E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİlk EBA şehidi---

İlk EBA şehidi

İlk EBA şehidi
29 Eylül 2020 - 17:31 borsagundem.com

Kahramanmaraş'ta edebiyat öğretmeni Aziz Serin (50), internette yaşadığı sorun nedeniyle öğrencilerine ders anlatabilmek için çıktığı tepede, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta Onikişubat Anadolu Lisesi'nde görev yapan edebiyat öğretmeni Aziz Serin cumartesi günü, uzaktan eğitim için bilgisayar başına geçti. Ancak yaşadığı an Küçüknacar Mahallesi'nde internete bağlanamadı. Serin, saat 12.00'deki ders için internet erişiminin olduğu tepeye çıktı.

Dersin ardından evine dönen Serin, ikinci ders için saat 16.40'ta yeniden aynı tepeye gitti. Ancak akşam eve dönmedi. Bunun üzerine tepeye giden yakınları Serin'in cansız bedenini buldu.

ÖN RAPOR ÇIKTI
Yapılan ön otopside kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Serin'in ölümü ailesi ile okulundaki meslektaşları ve öğrencilerini yasa boğdu. Aziz Serin pazar günü Şeyhadil Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aziz Serin'in 12.00'deki derste internet üzerinden ders sisteminde bir araya geldiği, 16.40'taki dersi ise başlatamadığı belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...30 Eylül 2020 09:21

    ŞEhit öğretmen, Katar dili ve edebiyatı öğretmeni olsa, daha çok siyasilerin nezdinde kıymet görürdü...  : ( görevini yapmaya devam etmiş. Evde, okulda, yada farklı toplum içinde bir yerde aynı krizi geçirse belkide hastaneye yetişebilirdi. 

  • ....30 Eylül 2020 00:11

    MUHALEFET İSTİFA...kılıçdaroğlu chp yeter artık yeter.... iyi parti yeterr... daha ne istiyorsunuz... sorumlusu davutoğlu,  abdullah gull, hedape dir. yeter artık. Sizleri millete şikayet ediyoruz. eda yı kotuledınız, ne olcak şimdi şehit var şehit...

  • Okie Dokie29 Eylül 2020 22:26

    Kahrolsun EBA. Ne istedin masumlardan? Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Işıklar içinde uyusun.

  • Cano29 Eylül 2020 22:16

    Geçen haberlerde izledim, Sivas’ın bir köyünde bir kız çocuğu devlete sesleniyor internet istiyoruz diye İstanbul’daki çocuklar ne yapıyor diyor aha böyle oturup internetten her şeye ulaşıyorlar biz geri kalıyoruz lütfen bize internet!!! Çok mu zor interneti bedava yapmak, her yere internet kurmak, bize, Türkiye Cumhuriyetine yakışmayacak şeyler bunlar sayın hükümetten bu çocuklar için bedava internet istiyoruz biraz da böyle şeylerle duyuralım kendimizi olmaz mı:((

  • ZEYREK ZEMHERİ29 Eylül 2020 21:09

    Eba şehit dide olurmu arkadaş.öğretmenin eceli gelmiş tecelli etmiş.her şeyi getirip şehitliğin içine sokmak moda oldu ülkemizde.benim bildiğim tek şehit vardır.oda ALLAH için İSLAM için cephede olan şehitliktir.

  • Salih Tükenmez29 Eylül 2020 18:41

    Allah rahmet eylesin .

  • ..29 Eylül 2020 18:38

    eba şehidi ne lan dalga mi geçiyorsunuz. karikatürize ettiniz iyice dini. milletin kafasi zaten bulanmış

  • doğan karadağ29 Eylül 2020 17:49

    Allah Rahmet Etsin . Ama ne yazık ki diğer meseleler konular ve değerli insan hayatıında ki umursamazlık bu hocamıza da layık görülecek ve  de bir müddet sonra kimse bu vefatı hocamızı hatırlamayacak sonuçta yöneticiler kendi bildiklerini yapmaya devam edecekler  bizlerde elimiz böğrümüzde kala kalacağız