E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİDO seferleri iptal edildi---

İDO seferleri iptal edildi

İDO seferleri iptal edildi
18 Ekim 2013 - 17:44 borsagundem.com

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ, şiddetli yağış nedeniyle bazı deniz otobüsleri seferlerini iptal etti.

İDO'dan alınan bilgiye göre, saat 13.15 itibarıyla hızlı feribot ve dış hat deniz otobüslerinde iptal seferler ve saatleri şöyle:
"13.15 Kartal / Yalova Deniz Otobüsü,
15.00 Bursa - Yenikapi Hızlı Feribot,
15.00 Bostanci - Yenikapi - Armutlu Tatil Köyü - Armutlu Deniz Otobüsü,
15.30 Yalova / Kartal Deniz Otobüsü,
16.00 Yalova - Yenikapi Deniz Otobüsü,
16.15 Yalova - Yenikapi Hızlı Feribot."
YALOVA'DAN YENİKAPI'YA DÖNDÜ
İSTANBUL Yenikapı’dan saat 10.00’da hareket eden İDO’ya ait Osman Gazi feribotu, aniden başlayan şiddetli karayel yüzünden Güzelyalı İskelesi’ne yanaşamadı. Taşıdığı 550 yolcu ve 91 aracı indirmek için Yalova’ya yönelen feribot, 4 kere yanaşma manevrası yapmasına rağmen bunu gerçekleştiremeyince İstanbul’a hareket etti.
İDO’dan yapılan açıklamaya göre, saat 10.00’da Yenikapı-Bursa Seferini yapan Osman Gazi feribotu, saat 11.30’da Güzelyalı iskelesine şiddetli karayel nedeniyle yanamadı. Gemi kaptanı, işletmeden aldığı talimatla taşıdığı 550 yolcu ve 91 aracı indirmek üzere 11.40’ta Yalova iskelesine doğru harekete geçti.
Saat 13:00 sularında Yalova iskelesine varan Osman Gazi feribotu, Yalova iskelesinde etkili olan karayel fırtınası nedeniyle 4 kere yanaşma manevrası yapmasına rağmen hava ve deniz koşulları müsaade etmediğinden yanaşmayı gerçekleştiremedi. Gemi kaptanı araç ve yolcuları tahliye edemeden Yenikapı iskelesine dönmek için hareket etti.
Bu arada, Mudanya iskelesine bağlı olan Orhan Gazi feribotu da elverişsiz hava koşulları nedeniyle iskeleden ayrıldığı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)