E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİBB Başkanı İmamoğlu'nu tehdit eden şüpheli yakalandı---

İBB Başkanı İmamoğlu'nu tehdit eden şüpheli yakalandı

İBB Başkanı İmamoğlu'nu tehdit eden şüpheli yakalandı
08 Nisan 2020 - 20:56 borsagundem.com

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu mail üzerinden tehdit ettiği öne sürülen T.G. gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Mart'ta İmamoğlu'nun mail adresine gönderilen ve tehdit içerdiği belirtilen maille ilgili çalışma başlattı.

Polis ekipleri, şüphelinin Ankara'da ikamet eden T.G. olduğunu belirledi.

Ankara Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün düzenledikleri operasyonda şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlının dijital malzemelerine ise incelenmek üzere el konuldu.

T.G. işlemlerin ardından İstanbul'a getirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • korona-korona08 Nisan 2020 23:36

    ekrem imamoglunu cok seviyoruz, hersey cok guzel olacak, O buyuk bir lider, yeniden sececegiz O'nu,   en buyuk ekrem 

  • İstanbul 09 Nisan 2020 09:42

    Korana korana var yok simdi baskan tatilde gezecek mi baskan doyle korana baskan maas asğari ucret 3kat gecmez ve huzur hakları iptal etin soyle yapsın

  • Aslan.09 Nisan 2020 04:53

    Evet önce Kemal gandiydi olmadı sonra Ekmel oda olmadı sonra gel bakalım Muharrem oda fos çıktı şimdi ekomende fakat burda bir sorun var birde Mansur var Ankara li . İşin kötüsü bir tane olunca kolaydı tıpış tıpış koyunlar gibi oylarını veriyorlar bu kadar kafaları çalışıyor nede olsa yıllarca ogretildi bunlar. Asıl sorun Mansur mu ekomen mi kime oy verecekler bunu cozemezlerse pili bitmiş oyuncaklar gibi öylece kalacaklar zavallılar.

  • Ali.08 Nisan 2020 23:59

    Yuzunde..corbat.ic.o.zaman...ama.biz.bin.pismaniz.ellerimiz.kirilsin.oyle.bilmiyorduk...helena.hele..chp.ye.iyice.yamandi.oysa.secimde...ne.diyordu. .

  • Mağdur Chp'li olunca08 Nisan 2020 21:40

    Denetimli Serbestlik,ile salıverileceği kesin.

  • TARKUT TARKAN08 Nisan 2020 21:20

    böyle şeyler yanlış seyler kınıyorum.imamoğlu severiz sevmeyiz.o ayrı bu ayrı mesele.oy vermezsin sevmezisen sevmezsin zorunla olmaz bu işler.iyi olmuş polislerimizi kutlarım.artık iş yargıya kaldı.

  • Aslan.09 Nisan 2020 04:56

    Sinan Aygün fetocu oldu chp milletvekili üstelik hiç. Soran Yok bunu Kemal Kılıçdaroğlu getirdi. Ya Mansur tamam da o zaman Kemal Kılıçdaroğlu fetocu olmuyor mu. Bu ülkede çok saftirik var hemde yolun solunda seç seç al.