E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİdaş distribütörlük sözleşmesi imzaladı---

İdaş distribütörlük sözleşmesi imzaladı

İdaş distribütörlük sözleşmesi imzaladı
18 Şubat 2015 - 09:16 borsagundem.com

İdaş İstanbul Döşeme'nin bağlı ortaklığı İdaş Yatak ile Erendemir Ev Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında distiribütörlük sözleşmesi imzalandı

İdaş İstanbul Döşeme'nin bağlı ortaklığı İdaş Yatak  ile Erendemir Ev Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında Türkiye ve Kıbrıs genelinde faaliyet göstermek üzere 10 yıllık distiribütörlük sözleşmesi imzalandı.

İdaş tarafından yapılan KAP açıklaması şöyle:

''Bir tarafta, Şirketimiz ve Bağlı Ortaklığımız İdaş Yatak ve Mobilya Sanayii A.Ş. ile diğer tarafta Erendemir Ev Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında,  Türkiye ve Kıbrıs genelinde faaliyet göstermek üzere 10 yıllık (haklı neden ile feshi talep olunmadığı takdirde on yıl daha uzatılabilecek) distiribütörlük sözleşmesi imzalanmıştır.

17.02.2015 tarihli anılan sözleşme uyarınca; Erendemir Ev Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. , bağlı ortaklığımız tesislerinde üretilen İDAŞ markalı ürünlerin Türkiye ve Kıbrıs genelinde tek satıcısı olup, bağlı ortaklığımızca üretilen, İdaş İstanbul Döşeme Sanayii A.Ş.'nin sahip olduğu İDAŞ markalı yatakları kendi ad ve hesabına satma ve ana bayilikler kurmak hakkına sahiptir. İDAŞ markası sahibi olan Şirketimizin ise, 01.07.2015 tarihine kadar eski bayilerine ve süresiz olarak da, Kuzey Marmara Bölgesi Bayiliği (Adapazarı-İzmit-İstanbul-Tekirdağ-Çanakkale-Edirne-Kırklareli ve devamı iller ile bağlı tüm ilçelerinde) toptan ve perakende satış yapma hakları saklı tutulmuştur.  Erendemir Ev Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. İDAŞ markası ile yatak dışında herhangibir ürünü üçüncü kişilere ürettirmesi durumunda marka sahibi İDAŞ İstanbul Döşeme Sanayii A.Ş.'ye lisans hakkı bedeli ödeyecektir. ''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)