E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriICBC'den olağan dışı fiyat açıklaması---

ICBC'den olağan dışı fiyat açıklaması

ICBC'den olağan dışı fiyat açıklaması
05 Ekim 2017 - 18:04 borsagundem.com

ICBC Bank hisselerde görülen olağan dışı hareketlerle ilgili olarak KAP'a bir açıklamada bulundu

ICBC Bank’ın (ICBCT) konu ile ilgili olarak Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği yazılı açıklama aşağıda yer almaktadır:

Aşağıdaki açıklama, Borsa İstanbul A.Ş.’nin 05.10.2017 tarih ve BİAŞ-4-8933 sayılı yazısı ile Bankamızın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği’ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda özel durum açıklaması yapılması talebi üzerine yapılmaktadır.

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği’ne göre, Bankamızın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak, Bankamız tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 16,40
En Yüksek: 16,63
En Düşük: 16,15
Değişim -0,97 %
FK: 10,66
PD / DD: 2,96
İşlem Hacmi 10.005.048
Toplam Adet: 608.103
Ağırlıklı Ort.: 16,45
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)