E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Cumhurbaşkanı davet ederse koşa koşa giderim---

İmamoğlu: Cumhurbaşkanı davet ederse koşa koşa giderim

İmamoğlu: Cumhurbaşkanı davet ederse koşa koşa giderim
29 Aralık 2019 - 03:50 borsagundem.com

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması: Sayın Cumhurbaşkanı davet ederse koşa koşa giderim

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i evinde ziyaret etti. Kanal İstanbul konusunda Akşener'e bilgi aktardığını belirten İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de konuyu görüşmek istediğini kaydetti.

Erdoğan'dan randevu talep ettiğini belirten İmamoğlu; “Sayın Cumhurbaşkanı bizi davet ederse, koşa koşa giderim." dedi.
 

Erdoğan: Kanal İstanbul'u isteseniz de istemeseniz de yapacağız

 Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve kızı Beren ile birlikte, Akşener’i İstanbul’daki evinde ziyaret etti.Basına kapalı gerçekleşen bir saatlik görüşmede İmamoğlu, Kanal İstanbul’a neden itiraz ettiklerini teknik verilerle Akşener’e anlattı.
Çıkışta gazetecilere ziyarete ilişkin açıklama yapan İmamoğlu; “Sayın Cumhurbaşkanı bizi davet ederse, koşa koşa giderim. Elde ettiğimiz verileri keyifle Sayın Cumhurbaşkanı ile paylaşmak isterim” ifadelerini kullandı.
İmamoğlu konuşmasının devamında ise şunları söyledi: “Aslında olmalı. Çünkü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı demek; 16 milyon insanın derdini hisseden kişi demek. Biz şu anda bilimsel çalışmalar sürdürüyoruz. Aynı şekilde İYİ Parti bu sürece dahil ve bilimsel çalışmalar yapıyor. Ocak ayında kendi çalıştayları var, bizim çalıştaylarımız olacak. Ben bütün elde ettiğimiz verileri keyifle Sayın Cumhurbaşkanı ile keyifle paylaşmak isterim. Temmuz’dan beri kendilerinden randevu talebim var. Neyi konuşabiliriz ki? İstanbul’un deprem sorununu, mülteci sorununu konuşmak isterim. Kanal İstanbul ile ilgili neyi yanlış bulduğumuzu teknik olarak kendilerine ifade etsem. Yanlış mı olur? Çok doğru olur! Bizim beklentimiz bu. Israrla takip ediyoruz, ısrarla bunu talep edeceğim. Sayın Cumhurbaşkanı bizi davet ederse koşa koşa gideriz. Süreci anlatırız. Gördüğümüz aksaklıkları ve İstanbul’a dair gördüğümüz tehditleri anlatırız. Bu kadar net. Umarım olur. Ülkenin hiyerarşisi bu şekilde olgunlaşır ve yürür diye düşünüyorum. Beklentimiz bu yönde.”

Yerli araç ile ilgili de konuşan İmamoğlu; ‘’Bilimin ve aklın olduğu herşeyi alkışlarız, mutlu da oluruz. Umarım ülkemizin bir yerli aracı olur. Bu bir başlangıç. Olduğunda ne olur, İBB araçlarını oradan alır.’’ dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (32)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6631 Aralık 2019 14:04

    Hadi koş salon adamı tatiller, şovlar, törenler senin işin lakin anlamadığın Reisin salon adamları ile işi olmaz, Reisin seni kabul etmesi için  tatillere, toplantılara değil, projelere koşmalısın. Tavsiyem Kanalistanbul ile başla bu projeye hayır dersen, bırak Reisin çağırmasını yüzünü göremezsin. 

  • ferit29 Aralık 2019 23:50

    Sen kimsin ?

  • istanbul29 Aralık 2019 23:34

    Hani herşey çok güzel olacaktı! Geldi geleli neyi daha iyi yaptınız? Hangi projeleri ürettiniz? Millet ve devlet için hangi hizmetlerde bulundunuz? Gerçi siz yapmayı değil yıkmayı seversiniz. İleriyi değil geriyi seversiniz. Çok konuşur az iş yaparsınız.

  • HALİL KARTAL29 Aralık 2019 22:32

    sende kimsin seni neden çağırsın ki.sen onun dengimisin.

  • yorum29 Aralık 2019 21:38

    gitme başkan giden akp li olup dönüyor

  • sıranı bekle29 Aralık 2019 21:20

    sana sıra yok öncelik mankenlerde.

  • Sebati Simez29 Aralık 2019 20:12

    RTE seni kapısında bekci bile yapmaz.

