E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİBB: Ulaşımda kısıtlama olacak---

İBB: Ulaşımda kısıtlama olacak

İBB: Ulaşımda kısıtlama olacak
20 Mart 2020 - 14:26 borsagundem.com

Vatandaşlara 'evde kal' çağrısı yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "7/24 ulaşım hizmetine, bugünden itibaren ara vereceğiz. Ulaşım seferlerimizde bir miktar kısıtlama yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatan daş20 Mart 2020 15:39

    Imamoglu ne güzel di eski günlerin ufak bir ilçede ohhh missler gibi hem belediyecilik hemde mütahitlik yaparken başına iş aldın koca koca bu işlerin altından nasıl kalkacaksın.zaten gizli gizli yakın çevresinede bu durumdan bahsediyormuş...eskiden ne su ne cöp ne ulaşım derdi vardı.haaa c.başkanı herkesi evlere bir müddet takılın derken imamoğluda evden çıkmıyormuş..laaa bu adam sadece ibb toplantılarında belediyeye gidiyormus....her neysedeee bu görev bu şahsa ve bağlı bulunduğu kuruma ayakkabı numarası olarak zikredersek 2 numara fazla geldi.

  • OKTAY KARA 21 Mart 2020 18:59

    Sen kendi derdine bak imamoglunu bir şey olmaz istanbulu da aslanlar gibi yönetiyor en önemlisi haramilerin başına bela oldu...

  • Salyanı sil20 Mart 2020 15:59

    Seçimde İstanbul'u Ankara'yı vb büyük metropolleri kaybedenler kuduruyor:)