E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİlk nükleer santralin tarihi belli oldu---

İlk nükleer santralin tarihi belli oldu

İlk nükleer santralin tarihi belli oldu
11 Ekim 2017 - 11:44 borsagundem.com

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Antalya’da katıldığı 8. Türkiye Enerji Zirvesi’nde önemli açıklamalarda bulundu

Nükleer santral inşaatına ilişkin olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Enerji Bakanı Berat Albayrak, santralin temelinin atılacağını duyurdu.
Bu yıl sonunda, en geç önümüzdeki yıl başında santralin temel atmasını iki ülkenin (Türkiye ve Rusya) devlet başkanları düzeyinde gerçekleştirmek için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Bakan Albayrak, “Santralin ilk ünitesinin devreye gireceği tarih için hedefi 2023 yılı olarak belirledik. Cumhuriyetimiz için en anlamlı tarih. Cumhuriyetimizin 100. yılına, 29 Ekim 2023’e yetiştirebilirsek bizim için bundan daha onurlu, şerefli bir hediye olamaz Enerji Bakanlığı olarak” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Rözer11 Ekim 2017 12:41

    Nükleer santrali olan her ülkede çevre felaketi yaşandığını söylemek doğru olmaz. Çernobil ve Japonya'da olmuştu.Risk olabilir, fakat DÜŞMANIN SİLAHIYLA SİLAHLANMAZZSANIZ EZİLİRSİNİZ

  • özgür11 Ekim 2017 12:23

    demek nükleer patlama yaklaşıyor. heryer nehir baraj yapın. rüzgar güllerini arttırın elektirik enerjisini arttırın. nükleer ne demek arkadaş. çevre felaketi demek.