E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu---

İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu

İçişleri'nden Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu
26 Ocak 2021 - 17:24 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı, vali ve kaymakamlara yönelik ifadeleri nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vali ve kaymakamlar için kullandığı “militan” ifadesine sert tepki gösterdi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada Soylu’nun şu ifadelerine yer verildi:

MİLİTANLARINA DOKUNACAĞIZ

“PKK terör örgütünden tutuklanan belediye meclis üyeleri Militan değil... Birlikte hareket ettiğiniz kandilin partisinin teşkilatlarını elebaşının posterleriyle süsleyenler Militan değil.... Ancak terörle, uyuşturucuyla, her türlü suçla mücadele eden, şehirlerine, yaşayanlarına kendini adayan vali ve kaymakamlarımız militan... Kılıçdaroğlu’nun derdi belli... ‘Militanlarıma dokunma!’ Dokunacağız...”

TARİHİN EN BAŞARISIZ BÜROKRATI

“Sayın Kılıçdaroğlu’nun dostlarına tavsiyem; tedaviye ikna edilmesidir. Bu tek parti döneminin sabıkalıları hakkında bakanlık olarak adliyeye verdiğimiz suç duyurusunun suretini de militan denilerek hakaret edilen valilerimize bilgi olarak gönderdik. Tarihin en başarısız bürokratı da olan Kemal Kılıçdaroğlu, genelge diyerek yine bilgisizliğin ve cehaletin altına imza attı.”

Petrol fiyatları da ticaret: Değil indirimi olabilir

 

CHP'li Haluk Pekşen genel başkan adayı açıkladı

 

ABD'de perakende satışlar arttı

 

Türkiye ve Tunus'tan, 'Özel Kuvvetler' tatbikatı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.