E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİBB Başkanı İmamoğlu'ndan kar uyarısı---

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan kar uyarısı

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan kar uyarısı
25 Ocak 2022 - 10:24 borsagundem.com

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM'da yaptığı açıklamada, "Kar yağışının 18:00'den sonra yine yoğun biçimde devam etme ihtimali yüksek" dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da yaşanan kar esaretine ilişkin AKOM’da açıklama yaptı.

İmamoğlu'nun açıklamalarınsan satır başları şöyle:

Kar yağışı 21.00’i itibariyle yoğunlaştı ama özellikle dün çok yoğun bir kar yağışını yaşadık.

Öğleden sonra 15.00 itibariyle Arnavutköy ve Eyüp Sultan bölgesinde yoğun bir biçimde başlayan kar yağışı 18.00 sonrası İstanbul’un özellikle batı tarafında çok yoğun etkisini gösterdi. Metrekareye düşen kar 8 saatte yaklaşık 60 kiloya ulaştığı bilgisini aldık.

Dün ifade etmiştim kar kalınlığı 80 cm bulan bölgelerimiz var. Bazı yığılmalarla bazı bölgelerde 1 metreyi aşan yoğunluğa ulaştı.

Bugün de akşam itibariyle beklenen 18.00’den sonra yoğun bir şekilde devam etme ihtimali yüksek. Yapılan bütün uyarılara, açıklamalara bütün vatandaşlarımızın uymasını istiyoruz.

Özellikle sayın valimizin açıklaması var halkımızın dikkatine sunduğu bunların önemli olduğunu ve uyulması gerektiğini hatırlatalım.

Bugün saat 13.00’e kadar bazı özel görevi olan araçların dışında araçların trafiğe çıkmaması hususunda uyarı yaptı valiliğimiz.

Anadolu ve Trakya istikametinden şehrimize araç giriş kısıtlamasının devam edeceğini duyurdular. Aynı şekilde otogarlardan çıkış kısıtlaması bugün 13.00’e kadar devam edecek.

TEM Otoyolu’nda Kuzey Çevre Yolu’nda ve D-100 karayolunda aracını bırakmış olan vatandaşlarımızın da araçlarını bu alanlardan almasına müsaade edilecektir.

Şu an itibariyle sadece mağdur olan vatandaşlarımıza katkı sunma, yollarını açma, onlara erişme hususunda titiz bir çalışmanın sürdüğünü ifade edelim.

Dün akşam metro seferlerini gece 02.00’ye kadar uzatarak titiz davrandık. İstanbul’un doğusundan batısına D-100’den sahil yoluna birçok noktada kapalı yolumuz yoktur. Ana arterlerde kapalı yolumuz yoktur.

İstanbul Havalimanı’nda 13.00’e kadar uçuşların iptal edildiği bilgisini yine duyuralım. Avrasya Tüneli’nde Asya-Avrupa gidiş istikametinin kapalı olduğunu buradan duyurmuş olalım.

İBB adına Halk Ekmek üretimi yoğun bir şekilde devam etmekte sadece kar yağışı nedeniyle birkaç saat aksaklık ile Cebeci fabrikamızdan sevkiyat biraz gecikti.

Halk Ekmek büfelerinden vatandaşımız ihtiyacını karşılayabilecektir. Hiçbir su kesintisi olmayacaktır.

Sokakta kalan vatandaşlarımızın kendi konuk noktalarımızda ya da bazı otellerde ağırladığımızı ifade edelim.

Bayrampaşa otogarımız olmak üzere Alibeyköy cep otogarı da dahil olmak üzere 1500’e yakın yolcuyu ağırlamaktayız.

İstanbul’da hiçbir su kesintisi olmayacaktır. 65 bin civarında kumanya dağıttık.

Sokak canlılarıyla ilgili 500 noktada 2 tonun üzerinde besleyici değeri yüksek kuru mama dağıtımımızı sürdüreceğiz.

