E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİki ailenin kavgasında silahlar çekildi: 4 ölü---

İki ailenin kavgasında silahlar çekildi: 4 ölü

İki ailenin kavgasında silahlar çekildi: 4 ölü
24 Nisan 2020 - 15:32 borsagundem.com

Manisa’nın Salihli ilçesinde aralarında daha önceden mera yüzünden husumet olduğu iddia edilen 2 aile arasında çıkan tartışmada aynı aileden 4 kişi ölürken, diğer aileden de 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, olay, saat 11.00 sıralarında Salihli’ye bağlı Eldelek Mahallesi’nde meydana geldi.

Bekir K. (57) ve Galip K. (57) isimli 2 kardeş ile daha önceden aralarında mera yüzünden husumet bulunan Halime Mısırlı (64), Halil İbrahim Mısırlı (40), Hasan Mısırlı (63) ve Halil Mısırlı (41) isimli şahıslar arasında tartışma çıktı.

AİLEYE KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışma sonucunda cezaevinden yeni çıkan Hasan Mısırlı (63), Bekir K.'yu (57) bıçakla yaraladı. Kavganın büyümesi sonucu Galip K. yanında bulunan av tüfeği ile Halime Mısırlı, Hasan Mısırlı, Halil Mısırlı ve Halil İbrahim Mısırlı'yı av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Olayda hafif şekilde yaralanan Bekir K. ile olayın şüphelisi olan Galip K. isimli şahıslar olayda kullanıldığı tespit edilen av tüfeği ile birlikte yakalandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU24 Nisan 2020 17:00

    Merak etmeyin o dört kişiyi öldürün kişi 3-5 sene yatar çıkar.bunların sorumlusu şuan TCMM görev yapan milletvekilleridir.idam cezasının kesinlikle gelmesi gerekmektedir.

  • MUTLUMUSUNUZ?24 Nisan 2020 15:56

    alın işte, buda tahliye edilen canilerden, siz bu canileri afettikçe, onlar da bundan cesaret alarak kaldıkları yerden işlerine devam ediyorlar. bu canilerin yeri hücredir, dışarısı değil...  küçük masum kızın olduğu kadar bunların da vebali, bu sakat af yasasının altında imzası olanların boynunda olacaktır.