E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİki takım liderlik için yarışacak---

İki takım liderlik için yarışacak

İki takım liderlik için yarışacak
17 Ekim 2021 - 09:36 borsagundem.com

Süper Lig’de ilk sıradaki Fenerbahçe ile Trabzonspor bugün karşı karşıya geliyor. Ligde 20 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor rakibini yenip liderliği ele geçirmenin mücadelesini verecek.

Süper Lig’de bu hafta Trabzonspor’un, sahasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşma liderlik mücadelesine olacak. Bordo-mavililer, rakibi karşısında kazanarak hem yenilmezlik serisini sürdürmenin hem de ilk sırayı ele geçirmenin mücadelesini verecek. Ligde son 3 maçını kazanarak milli araya lider giren Fenerbahçe ise, takipçisi Trabzonspor’u da yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Trabzonspor, ligde 20 maçtır yenilmezken, en son teknik direktör Abdullah Avcı’nın görev yaptığı geçen sezonun 29. haftasında Alanyaspor’a sahasında 3-1 yenilen Karadeniz ekibi, ardından 20 lig maçında 9 galibiyet ve 11 beraberlik elde etti.

Trabzonspor’da maç öncesi Koita, İsmail, Serkan, Dorukhan, Abdulkadir Parmak ve Hamsik'in sakatlıkları bulunuyor.

Trabzonspor’u yenerek liderliğini sürdürmek isteyen Fenerbahçe’de ise üç futbolcu kafilede yer almadı. Sarı-lacivertli takımda sakatlığı geçen, ancak tam hazır olmayan İrfan Can, tedbir amacıyla hafta içinde özel program uygulayan Mert Hakan ve gözündeki rahatsızlığı nedeniyle riske edilmek istenmeyen Serdar Aziz dışında eksik bulunmuyor.

Sakatlıkları geçen Tisserand ve Sosa ise teknik heyetin görev vermesi halinde oynayabilecek. Milli maç sonrası özel uçakla Türkiye’ye gelen Enner Valencia'da kafilede yer aldı. Ekvadorlu oyuncunun yorgunluk sebebiyle yedek soyunması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı planı netleşti

Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi kötü haber!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)