E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİdlib'de 5 şehit! Altun'dan flaş açıklama---

İdlib'de 5 şehit! Altun'dan flaş açıklama

İdlib'de 5 şehit! Altun'dan flaş açıklama
10 Şubat 2020 - 15:47 borsagundem.com

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İdlib'de Esed rejiminin Türk askerine saldırısı sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Altun'un açıklamaları şöyle;

Uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarımız çerçevesinde İdlib’de şiddeti ve insani krizi sonlandırmak amacıyla görev yapan kahraman askerlerimize yönelik hain saldırıda şehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Yaşanan saldırıya misliyle mukabele edilmiş; düşman hedefleri derhal ortadan kaldırılarak, şehitlerimizin kanı yerde bırakılmamıştır.

Bu hain saldırının talimatını veren savaş suçlusu, yalnızca Türkiye’yi değil, uluslararası toplumun tamamını hedef almıştır.

Dünyanın her yerinde barış ve istikrar için çalışan kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, bayrağımıza uzanan elleri kırmaya; dosta güven, düşmana korku vermeye devam edecektir.

İdlib'den acı haber: 5 asker şehit oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Alpertunga11 Şubat 2020 08:52

    Konuşmaktan başka yaptığınız bişey yok Biraz konuşmayın saygı duyun o Fidanlarımıza.Yanlış politikalarınızın bedelini çoçuklarımız ödüyor.Atıp tutma siyasetiniz batsın.

  • Türkoğlutürk 11 Şubat 2020 07:54

    Senin düşmanın abd. Kapat incirliği diyeceğim yapmıyacakdın.

  • Ümit özçelik10 Şubat 2020 22:34

    Askerimiz bedel ödüyo siyasiler koltuklarında yok misliyle cevap verildi sözleri istifalar gelmeli artık rusya amerika cirit atıyo benim askerim ölüyo hiç duydunuzmu iki haftada 13 amerikan yada rus askerinin öldüğünü bizim askerimiz ŞEHİT

  • Günaydın 10 Şubat 2020 20:55

    Sayın Iletisim Başkanı sizin başarılı olma ihtimaliniz sıfır. Her hafta bi baska ülkeyle sıkı fıkı olarak bu işler yürümez şahsi kinleriniz yüzünden bu bataklığın içindeyiz. Kabul edin bu işi yüzümüze bulaşırdık Sizden bi cacık olmaz .

  • Akmal seni 10 Şubat 2020 18:33

    Hedefleri bilmem ama vatan evlatlarımız şehit oluyor malesef sizin yüzünüzden...

  • Kamil10 Şubat 2020 18:02

    önemli olan kayıp vermeden durabilmek. Beş can gitti , evlere ateş düştü, önleyemediğin saldırıyı sonradan bertaraf etmişsin ne fayda. İntikal eden Bir yığın askeri aracı görüyoruz , ne işe yarıyorlar acaba. Sizin İdlipde maaş verdiğiniz htş grupları yokmuydu, napar onlar, yaktınız biz yine,yeter 

  • Yorum10 Şubat 2020 17:56

    Abd nin askeri ölseydi şimdiye neler olurdu Fransa İn hani o begenmedigimiz Fransa İn 5 askeri ölseydi şimdiye Suriye diye bir yer kalmazdı ama bize her gün suriyede şehit haberi geliyor biz ne yapıyoruz misliyle karşılık veriyoruz bizim askerimizin degeri bu degil bizim askerimizin degeri misliyle karşılık vermek degil anladınız mı bu iş misliyi aşmıştır bir şehidimizin kanına dünyayı yakmalıyız harakatı yönetecekler kimlerse onlarda bunu bilmeli bir gece şamı ele geçirmeliyiz esedi dünyaya ibretlik hale getirmeliyiz bu iş oradaki karayolunu ele geçirme olayını aştı ruslarada ister uçaklarına binin gidin ister uçaklarını bırakın gidin isterseniz de sizde orada kalın ama sonucuna katlanırsın deyin

  • Yorum10 Şubat 2020 20:12

    Misliyle karşılık eger karşınızdaki güç size taciz ateşi yaptıysa sizde buna bu atışlarda karşılık ateş gücünüzü göstermek amaçlı misliyle karşılık verirsiniz karşı tarafı bu eyleminden vaz geçirmeye yönelik etkili noktalara ateş edersiniz ama bu durum öyle degilki 5 asker şehit olunca durum farklı şimdi karşı taraf sizi tahrip edici ateşler ediyor ve askeriniz şehit oluyorsa ve siz ona misliyle karşılık verdiğinizde ona zarar veremiyorsan ne olacak karsı taraf sürekli buna devam eder durur

  • ..10 Şubat 2020 17:33

    Şuan ABD askeri vurulsaydı... uçak gemilerinden en az 250 - 500 roket bir çok suriye mevkine ardı ardına giderid. hatta şam sarayına esadın bahçesine koca gülle inerdi.. ABD rusya boyle yapıyor... o topraklara giderkende bunu yapmayı göze aldığı için giriyor.. bizde paldır kuldur girdik aniden tarihi anlaşma ve başarı yaptık diye durduk.. sonra 5 şehit daha verdik... cevap ne ? topçu atışı ile misliile cevap veriyorz.. YAHU SENIN ASKERİNE ATEŞ ETMİŞ KARŞINDA DÜZENLİ ORDU DEVLETİ VAR. SAVAŞ İLAN ETMİŞ SANA.. HEYYY AKLINI BAŞINA TOPLA.. SAVAŞ POSİZYONUNA ORDUYU ORAYA GOTURDUNUZ.. E BUYRUN GEREĞİNİDE YAPIN... ROKETMİ ATACAK, UÇAKMI UÇURCAN... BOMBALAMAMI YAPACAN, A-B-C-D-E- PLAN DEDİKLERİ ORTADA PLAN YOKMUŞ MEĞERSE...  HER 5 ŞEHİTTE TOPÇU ATEŞİ ATIP SEYRE BAKACAKLAR BUNLAR..

  • fafa10 Şubat 2020 17:11

    Uluslararası toplumla ne ilgisi var,ölen benim askerim,adamlar seviniyor.Kimi,kim savaş suçlusu ilan ediyor.herkes ondan yana.

  • wers10 Şubat 2020 16:32

    bu ne arkadaşlar 5 asker şehit olmuş ateş açılan yerler vurulmuş bence topyekün oralar vurulmalı and 5 asker için üşkeleri ortadan kaldırıyor bizim askerlerimiz bu kadar mı

  • Düzicili Kayahan10 Şubat 2020 15:58

    İcraat bekliyoruz.

  • ben10 Şubat 2020 15:57

    ben canlı yayınla açıklama yapacak ve ordulara gerekli talimatı verdi diyecek diye TV açtım... yaza yaza sosyal medyadan açıklama yazmışlar.. Allahım büyüksün bu fikirlerle ne olur bu ulkenın halı.. çok büyük olay ama küçük olaymış gibi tepki.. sosyal medyamış.. aç tv  canlı yayaın çek resti.. gonder esadın  3 - 5 hava lımanına roket.. salla  3 - 5 roket ikmal noktasına, koprusune, askeri cephaneliğine bombayı...  ? aynını diğer devletle böyle yapmıyor. Trum bile 1 askeri için dunyayı yerınden kaldırdı.. şu hale bak. esada tweet atacaz nerdeyse. whatsupdan yazacaz...

  • fafa10 Şubat 2020 17:14

    Unutma karşında Suriye yok,Rusya var,Amerika var;öyle bir belaya düştük ki Allah yardımcımız olsun.