E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​İbrahimovic Ankara'da---

​İbrahimovic Ankara'da

​İbrahimovic Ankara'da
03 Mart 2014 - 22:11 borsagundem.com

A Milli Futbol Takımı ile 5 Mart Çarşamba günü özel maçta karşılaşacak İsveç Mili Takımı'nın golcü futbolcusu Zlatan İbrahimovic, Ankara'ya geldi

İsveç'in Türkiye ile Ankara'da oynayacağı maçın aday kadrosuna davet edilen oyuncular, takımlarının kamp yaptığı Grand Rixos Otel'de toplanmaya başladı. İsveç Milli Takımı'nın dünyaca ünlü golcüsü İbrahimovic de Ankara'ya gelerek kamp kadrosuna dahil oldu. Esenboğa Havalimanı'ndan polis eskortu eşliğinde Grand Rixos Otel'e geçen golcü futbolcu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Başkentte İbrahimovic heyecanı  
A Milli Futbol Takımı'nı 10 yıl sonra konuk etmeye hazırlanan başkentli futbolseverler, dünya yıldızı Zlatan İbrahimovic'i izleyecek olmanın heyecanını yaşıyor. A Milli Futbol Takımı'nın 5 Mart Çarşamba günü İsveç ile oynayacağı hazırlık maçı Türkiye'nin 10 yıl aradan sonra Ankara'da yapacağı ilk karşılaşma özelliğini taşıyor. En son Türkiye ile Moldova arasında oynanan ve 2-0 ay-yıldızlıların üstünlüğüyle biten maça evsahipliği yapan başkentlilerin milli takım hasreti 10 yıl sonra dinecek. Ankaralı futbolseverler, uzun süren bekleyişinin karşılığında ise dünyaca ünlü yıldız futbolcu İbrahimovic'i izleyerek tarihi bir ana tanıklık edecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)