E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİkinci tosuncuk Gürcistan'da yakalandı---

İkinci tosuncuk Gürcistan'da yakalandı

İkinci tosuncuk Gürcistan'da yakalandı
13 Şubat 2020 - 14:08 borsagundem.com

'Çok yatır, çok kazan' sloganıyla kurduğu şirket aracılığıyla yaklaşık 30 bin kişiyi dolandıran ve yurt dışına kaçtıktan sonra kırmızı bültenle aranan şüpheli, Türk ve Gürcü polislerinin düzenlediği operasyonla Gürcistan'da gözaltına alındı

İzmir'de "çok yatır, çok kazan" sloganıyla kurduğu şirket üzerinden yaklaşık 30 bin kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan şüpheli, Gürcistan'da gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, "saadet zinciri" yöntemiyle dolandırıcılık yapan Atakan A'nın Gürcistan'da olduğu bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, bu ülkedeki güvenlik güçleriyle irtibata geçti.

Atakan A'nın Batum'da bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine düzenlenen ortak operasyonda gözaltına alınan şüphelinin Türkiye'ye iade sürecinin başlatıldığı öğrenildi.

 10 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE PARAYI HESABINA AKTARDI

"Epitelyum internet reklamcılığı" olarak bilinen ve yüksek kâr payı vaadiyle Türkiye genelinde yaklaşık 30 bin yurttaştan 10 milyon liranın üzerinde parayı hesabına aktardıktan sonra yurt dışına kaçtığı tespit edilen Atakan A'nın, Türk makamlarının başvurusu üzerine bir süreden beri kırmızı bültenle arandığı öğrenildi.

Kamuoyunda "İkinci tosuncuk vakası" olarak bilinen olayda, "çok yatır çok kazan" sloganı ile kandırılan yurttaşlara belli bir ücret karşılığında "reklam paketi" satılıyor ve yüksek kâr vaadinde bulunuluyordu.

Çiftlik Bank firarisi Mehmet Aydın Brezilya'da mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : )13 Şubat 2020 23:30

    ebe evladım, kanal istanbuldan o topladıklarınla arazi arsa alsan ... 10 milyon TL lik... araplara katarlılara satsan  30 milyon ederdi.. Hem kazanırdın, hem millete borcunu öder, tövbe ederdin. YA BU GENÇLERDE HİÇ SİYASETLE İLGİLENMİYOR. SİYASETLEDE İLGİLENİN, OKADAR UZAK KALMAYIN. SİYASETE GİRİN, GENÇLİK KOLLARINA TAKILIN, KES O SAÇ SAKALINI AK PAK ADAM OLACAK... SİYASETTEKİ GENÇ VE BAŞARILI ABİLERİNİ ÖRNEK AL. BÖYLE KANUN DIŞINDAKİ İŞLERİDE, KANUNİ YAPACAK KİŞİLERDEN AKIL AL. 

  • pazarci13 Şubat 2020 22:02

    abi bu ulkede neadarda belesden para kazanan varmis be.

  • krlas13 Şubat 2020 21:46

    inanınçok sıkıntılı işler biraz parası olan rahat için gelecek için kanıp veriyor

  • vatandaş13 Şubat 2020 19:08

    VAADİ DUYUNCA AKLINI KAYBEDENLERE İYİ OLUYOR ,ADAM DOLANDIRMASINDA NE YAPSIN BU KADAR ŞAPŞAL VARKERN PASMI GEÇSİN BANA GOL AT DİYE PASI VEREN AHMAKLAR DÜŞÜNSÜN AMA TİPİNİ HİÇ SEVMEDİM ONUDA BELİRTMEDEN GEÇMİYEYİM KORONA VİRÜSÜNE BENZİYOR KELEK KERATA

  • Ahmet13 Şubat 2020 19:03

    Saflar olmasa uyanıklar nasıl ekmek yiyecek yaşasasın saflarr:))

  • Boş bakan13 Şubat 2020 16:00

    Ben bu dolandırıcılara, köprü yol için vergi alıp sonra geçenden geçmeyenden tekrar onun parasnı alıp, verginin yavrusunun yavrusunu vatandaşa yaslayanların ilham verdiğini düşünüyorum

  • Rasim13 Şubat 2020 15:29

    Bizim milletimiz akıllanmaz bir değil iki değil binlerce kere dolandırıcılık vakası varken ders almıyoruz, resmi yollardan parayı değerlendirmek varken üç kuruş fazla kazanayım derken, dimyata pirince giderken evdeki bulguruda kaybediyoruz.

  • GENGHIS13 Şubat 2020 14:33

    denizi ve kerizi bol coğrafya

  • Reha aydin13 Şubat 2020 14:31

    Tebrik etmek lazım, bu kadar olumsuz örnek varken hala böyle olaylar yaşanıyorsa bu tipe şapka çıkaralim... Bir de şöyle bakalım, " olan yerden gider"... İnsanın gözü aç olunca yapacak birsey kalmıyor , nasipten çıkınca....