E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİki kritik köy ele geçirildi---

İki kritik köy ele geçirildi

İki kritik köy ele geçirildi
27 Ocak 2018 - 12:32 borsagundem.com

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı kapsamında Afrin'in kuzeybatısında bulunan Ali Bekki köyünü ele geçirdi

Afrin Zeytin Dalı Harekatı'nın 8. gününde Gülbaba mevkinde YPG ile ÖSO ve TSK'ya bağlı birlikler arasında sıcak çatışmalar devam ederken tanklar, terörist mevzilerini yerle bir etti.

Gülbaba mevkinde çatışmalar, karşılıklı iki köy arasında sürüyor. Sınırda konuşlanan birlikler tarafından YPG mevzileri ateş altına alınıyor. Sınırdaki tanklarla YPG mevzilerini vurması kameralara da yansıdı. Bölgedeki çatışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

KRİTİK İKİ KÖY DAHA ELE GEÇİRİLDİ

TSK ve ÖSO tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in kuzeybatısında bulunana Ali Bekki köyü ele geçirildi. Operasyon kapsamında şimdiye kadar 394 terörist etkisiz hale getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ27 Ocak 2018 13:22

    CHP ÇILDIRMIŞDIR MEHMETÇİKLE AYNI CEPHEDE SAVAŞ VEREN ÖSOYA İŞİDÇİ DENMESİ PKK SÖYLEMİ OLUP BU CHP YE KARŞI CUMHURİYET BAŞSAVCILARIMIZ HAREKETE GEÇMELİ.ÜLKEMİZ SAVAŞTA OLUP DÜŞMANA KARŞI MOREL VERİCİ SÖYLEMLER TÜRK MİLLETİNİ RENCİDE ETMEKTEDİR