E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİkinci Tosuncuk vakası: Sistem patladı, üyeler parasının peşine düştü---

İkinci Tosuncuk vakası: Sistem patladı, üyeler parasının peşine düştü

İkinci Tosuncuk vakası: Sistem patladı, üyeler parasının peşine düştü
29 Ekim 2021 - 23:01 borsagundem.com

Dev e-ticaret sitelerine müşteri sağlayarak para kazandırdığı iddia edilen Cloud Shopping sistemine ulaşılamıyor. Para yatırarak sisteme üye olanlar, siteye giremeyince seslerini sosyal medyadan ve mesajlaşma uygulamalarına katılarak duyurmaya çalışıyor

Dünya çapında milyarca dolar sermayeli e-ticaret sitelerine yardım ederek kısa yoldan para kazandırdığı iddia edilen Cloud Shopping sisteminde ikinci "Tosuncuk" vakası yaşanıyor. Sisteme para yatırarak üye olan binlerce kullanıcı, hesaplarındaki paralarını çekemediğini öne sürüyor.

Cloud Shopping'in sitesine ulaşamayan üyeler büyük panik yaşadı. Sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan kullanıcılar birçok şikayette bulundu. Yetkililerden yardım isteyen sistemin üyeleri çözüm bulunmasını istiyor.

Bazı şikayet sitelerine ise konuyla ilgili bir çok şikayet geldi. Bir kullanıcı, "Para çekim talebi verdim, her defasında hata verdi. Müşteri hizmetlerine yazıyorum cevap yok. İvedilikle paramın gönderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli mercilere şikayet edeceğim." ifadelerini kullandı.

Başka bir kullanıcı da , "Cloud Shopping denen siteye bir miktar para attım. Şimdi paramı çekmek istiyorum, çeşitli bahanelerle işlemi iptal ediyorlar. Soğuk cüzdandan USDT göndermek bu kadar zor olmasa gerek ama tabii niyet başka. Bir muhatap da yok sanırım yanıltıldık. Para yatırırken sorun yok ama çekerken sorun var yaptıkları bu." dedi.

Hesabının ekran görüntüsünü paylaşan bir kullanıcı, "Para çekim talebi verdik. İki kere 3 gün bekletip iptal ettiler. Destek yok, bir şey yok sadece hata yazıyor. Hesap bile kapatılmıyor. Kötü bir sistem, hesabın kapatılmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

İkinci Tosuncuk vakası! Cloud Shopping sistemi patladı, üyeler parasının peşine düştü

Cloud Shopping e-ticaret platformunun Morley Fund Management'ın bir yan kuruluşu olduğu iddia ediliyor. Morley Fund Management, merkezi Londra'da bulunan fon operatörü. Morley Fund'un 1973 yılında kurulan ve dünya çapında 40 milyon müşteriye sahip bir kuruluş olduğu biliniyor.

Sistemin bağlı olduğu iddia edilen Morley Fund Management şirketinin resmi internet sitesindeki bilgilere göre şirketin böyle bir girişimi bulunmadığı öğrenildi. Ayrıca şirketin Avrasya Bölgesi CEO'su olarak tanıtılan Jowidah isimli şahsın, soyadının bile bilinmemesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan bazı kullanıcılar;

İkinci Tosuncuk vakası! Cloud Shopping sistemi patladı, üyeler parasının peşine düştü

İkinci Tosuncuk vakası! Cloud Shopping sistemi patladı, üyeler parasının peşine düştü

İkinci Tosuncuk vakası! Cloud Shopping sistemi patladı, üyeler parasının peşine düştü

İkinci Tosuncuk vakası! Cloud Shopping sistemi patladı, üyeler parasının peşine düştü

İkinci Tosuncuk vakası! Cloud Shopping sistemi patladı, üyeler parasının peşine düştü

İkinci Tosuncuk vakası! Cloud Shopping sistemi patladı, üyeler parasının peşine düştü

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lokman guv31 Ekim 2021 21:55

    Fabrikası. Bilançosu olmayan şeylere yatırım yaparsanız kimseye hesap soramasin

  • dolandırıcılar kralı30 Ekim 2021 18:11

    aynı işi bizde borsada yapıyoruz.bilhassa  küçük yatırımcı ve acemi yatırımcıları heheheee

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ30 Ekim 2021 16:35

    YAKINDA KRİPTO PARALARDA DA OLUR İSE SÜPRİZ OLMAZ.

  • Bir dost30 Ekim 2021 13:55

    Sanki bilmiyorlar.....

