E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüICGYH: Çağrı fiyatı belirlendi---

ICGYH: Çağrı fiyatı belirlendi

ICGYH: Çağrı fiyatı belirlendi
22 Kasım 2013 - 15:46 borsagundem.com

İCG Yatırım Holding payları için belirlenen çağrı fiyatı belli oldu

SPK Haftalık Bülteni'nde Endeks Türev Menkul Değerler A.Ş.'nin İCG Holding'teki mpaylarının yüzde 82.24'ünün Müjdat Uslu tarafından satın alınması nedeniyle doğan çağrı zorunluluğu fiyatı belirlendi. SPK, 1 TL'lik nominal pay için 1,3957 TL çağrı fiyatı belirledi.
İCH Yatırım Holding hisseleri yüzde 9,03 düşerek taban fiyat fiyat 1,41 TL'den işem görüyor.

 SPK'nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:
''Endeks Türev Menkul Değerler A.Ş.’nin, İCG Yatırım Holding A.Ş.’nin (İCG A.Ş., Şirket) sermayesinin %82,24’ünü oluşturan paylarının Müjdat USLU tarafından satın alınması nedeniyle, anılan kişi adına Kurulumuzun Seri: IV, No: 44 sayılı “Çağrı Yoluyla Ortaklık Paylarının Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği” (Seri: IV, No: 44 Tebliği) çerçevesinde ortaya çıkan, İCG A.Ş.’nin Borsa’da işlem gören B grubu paylarını satın almak üzere çağrıda bulunma yükümlülüğünü yerine getirmesi için Kurulumuza yaptığı başvurunun; 1 TL nominal değerli B grubu Şirket payı için asgari çağrı fiyatının; Seri: IV, No: 44 sayılı Tebliğ’in 8/1 maddesi hükmü uyarınca belirlenen 1,3957 TL’ye, aynı Tebliğ’in 10/1’inci maddesi hükmü kapsamında zorunlu çağrı işlemine, 45 iş günü olan azami sürenin dolacağı 12.12.2013 tarihine kadar başlanmaması durumunda, bu tarihi aşan her gün için Türkiye Bankalar Birliğince açıklanan haftalık TRLIBOR oranının %30 fazlası ile hesaplanacak faizin eklenmesi ile bulunacak fiyat olarak belirlenmesi koşuluyla olumlu karşılanmıştır.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim25 Kasım 2013 20:40

    icg hissem var ve bedellisinede katıldığımdan halen çok zararım var ve ben bu çağrıya uymasam elmdeki hisseleri satmasam ne olacak.Hisselerimi zorla alabilirlermi?Ben bu hisseyi sonuna kadar taşımaya niyetliyimmm.

  • Mevlüt23 Kasım 2013 23:27

    Hayırdır İCGYH gözaltından çıkacak mı? Her gün taban tavan yapmış ne olacak 10 lira işlem hacmi var zaten. Yeni bir haber gelecek mi yoksa? Haber konusu olacak bir düşüş değilki. Geçen hafta % 10 düşüşü kaç defa gördü haber bile olmadı , hayır ola var bir şeyler gibi.

  • salakgündem22 Kasım 2013 21:30

    bu hissenin pazarı mı var ki haber yapıyosunuz. 3-5 bin işlem hacmi olan kağıda haber yapmaya utanmıyosunuz dimi. aptallar