamamlanmıştır. Mutabık kaldığımız protokolü paylaşacağız. 23 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Sayın Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu 16 Haziran 2019 Pazar günü saat 21.00'de canlı yayında bir araya gelecekler. Yayın herhangi bir kanalda değil tüm kanallarda ortak yayınla gerçekleşecektir. Yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleşecektir'' dedi.

CHP'li Altay ise ''İsmail Küçükkaya her bir adaya eşit sürede eşit aynı soruları sormak suretiyle yayını gerçekleştirecek. Canlı yayın İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek'' diye konuştu.

EŞİT SÜRE, EŞİT SORU

Ünal, Yıldırım ile İmamoğlu'nun katılacağı programın ''eşit süre, eşit soru'' ilkesine göre yapılacağını açıkladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat10 Haziran 2019 22:02

    Nasıl olur da böyle itici bir tipin moderatörlüğünü  kabul ettiniz?  Binali Bey i tuzağa düşürecekler!  Adamın konuşurken ağzı bir tarafa gözü başka tarafa  kayıyor.

  • Esas gerçek11 Haziran 2019 00:54

    17 yıldır tv lerde demokratik tartismalarda göremedik iktidarı Şimdi istanbulu kaybediyorlar diye tv de canlı yayın. İmamoglunda akıl olsa önde giderken sizi muhatap bile almazdı. Yine de demokrat adammış helal olsun. İktidarın bu ülkeye vereceği boş vaadler, enflasyon, işsizlik, zamdan başka birşey kalmadı. Yabancının sıcak parası kalmadı. Para kalitesiz betona gömüldü. Chp nin zamanında yaptığı fabrikaların hepsini de akp sattı. Chp başa gelip fabrika kursun ki ilerde hikayeci muhafazakarlar gelip satsın

  • erol g.10 Haziran 2019 20:15

    Benim bildiğim en deneyimli/bilgili Hulki Cevizoğlu yetkili sunucu olmalıydı

  • gobel6610 Haziran 2019 19:41

    İmamoğlu'nun bu güne kadar başarılı bir kampanya yürüttüğünü düşünüyorum Çünkü, rakiplerini kendi üstün oldukları alan olan polemik alanına çekerek zayıf oldukları icraat alanını unutturdular. Bu güne kadar polemikleri bir kenara bırakırsak yalnızca insanların hayatını kolaylaştıracağız, beraber yöneteceğiz(kime ise mesajı) vaadinden başka bir şey duymadım. Şunu sormak lazım kendisine, bağlı bulunduğu CHP İstanbul için bu güne kadar yapılan bütün köprülere, tüp  geçide, İstanbul havalimanına, kanal İstanbul'a otoyollara karşı çıktığına göre sen ne yaparak insanların hayatlarını kolaylaştıracak sın? İstanbullu dostlar bütün bunlar olmadığında hayatları nasıl kolaylaşır hesap etsinler artık. İnsanlar hakettikleri gibi yönetilirler.

  • Türkoğlutürk 10 Haziran 2019 19:16

    Yandaş da bir adam olmayınca mecbur kaldılar bizimkilere.

  • AHMET ÖZBİR10 Haziran 2019 18:50

    SN. Binali beyin hizmetleri ortada, Türkiye'yi şahlandıran REİS'in baştacı! Marmaray, Avrasya, Yavuz Sultan Selim Köprüsü v.d. say say bitmez, rakibinin ise muamma, sallama!..

  • Oyum Binaliye10 Haziran 2019 19:53

    1994 yılında İDO Genel Müdürlüğü, 2002 yılından sonra Ulaştırma Bakanlığı görevine getirilen, oğlu Erkan Yıldırım ve kız kardeşi Bahar Büşra Yıldırım ile birlikte 2002 yılının başında Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kuran, şu anda ki gemi ve süper yat sayısı bilinemiyen Sn. Yıdırımı bende çok takdir ediyorum.

  • Türkoğlutürk 10 Haziran 2019 19:15

    Yediğimiz kazıkları iyi saymışın. Kaç dolar giriyor hersene onuda yazsana

  • Nasrettin Hoca10 Haziran 2019 18:29

    Sn. Yıldırımın, bunca yıldır çok büyük hatalar yaparak İstanbul' a gerçekten ihanet ettik, belediye başkanı seçilecek olursam vakıflara, derneklere ve yandaş rantiyecilere artık para akışı olmayacak, her meclis toplantısı internetten yayınlanacak ve şeffaflık kesinlikle ön planda olacak, her türlü israftan vazgeçilecek, İstanbul belediyesinin 22 milyar liralık borcunun hazine tarafından sıfırlanacağı ve hatta kim olursa olsun bu borcu oluşturanlar hakkında suç duyurusunda bulunularak gerekli adli soruşturmaların bir an önce başlatılacağı, satamadığımız konutları yıkarak yerlerine yeşil alanlar oluşturacağız, araplara mülk satışını durduracağız gibi vaatlerde bulunacağını düşünüyorum.

  • kamil10 Haziran 2019 15:50

    Binali bey hangi vaadini anlatacak merak ediyorum. 25 yıldır yönettikleri bir yerde vaadlerini sıralaması ilginç olacaktır :)

  • BİR DOST10 Haziran 2019 18:26

    Sakın Yaptıklartını anlatmasın.

  • erdi10 Haziran 2019 14:41

    Çok da önemli değil,ben seyretmem,polemiklerinizi mi dinlicem.

  • Itri10 Haziran 2019 14:18

    Seçilirseler nerede oturacakları sorulsun, seçilen belediye başkanı kirada ya da kendi evinde otursun, belediye binasında oturmasin

  • Lala10 Haziran 2019 14:17

    Turkiyede normalleşme başladı. Artık seçim öncesinde önemli adaylar bir araya gelip vaatlerini anlatmalı.