E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Değişime adayım---

İmamoğlu: Değişime adayım

İmamoğlu: Değişime adayım
11 Haziran 2023 - 16:00 borsagundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir kez daha "değişim" açıklamasında bulundu. "CHP Genel Başkanlığına aday mısınız?" sorusuna "Aday olduğum tek şey var, ülkemizde aynen İstanbul'da olduğu gibi büyük bir değişim" yanıtını verdi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerinden ardından Merkez Yönetim Kurulu'nda geniş çaplı değişikliğe gitti. Ancak yapılan değişikliklerin parti içinde yeterli bulunmadığı belirtiliyor.

Adı genel başkanlık için geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. 

Haliç Su Sporları Merkezi açılışına katılan İmamoğlu, "CHP Genel Başkanlığına aday mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

"Değişim konusunda kararlıyım" diyen İmamoğlu, "Menzile yürüme hususunda net olarak kararlıyım. Asla kişilere bağlı bir düzene değil, kalıcı bir demokrasi düzeninin bu ülkede var olması için, bunun partimizde de var olması yönünde kararlıyım." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'YEÇOK  İYİ GELECEK"

İBB Başkanı, "Aday olduğum tek şey var, ülkemizde aynen İstanbul'da olduğu gibi büyük bir değişim. İstanbul'da değişim nasıl çok güzel bir sonuç verdiyse eminim ki siyasetteki bu anlamda değişim, hele muhalefette ve kendi partimden başlayan bu kıvılcımın Türkiye'ye çok iyi geleceğini çok iyi görüyorum." dedi.

"SİYASETİN TEMELİNE AYKIRIDIR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Belediye başkanları, seçildikleri belediyelere hizmet etmek durumundalar. Onu oradan alıp başka bir işe verelim, bu siyasetin temeline aykırıdır" açıklaması da sorulan İmamoğlu, şunları söyledi:

"Televizyon ekranları üzerinden ya da mikrofonları üzerinden tutarlı duruşumun yanı sıra bir başka tutarlı duruşum da ekranlar üzerinden başta siyasi partimin genel başkanı veya diğer fertlerine mesaj yollamayı yanlış buluyorum. Buralardan mesaj yollamak değil, karşılıklı konuşmanın daha doğru ve tutarlı olacağını düşünüyorum."

Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile görüşecek

 

İmamoğlu: İstanbul'u asla teslim alamayacaksın

 

İmamoğlu: Değişmeyen tek şey değişimdir

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz12 Haziran 2023 12:49

    Kaşarlar değişmez sadece küflenir!  Eski kaşar bence daha değerli.   :D  :D  :D  :D 

  • İstanbul 12 Haziran 2023 08:55

    İmanoğlu sen baskan olacaksın CHP basına sen once tatil yere gez sen belediye baskan olmuşsun. Ama kım sayesinde pkk

  • oy12 Haziran 2023 08:34

    bin oyum olsa 1 tane vermem

  • Ankara özer 11 Haziran 2023 22:47

    Ya sen belediye başkan oldu mu kim sayesinde imanoğlu ve mahsur yat kal yat Kemal baskan dua et siz bundan sonra ne belediyesi baskan bile olmazsın hele mahsur yavaş. Zor siz belediye hizmet in yapın. Tatil birakın pkk bırakın zor zor mahsur ve i imanoğlu

  • Beypazarı 12 Haziran 2023 08:53

    Dogru söz ben Ankara li olarak mahsur yavaş istifa etmesi gerekir pkk yanında olan iş olmaz mahsur yavaş

  • baran11 Haziran 2023 22:11

    Dereler lağım akar!  Otobüsler arıza yapar.  Metrobüsler yanar!  Metro inşaatalrı  moloz ve inşaat artıkları ile kapatılır. Seçimden önve verilen yüzlerce vaat var!  Hangisi gerçek olmuş?  Deprem konusunda bir zerre hazırlık yapmadığı gibi kentsel dönüşüme sokulmak istenen mahallerde vatandaşın kafasını karıştırarak bunu da engellediler.  İstanbul un başına gelen en büyük felaket İskici bldciden de tehlikeli bu zevat.  Sanki İstanbul buna babasından miras kalmış gibi sorumsuzca şuursuzca güzelim şehri mahvediyor. 

  • Cem11 Haziran 2023 21:40

    Bos teneke bu adami gidin jstanbulljya sorun..savmen..bununda papucu dama atildi.