E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"İç savaş" sözü Ak Parti'de istifa getirdi---

"İç savaş" sözü Ak Parti'de istifa getirdi

İç savaş sözü Ak Parti'de istifa getirdi
16 Şubat 2017 - 14:59 borsagundem.com

"Referandumda başarısız olursak, savaşa hazır olun" sözleriyle büyük tepki çeken Ak Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem istifa etti

Soma’da partililere hitap ederken "Eğer yüzde 50’yi geçemezsek ve bu referandum oylamasında başarısız olursak iç savaşa hazır olun" sözleriyle gündeme gelen Ak Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ozan Erdem, görevinden istifa etti.

"Sözlerim cımbızlanarak ve çarpıtılarak hiç söylemek istemediğim bir yöne çekildi. Bir çarpıtılmayla birlikte bu anlam çıkartıldı. Bu anlamın çıkartılmasına fevkalade üzgünüm. Partime, davama, aşığı olduğum ülkeme, kardeşliğe ve bütünlüğümüze, beraberliğimize zarar verme ihtimalini düşündüğüm için partimdeki görevimden, yönetim kurulu üyeliğimden görülen lüzum üzerine gönüllü olarak isteyerek istifamı sunmuş durumdayım. Gerekli açıklamayı gün içerisinde kamuoyu ile paylaşacağım."

"BU ANLAYIŞI ŞİDDETLE KINIYORUZ"

CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul da Ak Parti yöneticisi Ozan Erdem’in ’iç savaş’ söylemlerinin, Manisa başta olmak üzere tüm Türkiye kamuoyunda infial yarattığını söyledi. Tokul, "Cümleleri aynen şu şekilde ’Referandumda başarılı olamazsak, savaşa hazır olun’ çağrısı oldu. 7 Haziran sonrası 1 Kasım’a giderken, ’Kaosa hazır olun’ şeklinde hükümet yetkililerinden de duymuştuk. O süreç içerisinde toplumda korku ve baskı oluşturarak, toplumdaki gerginliği artırarak seçimleri kendi lehlerine çevirme yöneliminde olan bu anlayışı şiddetle kınıyoruz. Bu şahıs hakkında da gerekli tepkimizi koyuyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)