E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİHLAS NE ZAMAN DURDURULACAK?---

İHLAS NE ZAMAN DURDURULACAK?

İHLAS NE ZAMAN DURDURULACAK?
16 Haziran 2009 - 00:32 borsagundem.com

SPK bir ilke daha imza atarak Bisaş Tekstil hisselerinin tahtasını kapattı. Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri izleniyor! Benzer hareketler İhlas hisselerde de yaşanıyor…

Yeni SPK Başkanı Vedat Akgiray, manipülasyona anında müdahale edileceğin açıklayarak borsada geçmişte olan illegal işlemlere karşı tavrını belirledi. İlk icraat ise Bisaş hisselerinde gerçekleşti. SPK geçen hafta Cuma günü Bisaş’ın tahtasını durdurarak, açıklama istedi. Yapılan işlemler mercek altına alınacak. Borsa çevreleri hissede operasyon yapan ismi çok iyi biliyor… SPK’da yıllardır borsa yatırımcıları mağdur eden bu ismi bu kez iyice köşeye sıkıştırdı. Diğer manipülatörler de panik oldu! Ancak İhlas Ev Aletleri hissesinde yükseliş hız kesmeden sürüyor. 0.50 lira seviyesinden başlayan çıkış, 1.60 liraya ulaştı. Daha ne kadar yükselir ya da hissede operasyon yaptığı iddia edilen spekülatör ne zaman hisseden çıkma kararı verir bilinmez! Ancak kulislere sızan söylentilere göre, oyuncu çevresindekilere yakında tahtaya yabancı ordinosu getireceğini söylüyormuş. Yatırımcılar merak ediyor…. -Hissede işlem yaptığı öne sürülen oyuncu içeriden bilgi mi sızdırdı? Yatırımcıların bilmediği bir konuyu mu öğrendi, yabancının bu tahtaya geleceği söylentisini hangi beklentiye dayandırarak kulislere yayıyor?… -SPK, hissedeki olağandışı fiyat ve miktar hareketlerinin nedeni soracak mı? -Hissede işlem yaptığı öne sürülen oyuncunun daha önce yasağı var mı, aracı kurumlar bu oyuncunun işlem yapmasına nasıl müsaade ediyor? -Şirkete yakın isimlerin yükselişte parmağı var mı?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)