E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİletişim uzmanı astrolog!---

İletişim uzmanı astrolog!

İletişim uzmanı astrolog!
30 Aralık 2014 - 13:34 borsagundem.com

İletişim uzmanı Bekir Akgün kendi adını taşıyan web sitesinde burç yorumları yapıyor

Uzun yıllar kurumsal marka yönetimi ve pazarlama iletişimi alanında başarılı işlere imza atan Bekir Akgün astrolojiye olan merakını kendi adını taşıyan internet sitesini açarak okuyucular ile paylaşıyor.

2015 yılına sayılı günler kala www.bekirakgun.com sitesini açan Akgün, İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği Bölümü mezunu. Bilimin yanı sıra sanata da meraklı olan Akgün üniversiteden mezun olduktan sonra çeşitli şirketlerde grafik tasarımcısı, web tasarımcısı ve programcısı olarak çalışmış.

Türkiye’nin ilk Adobe yetkili eğitmenlerinden birisi olan Bekir Akgün, halen özel sektörde bir şirkette Kurumsal Marka Yönetimi ve Pazarlama İletişimi Birim Müdürü olarak çalışma hayatına devam ederken astrolojiye nasıl merak saldığını ise bakın şöyle anlatıyor:

“Çalıştığım firmada yapılan bir yılbaşı partisine, 2013 burç yorumlarını yapmak üzere Burcu Vurkaç geldi. Partinin yapıldığı gün oldukça yoğun bir gündü ve aslında Burcu’nun yapacağı etkinliğe nasıl katılabileceğimi bile bilemiyordum. Kendisiyle bu etkinlikten önce tanışmamış olmama rağmen, tanıştığımız ilk anda, beni görür görmez, bana yükselen burcum ile seslenince, tüm dikkatimi çekiverdi. Daha önce hiç düşünmemiş olsam da, Burcu’nun bu hareketi ile astrolojiye çivileme dalmış oldum. Astroloji konusu açılan her yerde büyük ilgi ve bol bol yorum talebi almaya başlayınca, artık kendi web sitemi kurma zamanımın geldiğini ve astrolojiye olan ilgilimi daha profesyonel bir düzeye çıkarmam gerektiğini anladım. Böylece, 2015 yılına girmeye birkaç gün kala, bekirakgun.com sitesini siz değerli okuyucularıma açtım.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)