E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Biz bu topraklarda var olan geleneği hatırlatmaya geldik---

İmamoğlu: Biz bu topraklarda var olan geleneği hatırlatmaya geldik

İmamoğlu: Biz bu topraklarda var olan geleneği hatırlatmaya geldik
23 Haziran 2019 - 22:55 borsagundem.com

Tekrarlanan İBB Başkanlık Seçimi'ni farkla kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu, yaptığı ilk açıklamanın ardından Beylikdüzü'ne geçti. İmamoğlu burada toplanan vatandaşlara hitap etti

Resmî olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimlerini kazanan Ekrem İmamoğlu, geçen dönem başkanlık yaptığı Beylikdüzü'nde vatandaşlarla buluştu.

İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde büyük bir kalabalık karşıladı. Araç meydana güçlükle ulaştı.

İmamoğlu kalabalığa yaptığı konuşmada, "Barışmaya, uzlaşmaya, sohbet etmeye geldik. Birbirimizi sevmeye geldik İstanbul" dedi.

İmamoğlu'nun Cumhuriyet etkinlik alanında yaptığı açıklama şöyle:

"Ben insanımı çok seviyorum. Kim olduğunun önemi yok, etnik kökeni yok, insan var insan. Biz insana saygıyla, inanca saygıyla, biz bu şehrin çocukları, gençleri, kadınları, beyefendileri, kısacası herkes için geldik.

Hiç kimsenin yaşamı, biçimi, giyimi, kuşamı bizi ilgilendirmiyor. Herkesi kucaklamaya geldik.

Biz bu şehirde inançlara saygı için geldik. İnsanlara sevgiyi, biz bu topraklarda var olan geleneği hatırlatmaya geldik. Mevlana'yı, Yunus Emre'yi, Hacı Bektaşi Veli'yi hatırlatmak için geldik.

Alevisi, sünnisi herkesi kucaklamaya geldik.

Biz bu şehirde maneviyatını bilen, sahip çıkan, milli değerlerine her daim sahip çıkan, vatanının bölünmez bütünlüğünü savunan, her yerde 'tam bağımsız Türkiye' diyen, fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştireceğiz. Ne sizi aldatacağız, ne de aldanacağız.

İstanbullular hepinizin huzurunda, İstanbullu hemşehrilerime şunu söyleyeceğim; ben bir projeyim. Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk Cumhuriyeti'nin projesiyim.

Siyaseti ahlakla buluşturacağız. Benim bu şehirde hepinize söz veriyorum, çocukları, gençlerin Ekrem abisi olmaya geliyorum. Çok güzel işler başaracağız. Bugün demokrasiyi tamir edeceğiz. 6 Mayıs'ta bir avuç insana en güzel cevabı verdiniz, helal olsun size. Artık güleceğiz.

Bu akşam harika bir akşam. Bu akşam muazzam bir akşam. Kıymetli hemşehrilerim size layık olmak için çok çalışacağız. Bütün İstanbul'un huzurunda eşime, çocuklarıma, gençlerine, "Her şey çok güzel olacak" diyen Berkay'a, aileme yürekten teşekkür ediyorum. Benim ailem, benim nefes almamı sağlayacak, bana güç katacak. Sizin huzurunuzda söz veriyorum benim ailem sadece bana destek olacak. Siyaset hizmet, görev alanıdır. Hizmet edeceğiz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. İttifakımız İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Buğra Bey ve Canan Hanım'a teşekkür ediyorum. İstanbul İttifakı'na teşekkür ediyorum.

İstanbul İttifakı'nda herkes var. HDP'li, AK Partili, MHP'li, DSP'li, BBP'li kardeşlerim vardır. Partiler hizmet için araçtır.

Asıl olan millettir. Her zaman millet üstündür, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bunu hiç unutmayacağız. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız.

Bu güzel akşamda bizi yalnız bırakmadınız, bundan sonra da yalnız bırakmayın. İstanbul'u hep birlikte ayağa kaldıracağız. Kısa zamanda büyük işler başarmamız lazım. Yol arkadaşlığınız için çok teşekkür ediyorum. Herkese selam söyleyin, herkesi kucaklayın. Hepinizin hemşehrilerimize selam söyleminizi istiyorum. Kimseyi ayrıştırmayın, artık partizanlık bitti. Artık liyakat ve ahlak var. Artık hak, hukuk, adalet var."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lili24 Haziran 2019 08:54

    Yıllar önce kendine yapılanı bu adama yaptı. Akp kendine çeki düzen vermesse #budahabaslangic olur.

  • RİZE li mulivbjk24 Haziran 2019 04:36

    ben görevimi yaptım UŞAĞUM ..SIRA SENDE...son 3 günde imralı dahill tüm fırıldaklılıkları yapanlar kıvırsın dursun şimdiiiii....

  • Selami portakal 24 Haziran 2019 02:37

    Başlık güzel. Gelenek ne. Yolsuzluk. Yoksulluk susuzluk cöp pislik kuyruk. İstanbul halkı bunları ok özlemiş anlaşılan. Kutlasınlar. Daha beter olursunuz inşallah. Bu B. dalanı N. sözeni aratır size insallah

  • Lili24 Haziran 2019 08:56

    siz bu kafayla gidin. Daha çok saldırı bekliyoruz sizden. Ciddi yazıyorum bunu. Hakaret edin. Cok edin.

  • Portakal24 Haziran 2019 08:22

    Zoruna gitmesin Ekrem seni de seviyor.

  • vatansever24 Haziran 2019 01:03

    Benim Askerime silah sikan ve Benim Vatanimi bolmeye calisan TC dusmanlariyla kol kola gezenden bu Memlekete ne hayir gelir SAHTESINIZ,bir gun gelecek o giymis oldugunuz kuzu kurku dusecek.......

  • Cekic23 Haziran 2019 23:57

    Ak parti kendine oy vereni ezdi ama oy vermeyeni kral yaptı verdi yüksek maaşları ikarmiyleri beleş ne varsa

  • :)23 Haziran 2019 23:37

    EE bekasızmı oldu şimdi memleket ahahaha

  • HALİL TÜRK23 Haziran 2019 23:34

    hepimize ekonomik olarak girmiş durumda.imamoğlul kazansa bana ne, yılıdırım kazansa bana ne.ben cebime giren paranın değerine bakalırm.son üç yıldır ekonomi adeta çöktü..bugünki seçim sonu iyi oldu biraz rahatlarız.sonrasını ALLAH bilir.

  • Sami23 Haziran 2019 23:30

    Her doğum sancılı olur ve sonrası inşallah hayırlı olur

  • kasap nuri23 Haziran 2019 23:20

    nurettin sözen ve ergün göknel in geleneğinden mi bahsediyorsunuz.

  • Lili24 Haziran 2019 08:57

    He canım he.

  • Yeni Türkü24 Haziran 2019 08:29

    Akbil ve mercimek geleneğinden bahsediyoruz. Jet Fadıl, ihlastan bahsediyoruz. Memsa dan akıllı tahta projesinden bahsediyoruz. Suriyelilere, Yunana verilen topraklarımızdan bahsediyoruz. Türklüğü ayak altına aldık diyen horlanmadan bahsediyoruz. Bıkmıştık. Hepsi gitti şimdi yenilerin sırası.

  • Realite 23 Haziran 2019 23:53

    Bir insan 30 yıl geriyi karıştırıyorsa, bu insanın bir mm ileri gitmesi mümkün değildir, geçmişte kalmıştır...sap ile samanı karıştırıp durur...sen git kasaplık yap, dikkat et elini kesme canım benim...