E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Masaya oturduğumuz ülkelerin kaos politikalarına güvenmiyoruz---

İmamoğlu: Masaya oturduğumuz ülkelerin kaos politikalarına güvenmiyoruz

İmamoğlu: Masaya oturduğumuz ülkelerin kaos politikalarına güvenmiyoruz
19 Ekim 2019 - 14:38 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İBB Başkanı İmamoğlu, Bolu Belediye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretin ardından Bolululara bir konuşma yapan İmamoğlu, “Partiler araçtır. Esas olan millete hizmettir. ‘Memleketimizin, milletimizin, ülkemizin kurtuluşu için partime davet ediyorum’ demek, yanlıştır. Doğru olan; milli davada, milli süreçlerde birlikte olmaktır” dedi.

Konuşmasında Barış Pınarı Harekatı'na da değinen İmamoğlu, silahlı kuvvetlerin ülkenin huzuru için teröre karşı mücadele ettiğine vurgu yaparak, “O cephede, o süreçte teröre karşı mücadelede ne yazık ki masaya oturduğumuz ülkelerin kaos politikalarına da güvenmiyoruz. Ne ABD’ye güveniyoruz, ne Rusya’ya güveniyoruz. Bugüne kadar kaosu temsil etmişlerdir. Suriye’nin topraklarının altındaki petrolü düşünenlerin, üstündeki milyonlarca Suriyeliyi düşünmeyenlerin bize hiçbir faydası olmaz" dedi.

İmamoğlu konuşmasına, "Biz, bu anlarda birleşmeli, konuşmalı, ortak akılla kol kola, omuz omuza, akılcı dış politikalar olan bir millet olmalıyız. Bunu yaparken bu işin partisi olur mu Allah aşkına? Partiye ya da partimizin liderine hizmet etmeyen, ülkesine hizmet eden iki belediye başkanı olarak sizleri selamlıyoruz. Ve bundan asla vazgeçmeyeceğiz” ifadeleriyle devam etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Destan21 Ekim 2019 12:15

    ilk gün köstek mesaji, asker başari gösterinceagiz degistirdi.

  • Alkış21 Ekim 2019 11:02

    Trafik metrobüs istanbulun sorunlarını dışişleri bakanı çözecek.

  • Bülent19 Ekim 2019 18:02

    Ne olduda suriyeli göçmenler değerli oldu. Bolu belediye başkanı suriyeli göçmenlerin rızkını kesmedimi. Ne hizmet yaptınızda böbürleniyorsunuz. Sadece laf kalabalığı tamamen içiniz boş. Mehmetçiklerimizi vatanımızı çok seviyorsunuz ya onun için Ahmet türkün yanında ne işiniz var. Bir zamanlar koyun benzetmesi yaptıklarınız sizi belediye başkanı yaptı zamanı gelince seçimde görüşürüz. Siz belediye başkanısınız zahmet olacak ama İstanbulu n sorunlarıyla ilgili bir şey yapın.

  • Uza20 Ekim 2019 11:18

    Suriyelilere parayı senin gibi fedakarlar versin. Hepimiz vermek zorunda değiliz. Siz iki kat verin hepimiz rahat edelim

  • Ziya19 Ekim 2019 17:38

    Bu zevat hiç inanmadığı halde sağ söylemleri kullanıyor. Kendisini nerelere layık görüyorsa artık!  İstanbul ...  götürse bunun umurunda olmaz.

  • q19 Ekim 2019 16:58

    git tatilini yap uğursuz adam.yada herşey var sende tvde verdiğin sözleri tut.işcilerin ekmeğinden ne istedin bir solcu eekci düşmanı oluru yuh e

  • Fırsatta19 Ekim 2019 17:35

    Fabrika kur üretim yap sen al işçi. Herkes belediyeye doluşacak değil ya. Çiftçilik, hayvancılık yapın, üretici kalmadı

  • gerçek.19 Ekim 2019 16:50

    trabzonlu lawrens.

  • Nedim19 Ekim 2019 21:43

    Belki falan değil, Arkadaş haklı!  Kesinlikle tekin biri değil.

  • Erkem19 Ekim 2019 17:34

    Belki de sen lawrencesin. Karar verici sen değilsin

  • Dede19 Ekim 2019 16:46

    Abicim sen stratejist değilsin, savaş terör uzmanı değilsin, mit değilsin, asker polis değilsin ne bilecen dış politikayı. Sen iyi belediye başkanı ol istanbulu güzelleştir. Başkan adayı olmayı unut. O işler gerçekten başka işler. Ülkene iyi hizmet et makam farketmez, işini aşkla yap

  • Bir dost19 Ekim 2019 15:48

    Daha ileriki dönemde rol almayı planladığı siyasi figürün alt yapısını hazırlıyor. Görevdeki bir belediye başkanı ülke gündemi ilgilendiren siyasi bir konuda yorum yapıyor. Belli ki başkanın ilerisi için velediye başkanlığının ötesinde değişik planları var. Bekleyip görelim bakalım.

  • Türkoğlutürk 19 Ekim 2019 15:58

    Evet, Ankara ya bekliyoruz