E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüIEYHO: Mali anlamda zor dönemden geçiyor---

IEYHO: Mali anlamda zor dönemden geçiyor

IEYHO: Mali anlamda zor dönemden geçiyor
19 Haziran 2018 - 15:31 borsagundem.com

Işıklar Enerji ve Yapı Holding, bağlı ortaklığının sermaye artırımına katılmasıyla birlikte düşüşünü derinleştirdi

Sık sık manipülasyona sahne olan hisse 24 kuruşa kadar geriledi. Mali anlamda zor dönem geçiren grup sık sık hisse satışıyla gündeme geliyor.

Bugün yapılan açıklamada Metemteks'in sermaye artırımı için ödemenin yapıldığı duyuruldu bu da hisseye satış olarak yansıdı. Grubun tüm hisselerinde yaşanan manipülatif fiyat hareketleri için yatırımlara dikkatli olun uyarısı yapılıyor.

Saat 15:33 itibariyle hisse yüzde 3.73 oranında düşüşle 0.25 lira seviyesinde işlem görüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 5,15
En Yüksek: 5,38
En Düşük: 5,10
Değişim -3,20 %
FK: 12,41
PD / DD: 2,18
İşlem Hacmi 62.346.301
Toplam Adet: 11.936.888
Ağırlıklı Ort.: 5,55
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DAEBUKA01 Temmuz 2018 01:11

    Sorun ucu yatırımcıdan uak ve firmalara yakın olan mevzuat düzenlemeleri.. bistte işlem görmeyen firmaya yatırımcının sermeyesinden sermaye artırımı. bunası iş. yatırımcı işlem görmeyen hissede karı yok birşeyi yok. ayrıca oda biste açılrıken yatırımcıya bedelle satılacak.. hissedarlara sen bizim ortaksın al sana şu kadar beleş mi diyor.. ey spk ve ekonomi yöneticileri siz ne iş meşgüliyetindesiniz. Yatırımcıya bakın nerde birde dovizlere bakın nerde. Bu böyle gitmezz.

  • sadi1120 Haziran 2018 11:12

    halka açık şirket fiyat yerlerde sürünüyor mali yapısını güçlendireceğine halka açık olmayan şirketin sermayesini arttırıyor spk bunun gibi işlemlere izin vermemesi gerekiyor bunlara yasak getirsin halka açık şirket bak o zaman parayı başka tarafa aktarıp zarar açıklayabiliyormu spk dan beklentimiz budur en kısa zamanda buna bir çözüm bekliyoruz saygılar.

  • demirkan 19 Haziran 2018 20:58

    BATAK ŞİRKETLER.

  • Ckync19 Haziran 2018 20:26

    Allah canını alsin Rıza. Sen ne serefsiz bir adamsın. Allahtan ki oleceksin ve huzuru mahserde hesap vereceksin. Tek tesellimiz bu. 4 -5 tl lik kağıdı ne hale getirdin

  • TEREKULİPEKULİTEKULİ06 Eylül 2018 22:49

    OLA HAK VERMEMEK MÜMKÜN Mİ.. KAÇ YILDIR YATIRIMCILARI SÜRÜNDÜREYİ İEYHO VE UŞAŞTA. BUNLARIN CANIDA ÇIKMAZ PARA GERİDE KALACAK DİYE LO.. MEMSA-ATAÇ-MANGO-ARTOG-ERİCO V.S. LERİ İÇ EDEN YATIRIMCI DEĞİL, BU HİSSELERE VE ŞİRKETLERE ÇÖREKLENMİŞ İŞ BİRLİKÇİ İÇ -DIŞ MIHRAKLARA AİT VİCDANSIZ İMANSIZ NASİPSİZ HAYDUTLAR. HER YERDE VAR REZİLLER, BİR TEMİZLENEMEDİLER GİTTİ .

  • yaşar gümüş19 Haziran 2018 18:26

    malesef bu küçük yatırımcıları dolandıran sülük kanlarımızı emen şahısları gerek mahkemeler,Bist,spk,hükümet yetkilileri koruyup kollamaya devam etmekteler bu nasıl iştir anlayamıyoum..Doğruları yazan borsa gündem kırk köyden kovuluyor ne acı bir durum..Rızza kutlu ışık özellikle Ieyho rirketinin içini boşaltıyor yarın öbür gün kapıya kilit vuracak bunun vebali yukarıdaki resmi devlet kurumlarının boynunadır..Örnek:Memsa hissesinde aynı hırsızlık oldu şimdi borsa kotundan çıkardılar kimler spk ve bist yani danışıklı dolandırıcılık kimler dolandırıldı biz küçük yatırımcılar..yorum sizlerin.. :'( :)