E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİki canlı bomba yakalandı---

İki canlı bomba yakalandı

İki canlı bomba yakalandı
10 Ekim 2015 - 18:45 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu, İstanbul ve Ankara'da iki canlı bombanın yakalandığını açıkladı

Başbakan Davutoğlu: Bazı PKK ve DEAŞ açıklamalarından da Türkiye'ye bir takım fedailerinin gönderileceği, bu fedailer üzerinden Türkiye'de kaos çıkarılacağı yönünde istihbari bilgiler bize ulaştı. Bu canlı bombalara karşı gerekli tedbirlerin alınması için talimatları verdim. İstanbul'da daha çok DHKP/C bağlantılı bir canlı bomba ve Ankara'da da özellikle yargı mensuplarına karşı bir canlı bomba yakalandı.

" PKK ve DEAŞ açıklamalarından Türkiye'ye fedailer gönderildiği konusunda istibarat aldık." diyen Davutoğlu "bunun için gerekli talimatlarla bu canlı bombaların yakalanması için teyakkuza geçtik. dedi

Davutoğlu  "Daha çok DHKP-C bağlantılı bir canlı bomba İstanbul'da yakalandı, bir başka canlı bomba da Ankara'da, özellikle yargı mensuplarına yapılacak bir saldırı hazırlıkları içinde yakalandı. Bütün bunlar bize, çok kapsamlı bir terör saldırısının Türkiye'yi hedef aldığını gösteriyor. Tek boyutlu, tek eksenli, bir gruptan sadece kaynaklanan değil değişik grupların terör saldırılarıyla Türkiye'deki istikrar, ülkemizin demokrasisi tehdit edilmek isteniyor." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)