E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİmamdan tepki çeken Cuma mesajı---

İmamdan tepki çeken Cuma mesajı

İmamdan tepki çeken Cuma mesajı
04 Ekim 2016 - 08:59 borsagundem.com

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Gedik köyü İmamı A.Y., kendisine ait sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından, ’Hayırlı cumalar cuma’mız mübarek olsun. Cumaya gitmeyen erkekler bacımsınız’ paylaşımında bulununca tepki topladı.

Bayramiç’in Gedik Köyü’nün imamı A.Y., Facebook hesabından ’Hayırlı cumalar,cuma’mız mübarek olsun. Cumaya gitmeyen erkekler bacımsınız’ yazısını paylaştı.

İmam A.Y.’in paylaşımını görenler, tepki gösterdi.

Tepkili vatandaşlardan bazıları sosyal medyadan örgütlenip, gelecek cuma namazını Gedik Köyü’nde kılmaya karar verdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise imama destek verdi. 

İmam A.Y., daha sonra mesajını sildi. 

Vatandaşların aldığı bu karar karşısında imam Y. de sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta bir paylaşım daha yaparak, ’Bu cuma günü tüm dava arkadaşlarımızı Gedik Camisi’ne bekliyorum. Cemaatimiz bol olsun azcık’ ifadelerini kullandı.

İmamın cuma mesajı sosyal medyayı karıştırdı

ÖZÜR DİLEDİ

İmam A.Y. tepki çeken mesajını sildikten sonra bir mesaj daha yayınladı ve özür diledi. İmam A.Y. şunları yazdı:

"Sosyal medya aracılığıyla Cuma günü yayınlamiş olduğum mesaj amacını aşan bir paylaşım olmuştur, amacım kimseyi kırmak veya rencide etmek değildir bu bağlamda hoş görüyü ve birleştiriciliği yaşamın merkezıne alan bir dinin görevlisi olarak yaptığım paylaşımdan dolayı takipçilerimden ve tüm kamuoyundan özür diler saygılar sunarım"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ula yakhan05 Ekim 2016 07:26

    sana ne ulan ben zevk için de gitmeyebiirim dallama..sana girip çıkan ne.. bırakın milletin genleriyle oynamayı.

  • babafingo05 Ekim 2016 07:25

    yooo, kırılmadım yobaz efendi.. gel bir ağzına vereyim aslanımı da gör bakalım bacı mı, babafingo mu? sizin gibi din adamının taaa anasını avradını ben siiveyi,m. ah be atatürküm ah, bunların yedi sülalesini doğrayacaktın ki bugün sesleri çıkama olaydı..

  • ihsan04 Ekim 2016 22:54

    hasta herif

  • remzi04 Ekim 2016 17:29

    vaazlara biraz fıkra standup katarsan cemaat artar

  • turgut04 Ekim 2016 17:27

    sevdim bu imamı hepsi keşke böyle espirili olsa

  • Zülfikar04 Ekim 2016 15:01

    GELSİN BEN O HOCAYA BACIYI GÖSTERİYİM

  • YAKHAN04 Ekim 2016 10:06

    ADAM DOĞRU VE HAKLI DEMİŞ İ. VE GİDEMEYEN DEMİYOR ZEVK İÇİN GİTMEYENDEN BAHSEDİYOR SAONUNA KADAR HAKLI HA BAZILARI ŞUNUDA UNUTMASIN İSTEYERK 3 KEZ ÜST ÜSTE GİTMEYEN DİNDER ÇIKAN HA DİN ÖNEMLİ DİYEN KİŞİLERE DUYURULUR ..VE DİYANETİN ZORUYLADA SİLMİS GARİBAN..AMA BİR HADİSDE DİYANET BAŞKANINA GELSİN DOĞRULAR KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR..

  • tv04 Ekim 2016 09:58

    ya arkadaşlar kutuplaşmayı nakadar çok seviyorsunuz işe birazda mizah yönündenbakın neredeyse birbirinize hakaret edeceksiniz yazıkki ne yazık

  • Borsacı04 Ekim 2016 09:50

    Cuman mübarek olsun , hoca bacı.

  • the imam04 Ekim 2016 09:46

    Cuma namazının geçtiği ayet; Ey İnananlar! diye başlar; bundan mütevellit Cuma namazı tüm inananlara ( kadın+erkek ) farzdır.. İmam dahil; kutsal Kur'an'ı okumamış sözde müslümanlar; Allah sizi affetsin..

  • ergn04 Ekim 2016 09:39

    İmam efendi,sende benim bacım olurmusun...!?

  • Aga04 Ekim 2016 09:35

    Dogruysa bu soz Cuma ta gidenler de enisten mi olacak sayin imam efendi. Dinimizi kirletmeyin Allah rizasi icin itici cumleler kurmayin. Dinden sogutnayin toplumu. Kusura bskma imam bey.

  • YENİÇERİ04 Ekim 2016 09:10

    DOĞRU DEMİŞ ERKEĞE FARZ KADINA DEĞİL GİTMİYOR VE MÜSLÜMAN OLDUĞUNU İDDA EDİYORSA BACIMIZ TABİ :) HAKLIYKEN ÖZÜR DİLEMEK DE ABES

  • tv04 Ekim 2016 09:10

    nevar bunda imamlar espiriyapamazmı adamcagız bir filmde gördügü sahnedeki repligi almış

  • imam mı imar mı04 Ekim 2016 09:05

    fotoğrafa baksanıza daha saha ya çıkmadan soyunma odasında kırmızı kart