E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamoğlu: Beklentileri karşılamazsak biz de değiştiriliriz---

İmamoğlu: Beklentileri karşılamazsak biz de değiştiriliriz

İmamoğlu: Beklentileri karşılamazsak biz de değiştiriliriz
27 Kasım 2019 - 13:13 borsagundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İktidar olmaya hazırlanıyorsunuz gibi duruyor" ifadesi üzerine "Ben sadece İstanbullulara hizmet etmeye çalışıyorum. Eğer biz beklentilerini karşılamazsak, biz de değiştiriliriz" açıklamasında bulundu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Die Welt’e belediye başkanı olmadan önce verdiğiniz röportajda İstanbul seçimlerinin Türkiye’ye demokrasi ve özgürlük getirme yolunda bir adım olduğunu söylemiştiniz. Bu yolda şimdi neredesiniz? Bir sonraki adım ne?" sorusu üzerine şunları kaydetti:

"Şimdiden çok yol kat ettik. Yerel seçimlerde muhalefetin başarısı ile artık yapamayacağımızı düşündüğümüz bir şeyi başardık. Aslında bu seçimin kazananı demokrasiydi. Sert bir dirençle karşılaştık, ancak sonunda halkın demokrasi ihtiyacı daha ağır bastı. Daha önce İstanbul’da hiç almadığımız kadar oy aldık. Vatandaşlarımız eğer ihtiyaçlarına karşılık vermezlerse yöneticileri değiştirebileceklerini gösterdi. Vatandaşlarımız tam saydamlık ve seslerinin duyulmasını istiyor. Demokrasi, Türk halkının genlerinde var."

İmamoğlu, "Bu yakın zamanda Cumhurbaşkanı’nın değişebileceği anlamına mı geliyor? Şimdiden Berlin ziyaretinizde Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ve Maliye Bakanı Olaf Scholz ile görüştünüz. Biraz iktidar olmaya hazırlanıyorsunuz gibi duruyor" görüşüne de yanıt verdi.

"Bu görüşmeler Cumhurbaşkanlığı'na hazırlanıyorum anlamına gelmez" diyen İmamoğlu, şöyle devam etti:

"Ben sadece bizim belediyeciliğimize güvenini koyan İstanbullulara hizmet etmeye çalışıyorum. Eğer biz beklentilerini karşılamazsak, biz de değiştiriliriz. Bu yüzden uluslararası ilişkiler, uluslararası iş birlikleri kurmaya çalışıyor ve İstanbul ile onun vatandaşları için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6627 Kasım 2019 20:35

    Olurmu İmamov bir sürü icraat yaptın; Bir sürü müdürü değiştirdin, Bir sürü işci attın, arıtma tesisi temel atmadın, Yurt dışında Türkiyeyi her fırsatta temsil edip ne hikmetse bir sürü haksızlık yapılırken hiç birinden bahsetmeyip her fırsatta şikayet ettin. Bence bundan sonra çalışmana bile gerek yok. Anıtkabire git Atana izinde olduğunu söyle, Bodrumda garip insanlarla tatilli toplantılar yap. 

  • ALİ27 Kasım 2019 18:31

    SENİ KİMİN DEĞİŞTİRECEĞİNİ BİLİYORUZ DAA HADİ NEYSE......ŞİMDİ SEÇİM OLSA ZATEN SONUÇ BELLİ.

  • XX27 Kasım 2019 18:26

    POPİLİST KONUŞMALARI NE KADARDA UZMANCA YAPIYOR VE KULLANIYOR...YEMEZLER.

  • abdullah 5327 Kasım 2019 17:25

    Yenikapı shov dan ne haber 1826 araç ihalesi +997 iski için sözcünün haberine göre 606 eksik araç kiralanmış iskiye alınanları kör gözler görememiş toplam 2823-2432   +391 hani araçlar fazlaydı israf vardı?

  • Kaçan Grup27 Kasım 2019 17:22

    AK Parti ve Reis'i, imar rantı yaratabilmek adına tüm yatırımları İstanbul’a yaptı, Anadolu boşaltıldı, İstanbul büyüdükçe büyüdü. İstanbul’a da Türkiye’ye de büyük zarar verdiler.

  • Nedim27 Kasım 2019 18:29

    ...dan uydur uydur yaz!  Tüm yatırımları değil bütün Türkiye ye yatırım yaptı lakin mallar anlamaz.  İstanbul a göç  hiç bitmedi!  Eskişehir i,  İstanbul a olan nüfus artışı için kullanılacaktı; ancak malum heykelci şehri her yandan kapatıp şehir içi trafiğini  6 m.lik yollara tramvay döşeyerek mahvetti!  Şimdi 17 km yol 40 dk. sürüyor.  Hala şakşakçıları ahmakça alkış tutuyor.  Gördüğün gibi ne kadar sallasan boş ve tutarsız!  Senin arızalı beyninle peşine düştüğün baş münafığa lanet okuyacağın günler çok yakın.

  • vatandaş27 Kasım 2019 15:51

    TÜRGEVE PARA VERSEYDİN ALKIŞLANIRDIN  VERMEDİĞİN İÇİN DARILIYOR ARKADAŞLAR

  • abdullah27 Kasım 2019 17:10

    türgeve giden parayla bu memleketin evlatlarına yurt burs sağlanıyordu elbette darılır insanlar şevval sama verilenler kime neye hizmet ediyor.

  • Osman27 Kasım 2019 15:22

    Guvenilir haber kaynagindsn duydum. Imamogluymus saraya giden 😂😂

  • South Park 27 Kasım 2019 14:50

    Hangi başarı hangi beklenti karşılanması?

  • Nedim27 Kasım 2019 14:30

    Beklentileri zaten karşılamadın ki!  Kim senden ne bekler oda belli değil?   İstanbul un onca gelirini İstanbul a harcaman gerekirken 30 bin öğrenciye dağıtmaktaki amacında zaten belli.  Ortalığı karıştıracak hödük beslemek gibi bir niyetin olduğunu düşünüyorum.  Bu bedavacılara 30-40 tl. verince önüne gelene hırlayacajklar!  Seni de omuzlarda taşıyacaklar!  Yani kendi halinde işinde gücünde bir an önce okulunu bitirmek niyetinde olanlara değil ipsiz sapsıza  gidecek o paralar.

  • Vb27 Kasım 2019 14:38

    Halkevleri , dev-lis........

  • gençler27 Kasım 2019 13:38

    Başarılarınızın devamı en büyük dileğimiz. Her şey güzel olacak buna inanıyoruz.

  • Ziya27 Kasım 2019 14:35

    İstanbul u pislettiğiniz yeter zaten!

  • mantık27 Kasım 2019 14:16

    Başarı nerede? İstersen onu  bir anlat bakalım?  Daha bir taş koymuş değil!  Ha bir de hiç bir iş yapmamayı marifet halt karıştırmayı da çok önemli nitelik olarak görüyorsan tamam o zaman ortada bir başarı var!  Yalancıların efendisinden sonra pişkinlerin efendisini de gördük.  İstanbul u İstanbul yapan  Recep  Tayyip   Erdoğan ve  sonraki 17 yıllık Ak parti iktidarıdır. 3 milyondan 18 milyona ulaşan nüfusa rağmen bu şehire bu kadar yatırım yapmak her babayiğidin harcı da değildir.  Bu hala süzüm süzüm süzülüyor.  Bu kadar yalan hem sahibini hem de yancılarını yakar bitirir!