E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanlığı duyurdu: Restoranlarda masalar kalkacak---

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Restoranlarda masalar kalkacak

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Restoranlarda masalar kalkacak
21 Mart 2020 - 22:21 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine korona virüs (Kovid- 19) salgını ile mücadele kapsamında ek bir genelge daha gönderdi

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 İl Valiliğine Koronavirüs (Kovid- 19) salgını ile mücadele kapsamında gönderilen ek genelge ile bugün gece yarısı saat 24:00 itibariyle içkili ve/veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane ve benzeri işyerleri,sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet verecek. Bu nedenle lokanta/restoranlar ile pastane ve benzeri işyerlerinin oturma alanlarını kaldırmaları sağlanacak, bu alanlara müşteri kabul etmemeleri konusunda gerekli işlemler yapılacak.

İçişleri Bakanlığı valiliklere gönderdiği ek genelge ile Koronavirüs (Covid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla lokanta/restoranlar hariç olmak üzere birçok umuma açık yerin faaliyetlerinin geçici süreliğine durdurulduğu hatırlatıldı. Ancak, Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler kapsamında salgının yayılması ve vatandaşların hayatlarını tehdit etmesini engellemek lokanta, restoran, pastane ve benzeri işyerleri için ilave tedbirlerin alınması gerekli görüldüğü belirtildi.

Bakanlığın illere gönderdiği genelge kapsamında; içkili ve/veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane ve benzeri işyerleri,bugün saat 24:00 itibariyle sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade etmeden hizmet verecek.

Futbol kulüpleri borsada dibe vurdu

7 ülkeden 3 bin 358 öğrenci Türkiye'ye getiriliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • JBT 22 Mart 2020 13:36

    Bence salıncak kurulmalı..düşünsene sallanırken pide yiyorsun...

  • eee22 Mart 2020 13:02

    insanları dülünüyorlar, otobüs ve metobüste milet akraba olacak kardeşim. Hep bedava işler, yasalar, el kaldır. el indir. gerçek çözüm isteyen bakan, bir metrobüse binsin. bir otobüse binsin. Sayın bakan, en son ne zamanotobüs yada metrobüsle seyahat yaptı ? milleti yönetenler, milletin ne çektiğini bilmiyor. oturdukları yerden, önlemeler maddeleri yasaları yazıyor. 

  • Mehmet22 Mart 2020 08:41

    Saklamasaydı her şey oldugu gibi zamanında alatılsa idi vatandaş daha cabuk olayı kavrardı vatantaş ne yaptı nasıl olsa bizde yok kimse dikkate almadı öpüştü yaşlıların elini öptü .tıkış kakış yolculuk yaptı

  • mustafa22 Mart 2020 01:02

    bundan sonra yemek yiyeni zor bulurlar ben de iğrenti oluimaya başladı 

  • Çetin22 Mart 2020 00:36

    Metro metrobüste insanlar ağız ağıza gidiyor.

  • Ziya22 Mart 2020 00:26

    Geç kaldınız. Çünkü sakladınız. Çünkü yeterli test kitiniz yoktu

  • Nedim..22 Mart 2020 16:10

    ....tir oradan!  Sen adamsan dışarı çıkanları uyar. Vatandaşlık görevini yap.  Ama nerdeeee?   Kesin makarna un stok etmiştir!  Çok biliyor ya.  Attık böyle tipleri bir tek kelamından tanır olduk.  İşine ters gelen bir şey olunca abuk subuk aklıyla hemen eleştiriye başlar.

  • Atma22 Mart 2020 02:55

    Ziyaaaaaaa

  • Uyan21 Mart 2020 23:28

    Ekonominin çarkları dönmeli her şeye kilit vurarak dahada zorlastiriyiruz durumu