E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİBB Başkanı İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çağrısı---

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çağrısı

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul çağrısı
26 Temmuz 2020 - 19:40 borsagundem.com

Eleştirilerin odağındaki Kanal İstanbul Projesi ile ilgili İBB Başkanı İmamoğlu, 10 gündür askıdaki tüm planlara itiraz ettiğini belirterek çağrı yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Kanal İstanbul' Projesi ile ilgili tüm İstanbulları itiraz etmeye davet etti. İmamoğlu, "Tüm İstanbulluları askıya çıkan Kanal İstanbul planlarına itiraz etmeye davet ediyorum" dedi.

Twitter üzerinden paylaşım yapan İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

''Sadece mutlu bir azınlık zenginleşsin diye yapılan ve şehrimize geri dönülmez zararlar verecek bu projeye itiraz ediyoruz. Tüm İstanbulluları askıya çıkan Kanal İstanbul planlarına itiraz etmeye davet ediyorum. #YaKanalYaİstanbul. İtiraz için bilgi''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş27 Temmuz 2020 16:28

    kanal istanbul yapılırsa imajı sarsılacak ekrem beyin

  • EKRİST27 Temmuz 2020 11:05

    bunları ülkede bir taşın üzerine bir taş koyduğunu gördürünüz mü.kendilerinden beklendiği gibi yok etmek yıkım,kaos karrgasa kriz.bunlardan medet umuyorlar.bunlar kendi varlıklarına dair muhalefetler.ne proje nede vizyonları var.

  • gobel6627 Temmuz 2020 13:22

    Misafir blader bu gürühün ne kadar komik insanlardan oluştuğunun iyi bir örneğisin. Betonlaşmaya karşı bir şeyler söylemeye çalışıyorsun, desteklediğin adam betonlaşmanın kendisi. Velhası siz bir şey diyorsanız mutlaka tersini yapmak  lazım.

  • MİSAFİR27 Temmuz 2020 11:41

    sizin gibi algısı kıt insanları betonla taşla kandırmışlar, onlar betondan ve taştan rant zengini olurken sizin beyinlerinizi de betonlaştırmışlar bu yüzden gerçekleri algılamanız zor. oysa bu  adına  çılgın denen rant projesini akıl sağlığıyla bir değerlendirebilsen, istanbul a ne getirir ne götürür? örn. sana ne faydası olacak? yalı mı verecekler sana ordan? vatandaşın bundan ne faydası var? istanbul un denizine ve iklimine etkisi ne olacak?  şöyle bir sağlıklı kafayla düşünebilseniz...

  • Akil Adam27 Temmuz 2020 09:46

    “Kanal İstanbul Projesi” 27 Nisan 2011’de duyurulmuştur. Projenin maliyeti toplam 75 milyar TL olarak öngörülmektedir ancak dövizdeki yükseliş öngörülen maliyeti "iki katına yakın" artırmıştır. ÇED raporuna göre proje alanının yüzde 52’si tarım alanıdır. Proje ile 23 milyon metrekare orman alanı, 45 kilometre uzunluğunda ve ortalama 150 metre genişliğinde 136 milyon metrekarelik çok verimli tarım ve orman alanı sonsuza kadar ortadan kaldırılmış olacaktır. Ayrıca, proje birinci, ikinci ve üçüncü derece deprem bölgelerinde kalıyor!!.. Bunlar bir çırpıda söylenebilecekler. Tabii içme suyu varlığının tahribatı ve uluslararası sözleşmeler vs de ayrı bir boyut!.. Bu doğrultuda yola çıkarak biraz kafa yorun, araştırın, sorgulayın!..

  • salim27 Temmuz 2020 09:33

    Başkan kendi işine bak,daha bir icraatını göremedik,,bol bol konuşuyor ve geziyorsun.

  • öneri27 Temmuz 2020 10:13

    İstanbul rant uğruna geri döndürülemez bir yıkıma sürükleniyor sen hala başkanla uğraşıyorsun. Kardeşim bir düşün bu zor dönemde ülkeye ne kazandırcak hiçç sadece kocaman bir yıkım ve halkın üzerinde AKP nin  yeni bir kamburu. Bu kararı alanlar yarın yoklar ama İstanbula verilen tahribat ve başta deprem riski olmak üzere kanalın yıkıcı sonuçları hep kalacak. Bu bilim işidir siyasetçiler yarını düşünmez.O zaman çoçukların ne düşünecek acaba. Bu siyaset işi değil. Aklını kullan

  • Ulan chp27 Temmuz 2020 01:58

    Ulan chp ne olur sizin de adam akıllı bir projeniz olsun be şu ülkeye, bütün her şeye köstek olunmaz ki be kardeşim. İnsanları kendinizden soğutmayın. Hep boş siyaset. Yıllardan beri olduğunuz yerde sayıp duruyorsunuz.

  • Vay be26 Temmuz 2020 22:35

    Ak trollerin sayısı yok denecek kadar azalmış.

  • misafir27 Temmuz 2020 08:27

    Vay be adlı arkadaşa; Sizden ala trol mu olur be kardeşim. Siz kendi yolunuza biz kendi istikametimize. Bizim istikametimiz Kızıl Elma. Sizde ne istikamet, ne vizyon, ne devlet anlayışı, ne proje, ne liderlik....Yani sizden bi halt olmaz bu kafayla...

  • BİR DOST26 Temmuz 2020 22:14

    Bu projede polemik yapabiliyor en azından(deprem olur felan), adam İstanbul projelerden yoruldu, dinlenmeye ihtiyacı var(yani hiç bir proje yapmayacağım) dedi şakşakçıları gene sen bir numarasın dedi. 

  • berk26 Temmuz 2020 21:57

    İstanbul halkı Temel atmama töreni yapan belediye bakanıda gördü.İstanbul için yeni projeniz yok bari yapılan işleri engellemeyin.

  • BİR DOST26 Temmuz 2020 21:35

    Bence şakşakçılarını topla kanal İstanbul'u engelleme töreni düzenle ve bu kurdeleleri toplayarak reis gibi koleksiyon yap ki Reisten farkın belli olsun. Sen ve şakşakçıların 1 numara.

  • R.Demir26 Temmuz 2020 21:27

    Savaş hamlesidir Kanal istanbul Evet kaybetcek Savaş gemileri kanal istan buldan gecemicek Geçmek isterse Devlete ücret odemek zorunda kalcak Cahil adam

  • okn26 Temmuz 2020 20:50

    temel atmama töreni yapan adam