E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİGDAŞ çalışanı Bengül Demirel Kovid-19'a yenildi---

İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel Kovid-19'a yenildi

İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel Kovid-19'a yenildi
03 Nisan 2020 - 01:32 borsagundem.com

İBB Sözcüsü Ongun, İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel'in Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, İGDAŞ çalışanı Bengül Demirel'in yeni tip korona virüs (Kovid-19) nedeniyle vefat ettiğini bildirdi. Ongun, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, İBB ailesi olarak küresel salgında ilk kaybı verdiklerini belirterek, "İGDAŞ çalışanımız Bengül Demirel bugün yaşama veda etti. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve İBB ailemize başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GHN3204 Nisan 2020 07:17

    .Okuma isi yapan arkadaslar kapi kapi gezip zillere basip bu riski daha da arttirmaktadirlar hem bu isi yapanlarin hemde evlerini acmak zorunda olan insanlarimizi hic dusunmuyorlar ve halbuki evlerini acanlarin bircogu 60 yas uzeri buyuklerimiz ayrica sosyal mesafe kesinlikle korunamamaktadir durum boyle iken okuma isi yapan arkadaslar ve evini acanlar niye magdur edilmeye calisilmaktadir.maske takmak zorunlu hale getirildi biliyoruz ki personeline malzeme dahi saglayamayan bu sirketlere yaranmak icin milleti magdur etmek uzeresiniz.cikipta kamera karsisina gecip konusup kacmak hepimizin yapacagi bir is degildir ama sorumlular kamera karsisina gecip eksikliklerini gostermektedirler yazacak daha cok sey var ama biliyorum ki yayinlanmayacak ama istiyor ve biliyoruz ki bu illetten sadece kisitlanaraktan uzaklasabiliriz lutfen gorevinizi gorevlerinizi yerine getirin cikip cikip afaki konusup atip TUTMAYIN