E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİBB 34 ilçede sebze meyve satacak---

İBB 34 ilçede sebze meyve satacak

İBB 34 ilçede sebze meyve satacak
10 Şubat 2019 - 21:55 borsagundem.com

Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 34 ilçede 50 tanzim satış noktası hayata geçirilecek.

Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 34 ilçede 50 tanzim satış noktası hayata geçirilecek.

Aksaray Meydanı'nda kurulan mobil tanzim satış noktasında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı, enflasyonla topyekün mücadele adına Tarım ve Orman Bakanlığı desteğiyle İstanbul'un 50 noktasında büyük çadırlarda vatandaşlara sebze meyve satışı gerçekleştireceklerini kaydetti.

Baraçlı, "Bizler bu uygulamamızı gerçekleştirirken tarladan toplanan ürünün fiyatının aynen İstanbul'daki vatandaşlarımıza yansıtılması için çaba sarf edeceğiz.'' dedi.

"Tüm ekip arkadaşlarımız, zabıta ve halkla ilişkiler ekibimiz öncülüğünde satışlarımızı bu noktalarda gerçekleştireceğiz" diyen Baraçlı, ürünlerin kalitelerinin ön planda olacağını, amacın enflasyonla mücadele ederek vatandaşın temiz ve lezzetli ürünleri almasını sağlamak olduğunu vurguladı.

Baraçlı, "Önümüzdeki hafta İstanbul'daki 50 tanzim satış noktasında vatandaşın sebze ve meyve fiyatları ile ilgili problemlerini ortadan kaldırmak için ilk etapta domates, salatalık, ıspanak, patates, soğan, patlıcan ve biber olmak üzere çalışmalarımız başlayacak." değerlendirmesini yaptı.

Satış noktalarındaki tüm araçlarda BELTUR görevlileri olacağı öğrenilirken, Arnavutköy, Adalar, Şile, Silivri ve Çatalca'da üreticilik yapıldığı için bu 5 ilçede satış olmayacağı belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hale bak 11 Şubat 2019 09:56

    Bu şekilde sebze meyve fiyatlarının düşeceğine inanan halka mı yoksa bu şekilde düşüreceğini sanan iktidara mı üzülmeli?üretmedikten sonra üretimi teşvik etmedikten sonra bunun düşeceğini sanan zavallı halkım uyanın burda hala muhalefet bilmem ne değil, tarımda kendi kendine yeten ülkeden ne hale geldik bunu sorgulayın? Zengin zaten zengin onun umrunda mı iki senedir patatesi soğanı kaç liraya yiyorsunuz?madem bu şekilde düşecekti neden bu zamana kadar beklediniz?hep pansuman hep pansuman gelip geçici kalıcı çözüm gerekiyor zihniyetimiz değişmeli halk olarak bizlerde ona buna suç atmadan her şeyi sorgulamalıyız ki işini yapanlar düzgün yapmalı her şeye şükür derseniz malı götüren götürür bizler şükrettiğiimizle kalırız...uyanın uyanın ve sorgulayın en başta kendimizi

  • KILIÇ11 Şubat 2019 08:00

    İNSANIK ZALİMLİGE DÖNÜŞMÜŞ KARŞISINDAKİNE SENDE PARA YİYECEK AGIZ YOK DEYİP SÜREKLİ ZAM YAPAN BU HAYİNLERE CEZAİ İŞLEM YAPILMALI.

  • Çatlak 11 Şubat 2019 07:30

    Soyguncu muhalefet hemen çatladı . Sizlere zamlı tarife uygulanır üzülmeyin. Nasıl olsa keMAL abiniz sizi alıştırdı çöplüğe susuzluğa yolsuzluğa ...

  • köfteci11 Şubat 2019 09:31

    birde yurt dışına çıksan paramız ne hale gelmiş  görsen anlasan sonra yaz bunları 

  • M.ali11 Şubat 2019 07:06

    Şaka gibi ülkede yaşıyoruz... mobil araç ile sebze fiyatları düşecekmiş toplasan 20 kasa sebze anca var...20 milyon istanbulluyu yetermi 1 mahalleye yetmez o sebzeler...Kalici çözüm bulun popülizm yapmayın...Bizden Adam olmaz Böyle gelmiş böyle gider bu ülke...

  • okn11 Şubat 2019 00:02

    Kredi karti olsun

  • pardus10 Şubat 2019 23:19

    çok komik. bu manav işini yapacak işçilerin maaşını kim ödeyecek? Halktan vergi toplayan belediye değil mi? Yine halkın vergilerini toplayıp birilerine kıyak çekecekler

  • cingöz10 Şubat 2019 23:18

    manavlar buradan alıp satış yapar, vatandaşa kalmaz yine

  • mehmet yılmaz10 Şubat 2019 23:10

     kökü dışarıdaki bloomberg ve fox  un  gıda teröristlerinin  sözde ekonomistleri yine şapa oturdular.