İstanbul'da AVM’ler 13.00’te açılacak

 

İstanbul'da yollarda mahsur kalan 3 bin 180 kişi otellere yerleştirildi

 

İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi? 25 Ocak 2022 hava durumu...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakkı26 Ocak 2022 00:33

    Adamda yüz yok hizmet yok millet yollarda 15 20 saat soğukta uykusuz kalmış bir özrü yok.Birde Başkanlığa aday olacakmış.Bu başıboşluğuna bu millet oy verirse bu millette hiç akıl yok demektir.

  • spox25 Ocak 2022 16:04

    Sen bir belediyenin önüne baksana!  Artık neredeysen?  35 bin iişçi de idari izinli  heral! İstanbul İstanbul olalı böyle züppelik  böyle başıbozukluk görmedi!

  • Açıkça25 Ocak 2022 12:28

    Yine uygunsuz yakalandı: malum nabza göre şerbet, rüzgara göre yelken, duruma göre vaziyet ayakları!  Bayan Mırıl ın alameti farika gördüğü yüzde şeytan suratlı bir  hödükten başka bir şey yok.  Malum bunlar eşeği boyayıp yarış atı diye satmaya çalışıyorlar.

  • Tatil25 Ocak 2022 12:10

    Arkadaşa tatil lazım yoksa çalışamaz şimdi tatil zamanı lütfen yağan kar tanelerinin alkış seslerini dinleyelim ve tatile çıkalım  :D balık da olabilir  :D 

  • Açıkça25 Ocak 2022 12:03

    Aha da başgan piyasaya çıkmış!  Hangi delikteydin sahte imam?

  • Mucise Reis ;)25 Ocak 2022 11:25

    TÜrkiede 76 yol resmi olacak kapandı. Ben mazotu 14 tl ye alıyorsam türkiye de kimse bana işimi yapıyorum demesin. Paralı otobanları kullanıyorsam Avrupanın en pahalı ödemsi yapp kims ebana hizmet veriyorum demesin. İstanbula 'a gelince. İstanbulda bırak kar yağması nı, normal günlerde bile o gereksiz gişeler yüzüne saatlerce yolda mazot yakıyoruz. bir araba kaza yapıyor 3 - 5sat yollarda bekliyoruz. Hele ki kar yağdı, yağmur yağtı vb Deprem oldu ee ne olacak ? herkez bahane uyduracak.  Herkes görevini yapsın. Yangın yağar helikopter yok. kar yağar iş makınası yok, millet arabada bir depo benzın yaklar 750 tl beklemekten. Bu millet bunları hak etmıyor.  ne ilk ne son bu yaşananlar. akp yonetse, çıakr tv ye bazı chp lile rkomple yaptı yolları tıkadı organıze iş yaptı derlerdi :D bu ülke böyle...sall babam salla. ne şehir olu ne otobanı ne parlaı yolu hepsi kapalı

  • x25 Ocak 2022 12:24

    Kayakları bu arkadaş almış gibi!  Çok hoşuna gitmiş ki ciyak ciyak ötüyor.  

  • Bb25 Ocak 2022 11:22

    E5 in yanına kardan heykel yaptık gelio açıver

  • RAMO CANCAN25 Ocak 2022 10:56

    uyaracağına yağan karları temizle.geldi geleli istanbul umuza bir kazık çakmadı.

  • 😪 😪 ☺️ 🤗 🙄 27 Ocak 2022 00:07

    Mrb. İstanbul a 30 senedir gitmiyorum. 👀 sağol abi... 👀 what's New.. 👀 ıyk....

  • murtaza25 Ocak 2022 10:40

    muhahahahahahaaaa

  • 😪 😪 ☺️ 🤗 27 Ocak 2022 00:08

    Peeek÷iiiiiiiii

  • edy25 Ocak 2022 10:40

    Kar yağışı uyarısını yapmak  meteorolojinin işi. senin işin hazırlık ve kolaylaştırıcı tedbirler almak. laf salatası yapma .  

  • Mucise Reis ;)25 Ocak 2022 11:26

    Şahsen cumur reisimizden bekliyordum :D tv lere bağlanıp, orman yangınlarındaki gibi... :D bodrum