  • ey imam29 Aralık 2019 18:44

    imamoğlu.. şarkıcımısın ? türkücümüzün ? ne yapacan sarayda... zaten 1 sandalye kırdın ayakları ters sandalyeye bilerek bindin oturdun ve kırdın. hep zararsın hep .. oturmayıda bılmıyorn ))) bak hande ve demet hanım nasıl paşa paşa oturuyor. sen gidecen orda koltuk kıracan. o bakımdan sana yok.  git evine çay demle. haaa 

  • Ryu ken 29 Aralık 2019 17:27

    Aracına bin git.. Koşmana gerek yok yorulursun hem.. Nasıl açıklama la bu... Yalakalık bu milletin genlerine işlemiş sanki. Sagı da solu da aynı.

  • Okivireke Dokisirike29 Aralık 2019 16:15

    bence sende partinden istifa et ak partiye geç iyi olur.

  • Selahattin Ölmez29 Aralık 2019 15:30

    bunun kadar sımarık ulake ve elinden bir iş gelmeyen birisi.

  • ekrem29 Aralık 2019 14:59

    önce adam olmayı öğreneceksin. herşeyi bilene ancak haddi bildirilir. ne ara geldinde bilimsel çalışmalara başladın abdülhamitten beri araştırılıyor mesele faydaları zararları daha dün çıkarttılar seni meydana başımıza prof oldun. üniversitelerin raporlarına bile kafa tutan bilimsellik ancak senin gibi birinden baeklenir. yalanın algının kıvırtmanın hertürlüsü bilimin öncüsü. sen kimlerin kafasını karıştırmayı murat ediyorsun. herkesi kendin gibi her söylenene kanan oyuncak mı sanarsın. kendini çok güzel kullandırıyorsun. senin gibisini çok aradılar mı?

  • Nedim29 Aralık 2019 14:47

    Şimdi Cumhurbaşkanı seni niye davet etsin?  Sen ayrı bir ülkenin başkanı falan mısın?  Kendine bayağı bir paha biçmişsin anlaşılan!  Sen öncelikle hesap vermek için oraya davet edilirsin   Ayrıca  Sen arz edip randevu talep edersin gayet rahat görüşürsün!   Bu kadar kasma alırım havanı!  Selo ile görüşmek için davet mi aldın?   Bak istersen benimle de görüşebilirsin belki biraz insanlık öğrenmiş olursun!  Vaktinde gelmeyen otobüsler, aksayan hizmetlerle bir ilgilen Ekrem!  Ekreeeem Alooooo!  Yine mi tatilde!  Tamam kapat!

  • Nedim30 Aralık 2019 05:08

    Senin adamın Bodrum a uçmuştur çoktan!  Arıyorsan o nu Bodrum da bulursun!  İşte gerçek mahiyeti ile beraber!  Kim kiminle nerede biz iyi biliyoruz!  Senin aklına ihtiyacımız yok. Değil mi aşağıdaki?  

  • Dündar29 Aralık 2019 22:47

    herkes kendi dengi ile bir olsun, bak ak parti başkanı ne güzel şarkıcı ve mankenle bir arada. Sen de git İmamoğlu kendine göre denk bul.

  • A. A.29 Aralık 2019 14:40

    Aytek ne içtin sen. Çoğumuzun kullanmadığı Marmaray, Şehir hastaneleri derken. Herkesin kullandığı demek istedin herhalde. CHP'nin aklı bu kadar çalışır işte. Erdoğan bedavaya milyarlık işler yaptırır. Bunlar da yıkmaya çalışır.

  • Nedim29 Aralık 2019 15:22

    Yalancı aytek, Kayseri, Konya, Gaziantep,  Yozgat, Diyarbakır ve daha niceleri ulaşım gayet rahat!  Gezmek için Doğu ekspresinde yer ayıranlar 2 hafta öncesinden bilet alıyorlar. Yalanı bırak artık rezil olma!  Herkes her şeyi görüyor!  Sanki bir tek bu her yere girme müsaadesi varmış ta başka kimse göremiyor.  Mükemmel  olması için ise kötülemek değil daha çok gayret göstermek gerekli!   

  • aytek29 Aralık 2019 14:52

    TÜRKİYE sadece istanbul, ankara, izmir den oluşmuyor canım kardeşim. benim senin partin veya onun partisi de ilgilendirmiyor. kırsal illeri bir gez anlarsın.

  • aytek29 Aralık 2019 14:27

    iki gün önce bir haber çıktı. atatürk havalimanı işletmesini 2021 de sona erecek sözleşmesi erken bitirildiği için Tav holding yani fransızlara ödenecek tazminat 389 milyon euro. bu para kimden çıktı acaba. sizler neyin kavgasını yapıyorsunuz arkadaşlar. partizanlık bir yere kadar.

