E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'İhaleye fesat' operasyonu: 5 gözaltı---

'İhaleye fesat' operasyonu: 5 gözaltı

'İhaleye fesat' operasyonu: 5 gözaltı
27 Nisan 2022 - 00:36 borsagundem.com

Çanakkale'de, "nitelikli yağma, ihaleye fesat karıştırma, tehdit ve 6136 sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarını işlediği belirlenen şüphelilerin adreslerine operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 2'si tutuklandı

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Biga ilçesi ile çevre ilçe ve köylerde tehdit yoluyla para alma, ihaleye girecek olan kişilerden para talep etme, ihalelere girerek tutar yükseltme, satışa sunulan menkulleri alarak vatandaşları mağdur etme suretiyle çıkar sağlandığını tespit etti.

Zanlıların yakalanması için teknik ve fiziki takip çalışması başlatıldı.

5 KİŞİ YAKALANDI

Çanakkale ve Biga'da farklı adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, "nitelikli yağma, ihaleye fesat karıştırma, tehdit ve 6136 sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarını işledikleri ileri sürülen Mehmet Güngör, Enver Narçin, M.A., N.G. ve C.G. yakalandı.

Şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda bir tabanca, 700 mermi ile çeşitli meblağlarda düzenlenmiş senetlere el konuldu.

ŞÜPHELİLERDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 zanlı daha sonra Biga Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Şüphelilerden N.G. ve C.G. savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken diğerleri nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Zanlılar Mehmet Güngör ile Enver Narçin tutuklandı. M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul merkezli ihaleye fesat operasyonu: 21 şüpheli mahkemeye sevk edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)