E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİbrahimovic Kadıköy'ü çıldırttı---

İbrahimovic Kadıköy'ü çıldırttı

İbrahimovic Kadıköy'ü çıldırttı
03 Kasım 2016 - 23:00 borsagundem.com

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe kendi sahasında İngiliz devi Manchester United'ı ağırladı.

Manchester United'da karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Zalatan Ibrahimovic, 29. dakikada sakatlanan Pogba'nın yerine oyuna dahil oldu.

Maçın 39. dakikasında Ibrahimovic, Simon Kjaer'e çalımı atamayınca Danimarkalı'ya kasti faul yaptı. Bu faulün ardından da ortalık karıştı. Kjaer, Zlatan Ibrahimovic'e tepki gösterdi. Ibrahimovic, Kjaer'in boğazını tutarken, Jose Mourinho gerginliği yatıştırmaya çalıştı.

Maçın Sırp hakemi Milorad Mazic de maçın gerilmesinde en büyük etkenlerden biri oldu. Özellikle Ibrahimovic'in tepkisine kayıtsız kalan ve kendi elini bile itekleyerek fiziksel müdahalesine ses çıkarmayan hakem kartsız bir şekilde olayların tatlıya bağlanmasını bekledi.

Sinirlerini bir hayli gerildiği mücadelede bu sefer de Wayne Rooney ile Volkan Dmeirel karşı karşıya geldi. Manchester'lı futbolcuların sert faullerine sarı kart göstermeyen hakem Mazic, tecrübeli file bekçisine kalesini terk ettiği sebebiyle sarı kart gösterdi.

Tribünlerde yaşanan hakemin oyunu etkilemesini ve İngiliz temsilcisi futbolcularının oyunu gerginleştirme çabalarına sert tepkiler verdiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)