  • aytek29 Aralık 2019 14:20

    ileri de yine kandırıldım dememek için herşeyin hesabını en ince ayrıntısına kadar hesaplamak lazım. her ne olursa olsun neticede faturanjn tamamını bu millet ödeyecek. bugün çoğumuzun kullanmadığını osmangazi köprüsü, marmaray, şehir hastaneleri vs. gibi işletmeler garanti para ile yapıldı. ve bunların parası milletten çıkıyor. kimse babasının kesesinden yaptırmıyor.

  • Ahmed29 Aralık 2019 22:50

    Abicim kimse kusuruma bakmasın kandırıldım de geç otur paşa paşa. Hesabını soracak olan sen misin? Troller aç kalırsa sorarlar sana bana gerek yok. Sen hayatına bak be ya.

  • Nedim29 Aralık 2019 14:38

    Yahu sen ne salak şeysin!  Hala milletin parası diyor!  Yap, İşlet, Devret.  uygulamasını hala anlamadın mı?  Ha geçmek istemiyorsan da  binersin vapura  ... t.r olur gidersin!  Milletin parasını  ssk lar da batırdılar 2000 krizinde 13 banka ile batırdılar.   Hastane kapılarında rezil edilen insanlar, susuz İstanbul  ve Ankara, çöp dağlarını yaşamadığın için böyle mal mal yazıyorsun!  Hala o insanların hakları malum genel müdürün boynunda!  

  • Vb29 Aralık 2019 13:32

    yine muhafazakar seçmeni kandırma numarası.... böylece muhafazakar seçmen nazarında kendini adam yerine koyduracak .... 

  • muhaha29 Aralık 2019 12:41

    önce hande yener görüşsün.. sonrada demet akalın.. Ey imamoğlu sen milletn şarkıcısımızın? türkücüsümüsün ? milletin ruhunu besleyen kaliteli sanatçımızın ? devlet sanatçısımısın. 6 ayda beklersin  12 ayda... önce milletin gerçek sorunlarına değinen hande ve demet ile görüşsün. sonra fatih ürek ve rober hatemo var.. sonrasında liste dolu zaten haddini bil küstah imamoğlu. : )))Ahaha karikatür bile çizilmiyor o yasak bu yasak o gunah, dergiler kapanır. garip dunya olduk. karikatürü çizen zaten taaa bu saçma işlere imza atanlar...

  • Yaw bırak sen de artık daveti maveti...29 Aralık 2019 10:18

    Görmüyor musun,bulsalar bir kaşık suda boğacaklar.

  • Kaçan Grup29 Aralık 2019 09:52

    Tayyip Erdoğan millete rağmen Kanal İstanbul yapmak peşinde, ama ne para bulabilir ne siyasi ömrü yeter. İmamoğlu milletin sesini duyuruyor.

  • Tırtıl29 Aralık 2019 22:55

    Kanalı görmeden paçayı sıvamış tipler. Siz halkın üstündemisiniz eey troller? Ekmeğinizi suyunuzu bir faniye mi borçlusunuz? Bu dünyada dikili ağacınız vicdanınız var mı acaba?

  • abdullah29 Aralık 2019 14:50

    tutturdunuz bi millete rağmen milletin istemediğini nerden uydurdunuz istemeyenler ülke gelişimine engel olmak isteyenler dünyada bir sürü su kanalı var hiçbiri çevreyi iklimi doğayı bozmuyor süveyş panamadan boğazdan geçen gemilerin 1/3 ü kadar gemi geçmesine rağmen para kazanıyor. istanbul boğazdan geçen gemilerin baca gazlarından kurtulacak istanbulun nufüsü kuzey batıya doğru yayılacak rahat bi nefes alacağız. bilimsellik nasıl bişey acaba. bilim adamı imamoğlubi izah etde öğrenelim. vatan millet düşmanlığı mı bilimsellik.

  • Ahmet29 Aralık 2019 12:41

    Erdoğan'ın yaptığı projelerin sayısını biliyormusun,bilmiyorsun, arkadaşım öncekilere nasıl para bulduysa,buna da bulur,sıkma canını güzel kardeşim,bu işler Erdoğan,ın işi biraz sabırlı ol.yıkmak sizin işiniz, yapmak,ha birde unuttum temel atmama töreni sizin güzel kardeşim

  • Osman29 Aralık 2019 09:47

    Hem adami diktatorlukle suclayin hem her bilgi sadece kendinizde var sanın. 😂 Cok basİTlrstiniz. Ayrica kanal yapilinca hersey daha guzel olacak...

  • Cego 29 Aralık 2019 07:53

    Bu kadar olmaz bu adam bayağı yüzsüz

  • mantık29 Aralık 2019 05:36

    Gidersin tabi!  Popülariteni yükseltmenin  yolu  Cumhurbaşkanına endeksli olduğundan kendince zayıf gördüğün  bir noktadan yeni münazaralar için tetikte bekliyorsun!  Duruma göre vaziyet,  vaziyete  göre durum!