E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİbrahim Turhan halka arzı anlattı---

İbrahim Turhan halka arzı anlattı

İbrahim Turhan halka arzı anlattı
31 Ocak 2014 - 15:18 borsagundem.com

İSGİD Sohbet Toplantıları’nın onur konuğu Borsa İstanbul Başkanı Dr. M. İbrahim Turhan girişimci işadamlarına halka arzın faydalarını anlattı

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, İstanbul Genç Girişimciler Derneği tarafından her ay düzenlenen İSGİD Sohbet Toplantıları’nın bu yılki ilk konuğu Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan oldu.
İstanbul Beşiktaş’taki Shangri – La Hotel’de İSGİD Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıda İbrahim Turhan’a Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz ve beraberindeki Kotasyon Bölümü Yöneticileri ile Borsa İstanbul Kurumsal İletişim Müdürü Uğur Batı ve beraberindeki Kurumsal İletişim Yöneticileri eşlik etti.

Gündem halka arz ve girişimcilik

İSGİD yönetim Kurulu ve üyelerinin yer aldığı gecede Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan, başlattıkları Halka Arz Seferberliği, halka arzın şirketlere olan faydaları, sermaye piyasalarının konumu, girişimcilik ve firmaların kurumsallaşmaya olan ihtiyacı konularında iş adamlarına seslendi.

Borsa İstanbul, Genç Girişimciler’i halk arz konusunda aydınlattı

İbrahim Turhan, konuşmasının ardından iş adamlarının halka arz ve kurumsallaşmaya ilişkin sorularını anekdotlarla yanıtladı. Gecenin sonunda İSGİD Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. M. İbrahim Turhan’a katılımından ve kendilerini halka arz gibi önemli bir konuda aydınlattıklarından ötürü teşekkür ederek hediye takdim etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Goldaszede31 Ocak 2014 17:45

    Sayin Baskan,Goldas,da yapilan soygun sonucu somurulen ,soyulan insanlarin halinide anlattinizmi??/Lutfen Yayinlayin....

  • YNG31 Ocak 2014 16:13

    EVET DOĞRU HALKA ARZ LAR DEVAMLI OLMALI BEŞ AY ÖNCE HALKA 5 LİRADAN ARZ EDİLEN ODAS ( ODAS ELEKTRİK ) BUGÜN ŞİMDİ 3.40 ( ÜÇ KIRK ) HE ŞİMDİ SORUYORUM HANGİ DANALAR HANGİ BOĞALAR BU BEŞE ALDIKLARINI BU PARAYA SATIYORLAR ŞİRKETE SORUYORSUN BİZ HİSSE SENEDİ ALIŞI SATIŞI YAPMIYORUZ DİYORLAR ÖZELLİKLE SORDUM PRESTİÇ KAYBI İMAJI İÇİN BANA YUKARIDAKİ CEVABI VERDİLER LÜTFEN BİR BİLENİZ VAR İSE BENİ AYDINLATSIN. DA BİZLER DE BİRBİRİMİZE PLAKET ALTIN MADALYA VERELİM .TŞK.LER

  • ky31 Ocak 2014 16:10

    ky yi düdüklemenin en iyi yolu borsa desenize baskan...kac bin oldu sizin bu zorla bist e getirip bedelli üzerine bedelli aciklayan sirketler..AYIP AYIP;;;AYMAZLIGIN BU KADARINADA PES YANI::

  • murat 31 Ocak 2014 15:25

    Evet halka arzın şirketlere çok faydası var ben yatırımcı olarak bana faydasını göremedim ama şirketlere çok faydalı