E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİlk altın külçe dökümüne 3 gün kaldı---

İlk altın külçe dökümüne 3 gün kaldı

İlk altın külçe dökümüne 3 gün kaldı
24 Ocak 2023 - 15:31 borsagundem.com

Gübretaş ilk altın külçe dökümünü 3 gün sonra yapacak.

Gübretaş 30 Aralık 2022 tarihli açıklamasında Söğüt Altın Madeni Sahasında yıl sonu hedefine yönelik çalışmalarda sona geldiğini duyurmuştu.

Şirket bugün yaptığı açıklamada da 27 Ocak 2023 günü ilk altın külçe dökümünü yapacağını belirtti.

Firma bugün KAP’a yaptığı açıklamada çalışmaların sonucunun aldığını ifade etti.

Gübretaş aynı açıklamada Söğüt Altın Madeni Sahasının bağlı ortaklığı Gübretaş Maden Yatırımları’nın uhdesinde olduğunu belirtti.

Şirket yaptığı açıklamda Söğüt Altın Madeni Sahasındaki ilk altın külçesi dökümünün ve tesis açılışının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 27 Ocak Cuma günü gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Gübretaş kapasitesini büyütecek

 

Derlüks Yatırım ve Gübretaş sorusu

 

GÜBRETAŞ bazı gübrelerinde indirim yaptı

 

Gübretaş ve Aselsan sorusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Golden25 Ocak 2023 12:39

    Arkadaşlar raporlardazn okuduğum kadarıyla bu altın madeninin besleme tenoru 8.5 gram tonda. Bu ay da 16000 ons altın yapar. 900 dolar (tüm dünyada aynı) maliyeti olan altının satış fiyatını 1800 dolar olarak düşündüğümüzde senede yaklaşık 200 milyon dolar para kazanacaklar. Bilginize. Makina ekipmanda sıkıntı yok. Teknik ekip daha evvel turkiyede en iyi firmalarda çalışmış insanlar.

  • Mucise Reis : )24 Ocak 2023 22:09

    Saha verimi nasıl ? ABD d Kanadada 1 tonda = gr altın oalrak hesaplama yapar... Altın kalitesi nasıl mesela.. Toz içinde havuzlarda siyanürlemi çıkartma yapılıyor ? yoksa iri taneli mi ? bu rapor görmeden açıklamalar spekulasyon olur.  Saha verimi nedir ? eldeki makına araç vb personel ile 1 günde ne kadar toprak işlenebilir ? bu bilgileri görmeden, raporları bilmeden verilen kap benim gözümde spekülasyondur. Gerçek veride ülkemizde anca birileri tarafından elde edilebilir :D Gerçekten oynuyorlar bizlerle... Bu arada o siyagür kullanımı resmi birimlerce ne kadar teslim edildi ? Kanada da siyanür kullanım oranı, işlenen toprağa göre izin verilen kg kadardır...Bu bilgileri devlet kurumları alır ve kullanım oranlarını velirler firmaya verir. Eğer falası istenirse havuzda kaçak oldugu bilinip, ceza kesilir, yada rapor istenir.. Neyse Türkiye ve borsa  :D yurtdışı yatım yapınca okuyoruz bişeler ama aslı astarı nedir ? bilmiyorum... ülkemizde KAP a bakıyoruz :D 

  • hakukutkutkukutakunati24 Ocak 2023 23:17

    ALMAD  - ODAŞ - GOLT V.S. LERİN GELECEĞİ YOK Mİ ALTINDA ACABA. BUNLARDAN SUPRİZ ÇIKMAZ MU ACEP .:)

  • Osman agaa24 Ocak 2023 20:01

    GUBRE ve KOZAL ikiside elmas gibi gelecekleri

  • Salih24 Ocak 2023 19:35

    27 gübre fabrikaları 460

  • Yusuf24 Ocak 2023 19:07

    GUBRE FAB ve KOZAL ÇOK ÇOK GÜZEL OLACAK

  • MERHALET KUŞUÖTMEZ24 Ocak 2023 16:54

    Pazartesi günü bu haber hatırına iyice gübretaş bastılar.