E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİçişleri Bakanlığı: 5 terörist daha teslim oldu---

İçişleri Bakanlığı: 5 terörist daha teslim oldu

İçişleri Bakanlığı: 5 terörist daha teslim oldu
05 Aralık 2020 - 18:19 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Terör örgütü PKK’da çözülme hız kazandı, 5 örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu" ifadeleri yer aldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, İçişleri Bakanlığı koordinesinde Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yürütülen ikna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 5 terör örgütü mensubunun daha bugün ülkemize giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim olduğu söylendi.

Teslim olan örgüt mensuplarının 1995 ve 2015 yılları arasında terör örgütüne katıldıkları, Türkiye, Suriye ve Irak’ta faaliyet yürüttükleri tespit edildi.

Yürütülen ikna çalışmaları sonucunda; 1 Ocak’tan bugüne kadar teslim olan örgüt mensubu sayısı 223’e yükseldi.

Karabağ zaferi geçit töreniyle kutlanacak

 

Karaismailoğlu: Salgına rağmen taşımada gerileme olmadı

 

Azerbaycan ve Rus Dışişleri Bakanları görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU06 Aralık 2020 14:34

    Bence CHP nin başında ve ekibinde aklı başında , vizyon ve proje sahibi kimseler olsa.teröristleri  destekleyenler ile işbirliği yapmasa birde inandırıcı kadroları olsa kesin iktidara gelir idi.bu kardo ile sürekli iftira, yalan dolan, alavere dalavere taktiklerini kimse yemez.kusura bakmasınlar.ibir 50 sene daha beklerler.

  • Üç nokta06 Aralık 2020 00:57

    Yaw bu üç nokta nedir...

  • Süleyman05 Aralık 2020 23:22

    Bu pkk denilen kukla örgüte ilkönce Kürt halkının tokadı basması gerekmezmiydi binlerce insanın ölümüne sebep olan bu hainler polis asker öğretmen işçi köylü kentli şehit etmediler mi kürt halkının hakkını savunuyoruz yalanı ile ortaya çıkmadılarmı siyasi kanadının temsilcileri chp ile olan temaslarını utanarak orda burda dile getiriyorlarPeki sormak lazım T. C nin kurucu partisiyim diyen Chp nasıl oluyorda eli kanlı pkk ya muhtaç kalıyor Kim vatanımın haritaritası üzerinde hesap yaparsa bilsinki ölümü Türk milletinin elinden olur

  • Atakan05 Aralık 2020 21:12

    Teslim olan teröristlerin uyruklarını da belirtin yabancı ülke vatandaşı teröristleri ne yapıyorsunuz sınırdışı mı ediyorsunuz yoksa ülkemizde mi barışmaya kalmaya devmmı ediyorlar nasıl bir işlem uygulanıyor

  • Hakan05 Aralık 2020 22:19

    Ceza yasalari..degismeli bos bos..yatirilmamali..mutlaka..bu..suclular..degerlendirilmeli...dunya ne der..bilmem ama mutlaka..yapilmali.

  • Ahmet.05 Aralık 2020 20:02

    Hayal gücü zevali insanlar çok. Şu erdi bu eridi diyeceğinize türkiyenin köklü partilere laf atınca karanınız doymuyor.terörü nasıl yapıştırıyorsunuz taşımayla degilmi.

  • RAMO CANCAN06 Aralık 2020 14:31

    Önemli olan bir ülkenin köklü parti olması önemli değil.bu ülke o partilerin babasının malı değil.bu ülkeye kim hainlik gaddarlık ve yıkmaya kalkar ise Türk Milletini ve Adaletini karşısında bulur.o zaman iyi bu ülkenin köklü partisi diye sabahtan akşamlara kadar suç işlesinlen bunumu istiyorsun.

  • Bahri05 Aralık 2020 19:00

    TERORE ORTAK BILIYORUZDA..bu IST.umraniye be MALTEPE ilcelerindeki..namussuzlarada..ortakli odunuz..sesiniz solugunuz..cikmadi..CHP VE APARAT TAKIMLARI ..neden sinir sisteminizin..bozuldugu belli olmus bay kemal..bunlar ortulmuyor...hedef degisikligi tutmuyor..OZGUR OZEL CIK konus bakalim.yuzunuz varsa... sizi..meral hanim..her seye maydonoz olurda..isin garibi.. CUMHURIYET..SOZCÙ de suskun..sonunuz geldi yalanci duzenbazlar.. .

  • Selda05 Aralık 2020 18:52

    MEral teyze ortagin CHP de cok ama cok..pis kokular..geliyor hatta igrenc.. bir bayan olarak soruyorum..ortakliga devammi..sen yoluna...biz yolumuza.

  • Osman05 Aralık 2020 18:49

    Teroristlerin SONU bu iktidar bunlari bitircek..helal olsun..bitircek REIS bu isi..EGER CHP.IYI..PARTI DESTEK CIKMASA...FETO ..PKK..BITER.

  • Yener05 Aralık 2020 18:46

    CHP..IYI PARTI..HDP GITTIKCE ERIYOR...BEN ANKET MANKET BILMEM..CHP I.INCE NE DEDI..BOYLE GIDERSE CHP BARAJ SORUNU YASAR..AMA ANKETLER IYI PARTI..OYU YUKSELIYORMUS VAY..VAY...YALANA BAK..ISTANBUL BITTI ..TACIZCLER COGALMIS ..MENEMEN BLD.BSK TUTUKLAMIS...TEROR ORTAGI ARTIK BELLI...BUNAMI OY VERECEK BU MILLET..kizimiza coluk cogugun yuzune nasil bakariz..tabiki CHP.HDP.IYI.PARTI SUS PUS..ANKETLERDE BIRINCI PARTI..HE...HE...