E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİki doz aşı süresine yeni düzenleme---

İki doz aşı süresine yeni düzenleme

İki doz aşı süresine yeni düzenleme
14 Temmuz 2021 - 21:11 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "1. doz aşısı tamamlanan vatandaşlarımız için Sinovac aşısını olanlar 2. dozlarını 4 hafta sonra, BioNTech aşısı olanlar ise 2. dozlarını ilk dozdan 3 hafta sonra olabilir." dedi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Korona virüs Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Birkaç istisna dışında aşı olma oranı düşük olan illerimizde vaka sayıları bir önceki haftaya oranla birkaç kat yükseliyor." dedi.

Koca, "1. doz aşısı tamamlanan vatandaşlarımız için Sinovac aşısını olanlar 2. dozlarını 4 hafta sonra, BioNTech aşısı olanlar ise 2. dozlarını ilk dozdan 3 hafta sonra olabilir." diye konuştu.

Bakan Koca'dan, vaka sayılarındaki yükselmeye yönelik açıklama

 

Maskeleri çıkartacak mıyız? İstanbul İl Sağlık Müdürü net konuştu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bennn15 Temmuz 2021 05:52

    Kapanmalar kisitlamalarda mi yalan? Aylarca millet ekmek yiyemedi boş boş yorum yapmayin gin asınızi olun

  • Eser14 Temmuz 2021 21:50

    Kışın aynı nufuslu bazı şehrirden aşılasınlar bazılarını aşılamasınlar. Sonuçları hiç farklı olmaz, aşılanan sehirde de aşılanmayan şehirdede pozitif hasta ve ölüm sayılarında fark olmaz. Bu aşı boş nir masal!

  • DR14 Temmuz 2021 21:47

    Gecmiş yıllarda solunum yolu enfeksiyonları nedeniyle veya diğer hastalıkları tetiklemesi ile ölen sayısında bir fark yok! Sadece bir Öcü Covid çıkardılar ortaya. Sürekli ölüm yaygaraları, ama kimse iyileşen %99 ve hiç hissedermeden geciren %90 dan bahsetmiyor. Hatta bu virüse maruz kalmış ve hissetmediği için teste yaptırmayanlarıda katarsak, hissetmeden gecirenlerin oranı daha fazla. Aşı geteksiz bir şey! Sadece oluşturulmuş sunni korku tunelinden çıkış aygıtı olarak kullanılıyor. Aşılar ise denet safasında insanlar denek olarak kullanıyılıyor. Sonuçları farklı

  • Gercekler 14 Temmuz 2021 21:43

    Günlük Pozitif vakalarda belirti gösteren ( hasta diye katagorize edilenler) sadece% 10,, yani %90 hisseetmeden gecirdiği bir virusten aşı tamamen saçma, sürekli mütasyona uğrayan solunum yolları virusler de aşı olunmasının da matığı yok. Ölüm oranıda %1 altı. Bünyesinin bu tür viruse Çok hassas olduğuna inanlar koruma amacı ile aşıyı deneyebilir ancak. Zaten aşılarda 3. Denene fazında. Günlük ğozitif hasta ve ölüm sayılarında Ölüm oranı %1 civarı. Tabi bu ölümlerin hepsinin covid ten olduğuda tartışmalı. Çok şey raporlamalarla ilgili. Butün ülkeler 2020 ve 2021 de hastalıklardan yıllık ölen insan sayısını ve önceki yıllar hadtalıklardan ölen sayusını ortaya koysun görelim Burdan bakılınca hersey daha da net görülür!!