E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİEAD ve Kadir Has Üniversitesi’nden dev işbirliği---

İEAD ve Kadir Has Üniversitesi’nden dev işbirliği

İEAD ve Kadir Has Üniversitesi’nden dev işbirliği
03 Şubat 2014 - 09:56 borsagundem.com

Finansal piyasalarda çalışmak isteyen ya da finansal piyasalara ilgi duyan herkese açık olan program, Mart'ta cumartesi günleri yapılacak

İstanbul Ekonomik Araştırmalar Derneği (İEAD) ile Kadir Has Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği “Finansal Piyasalar Sertifika Programı” yakında başlıyor.

Finansal piyasalarda çalışmak isteyen ya da finansal piyasalara ilgi duyan herkese açık olan program, 1-29 Mart tarihleri arasında cumartesi günleri yapılacak. Toplam 30 saat olan programda finansal piyasalarla ilgili 15 farklı ders verilecek. Finans dünyasının üst düzey yöneticilerinin ve finans dünyasının tanınmış isimlerinin ders vereceği programda, açılış dersini SPK eski başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray verecek.

Program sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Sertifika töreninde katılımcılar ile sektör temsilcilerinin bir araya gelmesi sağlanacak. Program hakkında ayrıntılı bilgiye, İEAD veya Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nin internet sitelerinden ulaşılabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)