  • Halil 30 Ekim 2021 13:53

    Türk milletinin % 60 aptaldır diyen boşuna söylememiş beter olsunlar havadan para kazanmaya giden hava almış afiyet olsun :)

  • Mucise Reis ;)30 Ekim 2021 11:44

    Bide bazı siteler var. sözde siz coın yukluyorsunuz. 30 gun  60 gun  90 gun vb.sizlerin coınlerı alıyor. 1 hafta alıyor... neyse siz hesaplarına iletiyorsunuz. coın, usd, para, vb... sonra 1 haftada yüzde 30 .. 1 ayda yuzde 80  2 ay daya yuzde 150 gibi kazanç vaad edıyor... üyeler birbirleri ile forumlarda bu siteleri denetlıyor... işte 30 ekın para alabıldım 5 kasım apra alabıldım 15 kasım apra alabıldım. taki biri para çekım talebi ettım par a bana yatmadı diyene kadar bu dolandırıcı sıteler şlerien devame dıyo. sonra başka isim adı altında sisteme girip dolandırıyor. yani herşeye ınanmayın... bu sieler, sözde forex, abd borsası, altın, kaldırçlı işlemler vb. vb. para kaznaıp ueyelerın paralarını değerlendırıp karlı hespalara geri veriyor denıyor... genelde ingiliz abd de firmalar açılıyor. orda şirket açmak 150 usd ye mumkun :D  kanmayın... 

  • Ömer şimşek30 Ekim 2021 11:02

    Üzülmeyin,siz öyle dolandırmışsınız,bizlerde borsada dolandırılıyoruz,mesala bende marşall a yatırım yaptım para pul oldu ,sadece sistem farklı öyle yada böyle çalıyorlar

  • irfan sezer31 Ekim 2021 12:52

    marsahal a yatırım yapılan para pul olmaz canm sen önce yatırımcı ol bi bakalim

  • Ahmet Toksoy30 Ekim 2021 10:39

    İnanılır gibi değil. Bu nasıl anlayış ki ortada onlarca örnekleri olmasına karşın insanlarımız bu tür meczublara sürekli kanıyor sonra da “yandım Allah” diyorlar. Tam bir sosyolojik vaka. Allah; akıl, fikir, izan versin…

  • Lokman güv..31 Ekim 2021 21:52

    Marshall i inceleyin ve kaç yıllık yatirimcisin bilmeden konuşmayın maliyetinin 25 tl

  • yurtsever30 Ekim 2021 09:52

    iyi olmuş soyun bu akılsız ahmakları çalışmadan havadan kim kime ne verir manyaklar 

  • Bay x30 Ekim 2021 09:39

    Beleş peynir fare kapanında bulunur devletin kurumlarına zor güveniyoruz bir kişinin hesabına para aktarılıyor bu ne düşünce tarzı

  • Misafir30 Ekim 2021 09:16

    Hale bu gibi sahislara para kaptiran varsa bu sahsa devlet olarak madalya vermek lazim

  • Dadaş30 Ekim 2021 12:45

    Devlete güvenmezler ismini bile bilmediklerini binlerce dolar yatırıyorlar aptallar.sonra nerde bu devlet bi fakire beş kuruş vermeyin

  • fuat30 Ekim 2021 09:14

    enayiler olmassa , tosuncuklar nerden gecinecek , akillanmadikca tosunda bitmez kosunda ?!!! (6) 

  • Türkoğlutúrk30 Ekim 2021 09:09

    Bunca saf in bulunduğu yerde namuslu olmakta zor ve kardeşim.millet al paramı benim yerime sen ye diye geziyor

  • Ahmet Numan KARATAŞ30 Ekim 2021 08:47

    ya bu kadar enayi olunca napsın adamlar mecbur dolandırıyor ,parayı verirken devlete sordunmu ondan istiyorsun 

  • HAMAMİZADE30 Ekim 2021 08:05

    Böyle dolandırıcılara ceza verilmemeli. Toplumlaradaki kendini uyanık sanan, ama aslında ...........olan tipleri ortaya çıkardığı için. Sonra da devlet bizimle ilgilensin diye aptalca feryat ederler. Bize ne sziin zararınızdan, para verirken devlete mi sordunuz, batın, beter olun.

  • Turan30 Ekim 2021 06:52

    Mübarekler yonca gibi biç biç yenisi çıkıyor.

  • Ali 30 Ekim 2021 00:18

    Bu memlekette saadet zinciri bitmez... Biri kaçar diyeri mantar gibi çıkar. 200.. TL hayrına kimse vermez... Zincire verirler.

  • Volkan30 Ekim 2021 00:04

    Tüm kutsal kitaplarda zenginlik için altın, gümüş referans verilir. Bunun dışındakilerin sonu genelde çöküş oluyor. Dünyadaki altın 150 bin ton, 8,5 milyar insan olsa  veya kişi başı 18 gr civarı. 1 ons altın ise 31.10 gr.    Yani kişi başı 1 ons altın yok.

  • manyak herif29 Ekim 2021 23:39

    iyi olmuş.para kazanırken kazan doğururken güzel,kazan ölünce sistem kötü öylemi.beter olun.gidin paranızı adam gibi devletin bankasına yatırın,altın alın,dövüs alın ama ne idüğü belirsiz tosuncuklara para yatırmayın kazıklanırsınız.